Şimdi Ara

Ford Fiesta 2003 Beyaz, Öğretmenden Expertizli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Otomobil #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ogretmenden-satilik-fiesta-221690602/detay/


    İlan No: 221690602


    Öncelikle aracımı 02/12/2012 tarihinde bir fabrika işçisinden aldım. Bir yere vururum korkusuyla hiç binememiş. O da Ankara dan bir bayandan almış. Faturaları, geldiği yer vs. bütün detaylar mevcuttur.

    Araç fiyatını yazmadan önce sahibinden e önce filtreleyerek aracın aynısından buluruz. Karşılaştırırız, sonra bir fiyat belirleriz.

    Ben de öyle yaptım ve 22.250 yazdım. Her nedense pmlerde çok tepki çekti. Fazla yazmışım felan.

    Biz alınca o fiyattan satınca fazla yazmış oluyoruz.

    Bu fiyat normal değilse normali nedir?

    İlanı dün koydum. Umarım hayırlı bir yere gider. Sorularınızı cevaplayabilirim. Bana ilan hakkında önerilirinizi de dinleyebilirim. Teşekkürler.








  • Fiyatiniz tamamen sizin seciminizdir. Tepki çekmesini hic anlamıyorum. Ama şunu farkettim. Özellikle 3-5 kişi piyasa experiymis gibi her ilana taş atıyor. O yüzden takilmayin. Forumda trol ve mezarcı artmış. Bu bi gerçek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araç piyasasını malum site değil pazar belirler. Çıkarsınız oto pazarına asıl piyasa orasıdır. Bu paraya aracı pazarda satabiliyorsanız eyvallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mtok kullanıcısına yanıt
    neredeyse o oto pazarı biz de bir gidelim?
    bu devirde oto pazarına giden mi kaldı?
    herkes malum siteye bakarak araç alıp satıyor.
    bu eski lafları bırakın artık. oto pazarının modası geçti.
  • araç ile ilgili yorum yaparsak araç önden ağır kazalı. kaput ve çamurluk değişmiş. kısacası önden yemiş. can güvenliği açısından ben almam. ailemi bindirmem. ama illa alacak varsa ederi en fazla 18-19dur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: leonidas26

    araç ile ilgili yorum yaparsak araç önden ağır kazalı. kaput ve çamurluk değişmiş. kısacası önden yemiş. can güvenliği açısından ben almam. ailemi bindirmem. ama illa alacak varsa ederi en fazla 18-19dur.

    Arac onden agir kazali derken?
    Yanlis anlamayin ama nerden bu duyumu aldiniz? Servisler artik en ufak bir ezilmede bile ugrasmayip parca degisimine gidiyor. Bu durum yetkili serviste yapildiysa zaten orjinal parca, ayni sac kalinliginda ayni kaput ve camurlugun can guvenligine nasil bir eksi yonu olacak?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nightblueist kullanıcısına yanıt
    bu bir risk olduğu için bilemeyiz. önden yapılan kazalarda motorda ve şasede hasarlar oluşabilir.
    motor kaputu değişmişse öyle ufak bir kaza olmamıştır.
    ufak olsa zaten düzeltip boyarlardı. kimse ufacık bir kaza için değişen parçası olan araç sahibi olmak istemez.
    aracın geçmişini ve kaza fotograflarını görmeden kaputu ve çamurluğu değişen aracı almak can güvenliği açısından tehlikelidir. kazalı araç ne kadar tamir edilse de bir daha kazaya karıştığında ilk seferki kadar sağlam olmaz.
    piyasaya göre fiyat belirlenken aracınızın özel durumunu da göz önüne alın derim. bi süre bekleyin zaten satılmazsa fiyatı olması gerekn seviyeye çekersiniz. 18-19 olmasa bile max 20bine bu araç satılır.
  • leonidas26 kullanıcısına yanıt
    Ben sizin onden agir hasarli yorumunuz icin yazdim gormeden yorum yapmissiniz? aracin hasarli halini gormeden yorum yapmak yersiz onun icin belirttim. yetkili servisler ezilen parca icin duzelme imkani olsa dahi ugrasmadan degistiriyorlar. Ayrica aracin fiyati icin hic yorum yapamam sahibi de ben degilim yanlis anlasilmasin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keşke o kazalı fotoğrafları ben de görebilsem. O zaman exper kültürü yoktu bende. Gittim yakın tamircime. Dedi soldan farı değişmiş ama asla içte oynama olmamış tertemiz al bin dedi. 3 yıldır hiçbir sorun yaşamadım. Kaputunun değiştiğini de sonradan öğrendim. Neden ve nasıl olduğunu bilmiyorum. Şu an araca 21.650 yazdım ve pazarlıkla muhtemelen satacağım. Artık kızım büyüdü. Tüplü olunca bir de sığmıyoruz. Araç sorunsuz. Zaten exper raporlarında her şey yazıyor. Cevaplarınız için sağolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.