Şimdi Ara

Football Manager 2024 [SWITCH ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Football Manager 2024 Touch


    Football Manager 2024 [SWITCH ANA KONU]


    Football Manager 2024 | Duyuru Fragmanı


    Football Manager 2024 [SWITCH ANA KONU]Football Manageryoutube
    Perfect your tactic, search for the next wonderkid and find your winning edge - because Progress Never Stops. Football Manager 2024 - the 20th and most complete edition to date. Out from November 6th across platforms. • FM24 on PC/Mac • FM24 Console on Xbox, Xbox Game Pass and PlayStation 5 • FM24 Touch on Nintendo Switch • FM24 Mobile arrives exclusively to Netflix Pre-purchase FM24 and FM24 Console anytime before Nov 6th for 10% off - with Early Access on PC/Mac (Steam and Epic) Pre-purchase here ?? https://fm24.store/Pre-Purchase Click here for our Features Roadmap, further platform details and release info ?? https://fm24.news/ReleaseDate And join our FMFC squad to take advantage of early and exclusive feature news, prize giveaways and insights across the season ?? FMFC.info/SignUp
    https://www.youtube.com/watch?v=QvyMqBtiJDg

    -


    Football Manager 2024 Touch, Nintendo Switch'te yeni sezon için geri dönerken daha fazla Maç Günü kahramanlığına hazır olun.


    FM23 Touch'tan yeni bir hikaye başlatın veya mevcut kariyerinizi içe aktarın - seçim sizin.


    -


    Çıkış Tarihi: 6 Kasım 2023

    Tür: Menajerlik

    Dağıtıcı: Sega

    Geliştirici: Sonic Team


    https://gamefaqs.gamespot.com/switch/425755-football-manager-2024-touch

    https://www.metacritic.com/game/football-manager-2024/


    Resmi Site: https://www.footballmanager.com/tr/games/football-manager-2024


    -


    Ekran Görüntüleri:


    Football Manager 2024 [SWITCH ANA KONU]


    Football Manager 2024 [SWITCH ANA KONU]


    Football Manager 2024 [SWITCH ANA KONU]


    Football Manager 2024 [SWITCH ANA KONU]


    Football Manager 2024 [SWITCH ANA KONU]









  • Football Manager, 2024 Sezonuyla Yeni İçerikleri Oyunculara Sunmayı İstiyor


    Football Manager 2024 [SWITCH ANA KONU]

    Sports Interactive tarafından geliştirilen ve SEGA tarafından yayınlanacak olan simülasyon, futbol, yönetim oyunu Football Manager 2024, 6 Kasım tarihinde geliyor.

     

    Senelerin futbol menajerlik oyunu yeni bir sürümle beraber karşımıza çıkmaya hazırlanırken oyunda yeni sezonlar, yeni içerikler, yeni biletler ve daha fazlası bizleri bekliyor. Duran toplara hakim olabileceğimiz ve takımımızı istediğimiz şekilde yönetebileceğimiz yapım yakın zamanda biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Oyunda futbolun tüm inceliklerini öğrenmeye başlıyor ve takımınıza olan sevginizi burada göstermeye çalışıyorsunuz.

     

    Oyun içerisinde istediğiniz tarzda bir yerden başlıyor ve çeşitli özgürlüklerle beraber karşılaşabiliyoruz. Geliştirici ekibin belirttiğine göre istersek en alt kısımdan başlayabiliyor ve tamamen altyapı ile beraber yeni bir yönetici olarak buradaki yerimizi alabiliyor istersek de direkt olarak zafer peşinde koşmak için yükseklerden başlıyor ve böylece direkt olarak kendimizi büyük takımlarda görebiliyoruz. Dolayısıyla bunun seçimi elbette bize ait olarak karşımıza çıkıyor ve büyük mücadelelerle beraber de oyunda ilerlemeye çalışıyoruz.

