Şimdi Ara

Ford Fiesta hakkında merak edilenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi geceler arkadaşlar gece gece kafama bi kaç soru takıldı forumda paylaşmak istedim bende 2010 Ford Fiesta 1.4tdci var arkadaşlar aracın plakalıklarını çıkartıp plakaları çift taraflı bant ile yapıştırabilir miyiz ön taraf plastik yüzey gibi geldi emin olamadım tam eğer varsa deneyen arkadaşlar bantın markasını paylaşırsa ona göre alayım bende


    2. sorum ise h plakalı manuel vites özel tertibatlı araçlarda aracın sahibi özel tertibatı çıkarabilir mi bi sorun olur mu çevirmede ?
    polis sorduğunda ise kablosu koptu çıkarıp bagaja koydum en yakın zamanda taktırıcam gibi bi bahaneyle atlatabilir miyiz ?



  • çift taraflı bant sorun olmaz diye tahmin ediyorum, çift taraflı bant yapıştırılırken önemli olan bantların nasıl yapıştırıldığı, bantları yatay değilde dikey olarak yapıştırın.. ben aracımda 3M in çift taraflı bandını kullanıyorum, bir rulosu 50kg taşıyabliiyor yazıyordu üzerinde.. 1 sene geçti şimdilik bir sıkıntı yaşamadım.

    yanlış yapıştırma : --------
    doğru yapıştırma : I I I I I
  • Dostum h plaka yanlış bilmiyorsam engelliler için galiba. Benim amcamin var. Otomatik vites ama ekstradan gaz fren tertibatı elle kontrollü. Bildiğime göre onları çıkarmak yasak. Ceza yiyebilirsin ama emin değilim. Zaten amcam onlara ihtiyaç duymuyor ayrı konu ama.
  • Ceza dışında aracı bağlama yetkiside var polisin...Bant konusuna gelince "!!!Chinogolog!!!" gerekli açıklamayı tam olarak yapmış tarifide vermiş o şekilde yapıştırılırsa yıkamadan vs kaynaklı sorunda olmaz,yapılacak şey plakalık sökülür ve tarifteki gibi bantlanır ve yapıştırılır
  • Plakalar için benim tavsiyem ;

    Plakalıkları çıkartıp,Plakanın etrafındaki siyah bölgeyi tinerle silip temizledikten sonra,Plakanın Ortasından 2 tane vida atın ve Araca sabitleyin,Yan taraflardan kalkabilir onun içinde slikon kullanın..

    Çift taraflı bant ne derece sağlam olur bilinmez,Yolda düşerde farketmezseniz başınıza bela alırsınız.

    Plaka işi sakata gelmez..
  • ara sıra kontrol ediyorum plakayı, sanki tamponla birlikte gelecekmiş gibi.. tiner ile çıkar ancak normal tiner ile denemiştim bende çıkmayınca sanayide sentetik tiner ile çıkarmıştık
  • Fiestaya biz plakaları serviste yapıştırtmıştık silikon kullanmışlardı sanırım 2 senedir bir sıkıntı yaşamadık sapasağlam duruyor.

    Ayrıca plakanın dış siyah çerçevesini de sildirmenizi tavsiye ederim görüntü daha şık oluyor.

     Ford Fiesta hakkında merak edilenler


     Ford Fiesta hakkında merak edilenler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canvarol -- 16 Nisan 2011; 16:13:58 >




  • ben bide beyaz plaka lambası tavsiye ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.