Şimdi Ara

Ford Fiesta 2015 için uygun araç radyosu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İstediğim tabii ki sadece araç radyosu değil. Üzerinde multimedya özellikleri de olan, kamera vs. bağlanabilen, navigasyon yapabilen tarz bir araç radyosu arıyorum. Motevo diye bir marka buldum ama bu araç için en ideali bu mudur bilemiyorum.

    Gördüğüm + özellikler, TV tuner, iGO Navigasyon, Bluetooth, Plaka üzerinde park kamerası vs..

    Daha iyisi var mıdır? Tavsiyeleriniz?

    Ayrıca böyle bir cihaz aldığımda servisinde vs. mi taktırmam gerekir? Bağlantıları düşündüğümde herhalde benim kolayca yapabileceğim bir şey olmasa gerek. Eğer öyle ise o zaman şehir dışından almanın pek anlamı olmuyor doğal olarak.



  • kendin bağlayabileceğini sanmıyorum, o kadar kolay değil ayrıca aracınız garanti dışı kalır, serviste bağlatmak lazım. cylone ve navitech markalarının (çin markalarıda var başka başka) özel olarak fiesta için
    tasarladıkları modelleri var (cylone çift işlemcili olduğu için onu öneriyorlar, bilginize), iki markayıda servisde bulabilirsiniz ama lastik basınç ayarı gibi araç menüsü ayarları nasıl olur bilemem araştırmanız gerekli.
    ayrıca servislerde olmayan benim şuanda araştırdığım necvox marka varki, obd üzerinden aracın emu ile anlaşabiliyormuş, bu cihazda araç ayarları olabilir.

    http://www.necvox.com.tr/NECVOX-DVN-P-1084-FORD-FIESTA-PLATINUM-NAVIGASYONLU-MULTIMEDYA_31.html




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.