     

    Yeni bir kariyer deneyimi


    Football Manager 2024 [SWITCH ANA KONU]

    Kariyerimizi yapabileceğimiz ve kariyer modu ile beraber ön plana çıkan yapım içerisinde aynı şekilde takımımızı istediğimiz şekilde koordine edebiliyor ve planlamaları kendimize göre yapabiliyoruz. Dolayısıyla bu tarz menajerlik ve strateji oyunlarında her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebiliyor ve farklı taktiklerle beraber de zafere ulaşmaya çalışıyor.

    Menajerlik oyunları her sene karşımıza farklı yapılarla beraber çıkmaya hazırlanıyor. 2023 sürümü ile beraber daha önce karşımıza gelen ve 2024 sürümü ile beraber de yeni içerikleri bünyesinde barındıran yapımın şu anda ön siparişleri açık durumda ve yüzde 10 indirimle beraber bu ön sipariş verebilir ve dilediğiniz gibi oyuna sahip olabilirsiniz.

     

    Oyunu ön sipariş verirseniz elbette erkenden erişim sağlayabilir ve böylece diğer oyunculardan daha önce bu oyunu deneyimleyebilirsiniz. Yeni sistemlerin, özelliklerin ve araçların yer aldığı oyunda elbette kariyerinizin basamaklarını tırmanmak ve zafer elde etmek adına mücadeleye başlıyor ve zirvelere hatta yukarıya doğru tırmanmak durumundasınız.

     

    İnce ayarlar yapabileceğiniz, planlamalarınızı oyuna dahil edebileceğiniz, istediğiniz oyuncuyu istediğiniz kısma koyabileceğiniz ve her bir oyuncudan en iyi şekilde verim almaya çalışacağınız yapım gerçekten de modern bir futbol menajerlik sistemini bizlere aktarmak istiyor.


    Football Manager 2024 [SWITCH ANA KONU]

    Oyunda bunun yanı sıra istediğimiz tarzda menajer olabiliyor ve takımımızı ve kulübemizi aynı şekilde yönetebiliyor ve her bir oyuncuyla ayrı ayrı da ilgilenebiliyoruz.

    Bu kapsamda her bir oyuncuyla ayrı ayrı ilgilenirken elbette bir oyuncuya daha fazla odaklanabiliyor ve bu durumda ise onun üzerine daha fazla gidebiliyoruz. Altyapıdan istediğimiz bir şekilde oyuncular çıkartabiliyor, onları eğitebiliyor ve daha fazla antrenman şansı vererek onların gelişimine katkı sağlayabiliyoruz.

     

    Bunun dışında yeni transferler yapabiliyor, takımımıza ve kulübümüze başarı sağlayacak oyuncuları buraya transfer edebiliyoruz. Elbette transfer dönemleriyle beraber çeşitli teklifleri bu oyunculara ve kulüplere sunabiliyor ve bu teklifler değerlendirilirse ve başarılı olursa da bu oyuncular bizim takımımıza gelebiliyor ve istediğimiz mevkide de bunları oynatabiliyoruz. Elbette siz de biliyorsunuz ki her bir oyuncu her mevkide oynayamıyor ve belli bir mevkiinin oyunculara sunulması gerekiyor. Dolayısıyla mevcut oyuncuları satın alabileceğiniz ve altyapıdan oyuncular çıkarabileceğiniz yapımda dilediğiniz şekilde takımınızı başarıya ulaştırmaya çalışıyorsunuz.

     

    Yeni mekanikler 

     

    Yeni mekaniklerle ve özelliklerle bizlere sunulmaya bekleyen oyunda sahada zafer elde etmek oldukça önemli arz ediyor. Çünkü her zaferle beraber oyun içerisinde yeni ve yüksek miktarda paranın sahibi olabiliyor ve bu paralarla beraber de daha fazla kazanç sağlayabiliyoruz.

