Şimdi Ara

Football Manager Steam Activation Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar,

    Isim geregi Katar da yasiyorum. Yavas yavas islerimin yogunlugu azalacagindan, Football Manager 2014 almak istedim. Mac-air sahibiyim. DVD rom olmadigindan, online olarak oyunu almak istedim. Uzundur Turkiye ye gitmedigimden, kredi kartlarimin son kullanma tarihi gecmis. Ben de Turkiye deki kuzenime, oyunu alip, activation kodu bana atmasini istedim. O da footballmanager.com sitesinden oyunu hediye (gift) olarak alip, kodu bana gonderdi. Uzundur oyun oynamadigimdan, steam ve diger online satin alma konusunda cok cok az bilgim bulundugundan, talimatlari tek tek okuyup, oyunu aktive etmeye calistim. Ancak, activate your product bolumunde, kodu girdigimde, 'following items are not available for puchase in this country', mesaji ile karsilastim. Internet uzerinden arastirdim, ancak cozumunu bulamadim. Konu hakkinda bilgisi olan ve yardim edebileceklerin yorumlarini bekliyorum.

    Selamlar,



  • Konu hakkinda yardim edebilecek yok mu? Yabanci forumlara da baktim, ancak gecerli bir cozum bulamadim....
  • Hocam Steam kodları bölge kilitli olabiliyor.
    Kuzeninizin attığı key EU REGION'dır büyük ihtimal, haliyle Katar'da kullanamazsınız.
    Elden çıkartmaya bakın kodu, iyi forumlar.
  • Tesekkurler. Peki, bir-iki arkadasim hotshield kur ve sorun cozulur dedi. Kurarsam, steam den ban lanir miyim, ya da sorunum cozulur mu?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • barro kullanıcısına yanıt
    Yok hocam sorun olmaz.

    Steam ile hotspotun pek alakası yok. Ama sorununa çözüm olabilir. Çünkü Katar'dan değil de başka bir bölgeden giriyormuş gibi görecek seni sistem.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pedro Picapiedra -- 10 Aralık 2013; 16:48:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tekrar sagolun. Bu arada katar da hotspot vs. indiremiyorum, tum siteler yasakli... Galiba olmayacak bu is... Yani, ilk defa dogru duzgun yollardan oyunu alip oynayayim dedim, agzima yuzume bulastirdim. Ne zormus orjinal oynamak. :) son olarak, hem steam den hem de sega dan attigim maillere doyurucu cevap alamamak da garip. Satis sonrasi destek daha yetkin olmali... Neyse...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: barro

    Tekrar sagolun. Bu arada katar da hotspot vs. indiremiyorum, tum siteler yasakli... Galiba olmayacak bu is... Yani, ilk defa dogru duzgun yollardan oyunu alip oynayayim dedim, agzima yuzume bulastirdim. Ne zormus orjinal oynamak. :) son olarak, hem steam den hem de sega dan attigim maillere doyurucu cevap alamamak da garip. Satis sonrasi destek daha yetkin olmali... Neyse...

    Proxy kullanabilirsiniz veya Türkçe sitelerden bakın.
  • Site parayi geri odemeyi kabul etti. En azindan parayi kurtardik. Simdi yeniden burada oyunu nasil arastirmadina girecegim. Yardim icin herkese tesekkurler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.