Şimdi Ara

Football Manager 2012 3D Maç Ekranı Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
4.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar asus k53sv kullanıyorum. core i5 2410m 2.30ghz 4gb ram ve 1gb gt540m ekran kartım var. Fm ye girişte sorun yok. Herşey normal. Ama maç başlayıp 3d ekranına geçerken taraftar sesi dıdıdıdıdıdıdıt diye ses çıkarmaya başlayıp oyun donuyor. Bu sırada oyun kendiliğinden küçülüp masaüstü ekran geliyor. Bir kaç saniye sonra da oyun ekranı geri gelip 3d maç ekranı ve taraftar sesi çalışıyor sorunsuz bir şekilde. Çok araştırdım ama bir çözüm bulamadım. Ekran kartı güncel. 12.0.3 güncellemesi yüklü fm nin. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: rdlsln

    Arkadaşlar asus k53sv kullanıyorum. core i5 2410m 2.30ghz 4gb ram ve 1gb gt540m ekran kartım var. Fm ye girişte sorun yok. Herşey normal. Ama maç başlayıp 3d ekranına geçerken taraftar sesi dıdıdıdıdıdıdıt diye ses çıkarmaya başlayıp oyun donuyor. Bu sırada oyun kendiliğinden küçülüp masaüstü ekran geliyor. Bir kaç saniye sonra da oyun ekranı geri gelip 3d maç ekranı ve taraftar sesi çalışıyor sorunsuz bir şekilde. Çok araştırdım ama bir çözüm bulamadım. Ekran kartı güncel. 12.0.3 güncellemesi yüklü fm nin. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

    Bendede asus laptop var aynı sorun bndede var bndede oyun normal çalışıyor fakat maç başlerken birden ekran siyahlaşıyo pc den dıttt diye ses geliyo öyle donup kalıyo ama 2d oynayınca sorun olmuyor 3d de oluyo..Bnde çözüm bulamadım :(




  • bende de asus n53sv laptop var.fm 11 de de aynı sorun vardı,fm 12 de var.2d de sorunsuz oynuyorum ama 3d de oyun kitleniyor.siz çözebildiniz mi?
  • Bende Packard Bell var. FM 11'de oluyordu FM 12'de bir maçta oldu. Ancak 2-3 dakika beklerseniz maça başlıyor
  • biri lütfen yardım etsin.fm 2012 oyunum 3d maç ekranında masa üstü bilgisayarımı adeta yakıyor bilgisayar aşırı ısınıyor ve kilitleniyor hiç bi şekilde müdahale edemiyorum reset tuşu ctrl+alt+del hiç birşey çalışmıyor.oyunu alt pencerede çalıştırınca pc nin ısısının 70 dereceye kadar çıktığını gördüm ama 2d açınca maçı bi problem yok lütfen yardım edin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.