    Oyun içerisinde modern sistemler ve yeni teknolojiler bulunuyor ve bu yenilikleri bir araya getiren 2024 sürümü içerisinde de aynı zamanda istediğimiz şekilde ilerleyebiliyor ve taktik tahtası üzerinde istediğimiz planlamaya yapabiliyoruz. Elbette oyun içerisinde maçlara dahil olmadan önce istediğimiz taktiği ve planlamayı bu tahta üzerinde yapabiliyor ve kendi kariyerimizi bu noktada bu şekillendirebiliyoruz.


    Football Manager 2024 [SWITCH ANA KONU]

    Bunun dışında istediğimiz taktikle ve planlama ile beraber burada diğer oyunculardan farklı bir şekilde yer alabiliyor ve her bir oyuncu burada farklı bir planlama ile karşımıza çıkabiliyor. Dolayısıyla başarının anahtarı hem oyuncuların kalitesi hem de yaptığınız taktiklerden ibaret olarak bulunuyor ve bu taktikler oyun içerisinde büyük önem arz ediyor. Aynı zamanda oyunun başladığı kısımda ise bu taktikleri dilediğiniz gibi değiştirebiliyor, istediğiniz zaman yeni oyuncuları sahaya davet edebiliyor ve bunun dışında ise dilediğiniz oyuncuyu ilk 11'e çıkartabiliyorsunuz. Burada görebileceğiniz her bir detayı tamamen size ait olarak karşımıza çıkıyor ve bu seçimler de tamamen size ait.

     

    Menajerlik deyince aklımıza elbette yönetim ve simülasyon unsurları geliyor ve aynı zamanda strateji unsurları ile beraber de bu oyunda yerimizi alabiliyoruz. Oyunda geliştirici ekibin belirttiğine göre hedeflerimize ulaşabileceğimiz bir kadroyu istediğimiz şekilde kurabiliyor ve bu kadroyu dilediğiniz şekilde yukarılara tırmandırabiliyoruz. Bunun yanı sıra kadro oluşturmak için elbette yeni transferler yapabiliyor ve mevcut kadromuzla ve hatta altyapı ile beraber de yeni oyuncuları takıma davet edebiliyoruz. Oyunda kendi oyuncularımızı istediğimiz şekilde yetiştirebiliyor, onların gücüne yükseltebiliyor ve bir oyuncuya daha fazla odaklanabiliyoruz.

     

    Yukarıda da bahsettiğim gibi bir oyuncuya veya toplu şekilde oyuncuları antrenman yaptırabiliyor ve bunların seviyesini arttırabiliyoruz. Elbette bu oyuncuların seviyesi arttıkça da hem daha güçlü şekilde sahaya inebiliyor hem de hakimiyet ile beraber toplara daha fazla hakim olarak en iyi şunları çekebiliyor. Düşük seviyeli oyuncuları yükseklere çıkarabildiğimiz zaman daha güçlü bir şekilde bu oyuncular sahadaki yerini alabiliyor ve hem fizik hem de güç konusunda gerçekten de ön plana çıkabiliyor.


    Football Manager 2024 [SWITCH ANA KONU]

    Maç günlerinde istediğiniz şekilde oyunda çeşitli taktikselliğinizi konuşturabiliyorve yaptığınız ince hamlelerle beraber de maçlardan galip ayrılabiliyorsunuz. Dolayısıyla oyunda yaptığınız her bir küçük hamle aslında arka planda büyük önem arz ediyor ve bu önem arz etme ile beraber de maçtan ayrılabiliyorsunuz. Hal böyle olunca sizin yaptığınız ufak hamleler burada büyük bir etki yaratabiliyor.

     

    2024 sezonu oyuncuları memnun etmek istiyor 

     

    2024 sezonuyla beraber oyuna yeni içerikler ve birçok yeni mekanikler geliyor. Geliştirici ekibin belirttiğine göre bu sezon içerisinde daha fazla gerçeklik ve daha üst düzey mekanikler bulunuyor. Maç gerçekçiliğinin ve pozisyon yerleşiminin daha fazla ön planda olduğu bu sezonla beraber oyuncu hareketleri topun fiziği ve ışıklandırma tamamen elden geçiriliyor ve yapılan bu iyileştirmelerle beraber de istediğiniz şekilde oyunda yer alabiliyor ve çeşitli iyileştirmelerin bulunduğu oyunda gerçekçi bir yapıyla karşılaşabiliyorsunuz.

     

    Elbette bu önemli iyileştirmeler ile beraber oyunda daha fazla gerçeklik plana çıkıyor ve aynı zamanda oyuncuların rollerinde de bir takım değişiklikler bulunuyor. Oyunda istediğiniz şekilde oyuncuların mevkilerini değiştirebiliyor ve farklı şekillerde top oynamasını sağlayabiliyorsunuz. Dolayısıyla burada bir oyuncu farklı farklı mevkiler de oynayabiliyor ancak nihayetinde bir mevki belirlemeniz gerekiyor ve bu oyuncuyu da o mevkiye göre eğitebiliyor ve antrenman yaptırabiliyorsunuz. Dolayısıyla burada istediğiniz şekilde eğitimleri yaptırabiliyor ve bu şekilde ön plana çıkabiliyorsunuz.


    Football Manager 2024 [SWITCH ANA KONU]

    Yaptığınız taktiklerle beraber aynı şekilde duran toplara da hakim olabiliyor ve duran top sistemi ile beraber istediğiniz şekilde farklı senaryolarda oyunları kazanabiliyorsunuz. Oyunda duran top kısımlarını geliştirmek için istediğiniz şekilde uzman alabiliyor ve bu uzmanlarla beraber duran toplara daha hakim bir oyuncu yetiştirebiliyorsunuz. Dolayısıyla oyunda aslında her bir noktasıyla çeşitli uzmanlar alabiliyor ve bu uzmanları oyuncuların yanına vererek onları yetiştirebiliyorsunuz.

     

    Örneğin frikikler ve duran toplar konusunda yukarıda da bahsettiğim gibi çeşitli uzmanları birçok oyuncunun yanına adapte edebiliyor ve bu uzmanların çalıştırdığı oyuncular bu duran top ve frikik konusunda elbette üst düzeye ulaşabiliyor. Dolayısıyla yaptınız her bir küçük antrenman bile oyun içerisinde büyük yer bulabiliyor ve bu konuda da bu oyun içerisinde gerçekçi bir yapı söz konusu diyebiliriz.

     

    2024 sezonunun elbette sadece yenilikleri bunlarla sınırlı kalmıyor aynı zamanda akıllı transfer mekaniği de bu oyunda yer alıyor. Birçok oyundan bildiğiniz gibi ve diğer futbol oyunlarında olduğu gibi oyun içerisinde bir piyasa döngüsü bulunuyor ve piyasa döngüsünün sağlıklı bir şekilde karşımıza çıkması gerekiyor. Çünkü bu tarz oyunlarda yaptığınız bir teklifle beraber uçuk rakamların karşımıza çıktığını görebilir ve diğer takımların bu oyuncuya çok yüksek rakamlarla beraber aldığını deneyimleyebiliriz. Dolayısıyla oyunda gerçekten de her bir oyuncu için sağlıklı bir fiyatlandırmanın olması gerekiyor ve piyasa döngüsünün de bu şekilde ilerlemesi gerekiyor.

     

    Transfer sistemine yenilik geliyor


    Football Manager 2024 [SWITCH ANA KONU]

    Geliştirici ekibin belirttiğine göre 2024 sezonu ile beraber daha akıllıca transfer yapabilecek ve bu transferlerle beraber de takımımızı güçlendirebileceğiz. Oyunda aynı zamanda küresel finans sistemi ile ilerleyebilecek ve kendi kazançlarımıza kazanç ekleyebilecek aynı zamanda bir oyuncuyu satın almak istiyorsak da onu açık artırmayla beraber satın alabilecek ve farklı bir mücadele işini de aslında burada vermeye başlayacağız. Geliştirici ekibin belirttiğine göre bugüne kadarki en rafine transfer pazarıyla beraber buradaki yerimizi alacak ve böylece oyundaki transfer sisteminin aslında tüm hatalarını giderildiği bir sezonla beraber karşılaşabileceğiz. Bakalım bu transfer pazar piyasası bizlere nasıl sağlıklı bir şekilde sunulacak, bunu elbette oyun çıktığı zaman hep birlikte göreceğiz. Umuyoruz ki bu kısımda hiçbir hata olmasın ve sağlıklı bir piyasada kötü bizlere sunulsun.

     

    Diğer taraftan yine burada belirtebileceğimiz bir sistem daha yer alıyor. Oyunda yine yıldızlarımızı yani oyuncularımızı istediğimiz şekilde teşvik edebiliyor ve bir dizi bireysel performansla beraber onlara antrenman yaptırabiliyoruz. Oyunda ister takımımızla beraber ilerleyebiliyor istersek de kişisel olarak bir oyuncuyu daha yükseklere çıkartabiliyor ve bir oyuncuyu gerçekten de yıldız yapabiliyoruz. Dolayısıyla oyun içerisinde bu tarz bir mekanik bulunuyor ve gerçekten de süperstar olarak bir oyuncuyu ön plana çıkartabiliyor ve daha fazla çeşitlilikle beraber bir oyuncunun aslında kariyerine dokunabiliyoruz.


    Football Manager 2024 [SWITCH ANA KONU]

    Oyunda bu tarz çeşitlilikler ve mekanikler bulunuyor. Bunlarla beraber de oyun içerisinde yerimizi alabiliyor ve böylece her bir oyuncu farklı şekillerde dokunabiliyoruz. Bu da oyun içerisinde bizlere aktarılan yeni mekanikler ve içerikler olarak yer buluyor. Gerçekten de bu tarz içerikler oyunculara dikkatini çekiyor ve oyunda daha fazla vakit geçirmesini sağlayabiliyor.

    Geliştirici ekibe belirttiğine göre 2024 sürümü bugüne kadar çıkan en eksiksiz sürüm olarak karşımıza gelmeye hazırlanıyor. Menajerlik oyunları içerisinde büyük bir yere sahip olan bu yapımda elbette kariyerimizin basamaklarını sıraları çıkarmaya çalışıyor ve gelecek planlamalarımızı da bu şekilde yapmaya çalışıyoruz.

     

    Oyunda diğer taraftan uzunca vakitler geçirebiliyor ve çıkış yapması ile beraber de birçok hayran bu oyunu deneyimlemek istiyor. Dolayısıyla bu tarz menajerlik oyunlarında hoşlanıyorsanız ve bu serinin hayranıysanız hatta uzaktan yakından alakanız yoksa ve yeni bir mücadeleye başlamak istiyorsanız bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilir aynı zamanda bu oyunu tadını çıkartabilirsiniz.

     

    Oyun yukarıda da bahsettiğim gibi 6 Kasım tarihinde biz oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Erken erişim sürümü 6 Kasım'dan önceki haftalarda biz oyun severlere sunulmak isteniyor. Dolayısıyla geliştirici ekibin belirttiğine göre 2 ile 3 hafta önceden açılabileceği söyleniyor. Yine belirtilene göre erken erişim sürümünün farklı platformlarda farklı tarihlerde sunacağı aktarılıyor. Dolayısıyla oyunun erken erişim sürümünün ilerleyen süreçte biz oyunculara sunulması planlanıyor isteniyor ve bunları da elbette duyuruları takip ederek öğrenebiliyorsunuz.


    https://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Football_Manager_2024_Sezonuyla_Yeni_icerikleri_Oyunculara_Sunmayi_istiyor-119237.htm





  • Arkadaşlar, bilmeyenler için şu durumu da anlatalım. Football Manager 2024'te saçma sapan bir sebepten dolayı Türkiye Ligi'ne gelen transferleri bilinçli ve kasıtlı bir şekilde güncellememişler. Olayı sizin de öğrenmeniz adına ilgili twitleri paylaşıyorum.


    -


    Football Manager 2024 [SWITCH ANA KONU]Mustafa Anıl Benli on Xtwitter
    💥 FM24 Transferlerde Profilleri Aynı Kalan Oyuncular💥 SI tarafına bugün şikayette bulundum. Sadece profillerin değişmesini değil sorumlu araştırmacıların ve şeflerin görevlerinden uzaklaştırılmasını talep ettim. Türkiye'ye transfer olmuş (içlerinde Türkiye içi transferler ve…
    https://twitter.com/fmbagimlisi/status/1718197501285564595


    Football Manager 2024 [SWITCH ANA KONU]
    Football Manager 2024 [SWITCH ANA KONU]Mustafa Anıl Benli on Xtwitter
    ❌ FM24 Değişmeyen Oyuncu Profilleri 💔 Yeni gelen transferlerden profillerine hiç dokunulmayanların veya sadece tek özelliği değistirilenlerin hepsini hem FM23'ten hem FM24'ten ss aldım. Bir rapor halinde şikayet edeceğim. Yurt dışı tamamdır ama Türkiye içi 7 transferin…
    https://twitter.com/fmbagimlisi/status/1716829319589499130


    Football Manager 2024 [SWITCH ANA KONU]
    Football Manager 2024 [SWITCH ANA KONU]Mustafa Anıl Benli on Xtwitter
    Gelen transferlerin bizim araştırmacılara çok kötü gelmesinden dolayı doğru profillerle oynayamıyormuşuz hocalarım. :) Bilerek yeni transferlerin hiçbirine müdahale edilmemiş, onlara nasıl profiller geldiğini 800 lira verip görelim diye. 🤦🏻‍♂️ Keşke böyle yapacağınıza Miles'a…
    https://twitter.com/fmbagimlisi/status/1715697432284045399


    Football Manager 2024 [SWITCH ANA KONU]
    Football Manager 2024 [SWITCH ANA KONU]Mustafa Anıl Benli on Xtwitter
    Ne? Profiller yanlış ve bunun düzeltmesini de ben mi yapacağım? İşler çığırından çıkmaya başlıyor. Ekipten kimse haklısınız bile diyemiyor. Editör var al kendin değişti ne demek ya ajdjdjdknv
    https://twitter.com/fmbagimlisi/status/1715728759406432593




  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    Bunu niye yapmışlar amaçlarını tam anlayamadım?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Amaç saçma sapan bir şey zaten. Çoğu kişi anlamadı ve sinir oldu. Türkiye sorumlusu kim ise, bu sene Türklerin yaptığı transferleri güncellemeyeceklermiş. Geçen senekiyle aynı kalacakmış. Tepki gösterenlere de "Editleyerek oyuncuları kendiniz güncelleyin." gibi saçma sapan bir cevap verdiler.

  • Venomstr kullanıcısına yanıt

    O nasıl iş ya? Şaka gibi. Bu arada güncelleme derken istatistiklerden bahsediliyor değil mi? Kadro güncellemesi değil?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

    Hayır, futbolcuların özellikleri. Türkiye Ligi'nde yeni gelen transferler geçen seneki özellikleriyle aynı olacakmış. Güncellemeyeceklermiş. Diğer liglerde böyle bir saçmalık yok. Sadece bizim lige özel.

  • Türkiye araştırma şefi Türksportal yöneticisi perpatua (galiba ismi Ömerdi) diğer insanların fikrine tamamen kapalı, ben ne dersem o olur her zaman ben haklıyım diyen biri.

    Resmi araştırma sitesinde insanlar yıllarca çok mücadele etti laf anlatmaya çalıştı ama her seferinde kendini haklı gördü, siz haksızsınız moduna girdi.

    Böyle böyle insanlar siteyi terketti ve site öldü çünkü hiç bir şekilde laf anlatamayacağını farketti.


    17 seneden fazladır o siteye üyeyim bu durum hiç değişmedi, şimdi aynısını twitterden yapıyorlar.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.