Şimdi Ara

ford focus 2015

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2015 modelinde 1.5 ecoboost motor seçeneği gelecekmiş sanırım. sonbaharda bir araç almayı düşünüyorum. sizce beklemeli miyim? ne zaman yeni makyajlı modeller piyasaya çıkmış olur?



  • nimurg N kullanıcısına yanıt
    bende bu sorunun cevabını merak ediyorum özellikle otm şanzımanlı 1.5 dizel. 2014 bitmeden gelecek diye söylemişlerdi, hala ses yok sanırım...
  • makyajlı modeller sonbaharda dizel otomatik yeni yılın başında gelecek.. 1-3 ay sarkma düşünülmeli..

    1.5 eb 150 bg mi gelecek 180 mi bilinmez ama önceki 180 bg satışları yüz güldürmedi, herhalde 150 lik gelir..
    makyajlı modelin üst serilerinden alabilecekseniz bekleyin, dokunmatik ekran vs gelecek.. göğüsün ortası yenilenmiş oluyor..

    focus club tr forum a ayrıntılar için bakabilirsiniz..
  • Aralık ayında satışa sunulacağı söyleniyor Türkiye'de ,

    1.5 Ecoboost 182 bg ile geliyor

    1.5 Tdci Powershift 120 bg olarak gelecek.
  • Cancan. C kullanıcısına yanıt
    Hocam iç hacmiyle ilgili bir bilginiz var mı acaba? Bir önceki kasa gibi mi olacak, yoksa daha mı büyümüş bir Focus ile karşılaşacağız?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Johnny B. Goode

    Hocam iç hacmiyle ilgili bir bilginiz var mı acaba? Bir önceki kasa gibi mi olacak, yoksa daha mı büyümüş bir Focus ile karşılaşacağız?

    İç hacmi hakkında bir bilgim yok fakat fotoğraflardan anlaşıldığı üzere aynı gibi.

     ford focus 2015
     ford focus 2015
     ford focus 2015




  • 2015 MODEL 1.6 FORD FOCUS Tİ-VCT STYLE PAKET KULLANICISI OLARAK ARAÇTAN ÇOK MEMNUNUM PİYASADAKİ KENDİ SEGMENTİNDE BİR ÇOK ARACI KULLANDIM DENEDİM TEST ETTİM FORD FOCUSLA KIYASLANAMAZ BİLE GÜVENLİK KONFOR YOL TUTUŞU TASARIMI YAKITI HERŞEYİYLE MÜKEMMEL BİR ARAÇ OLDUĞUNU SÖYLEYEBİLİRİM . İŞİM DOLAYISIYLA YILLARDIR OTOMOBİL SEKTÖRÜNDEYİM VE SANAYİ İLE İÇ İÇEYİM TECRUBELERİME DAYANARAK SÖYLÜYORUM ÇOK SAĞLAM ARAÇTIR FORD FOCUS KOLAY KOLAY BİR YERİNE BİRŞEY OLMAZ ARIZA BAKIMINDANDA SİZİ ÜZMEZ . MERAK EDENLER İÇİN SÖYLÜYORUM ÇOK UZUN ARAŞTIRMALARIM SONUCU ARACA PRİNS MARKA lpg TAKTIRDIM . LPG Yİ 2.15 KRŞ TAN BAZ ALIRSAK 61 TL İLE DEPOYU DOLDURDUM UZUN YOLDA 475 KM YOL GİTTİ YANİ 13 KURUŞ YAKITI ŞAKA GİBİ İNANAMADIM BU AĞIRLIKTAKİ BİR ARACA GÖRE . ŞEHİR İÇERİSİNDE İSE 17-18 KURUŞ YAKIYOR SAKİN KULLANIMDA . YANİ PARASININ HAKKINI GERÇEKTEN FAZLASIYLA VERECEK BİR ARAÇ KESİNLİKLE TAVSİYE EDERİM.. KİMİ OTOMOBİL FİRMALARI ÜRETTİKLERİ ARACI CİCİLER BİCİLER MÜŞTERİYE SUNAR BUNLARA KANMAYIN ARKADAŞLAR GERÇEKTEN BİNDİĞİNİZDE ARABA GİBİ ARABA OLSUN HER BAKIMDAN GÜVENLİ OLSUN BİZİ ÜZMESİN DİYORSANIZ FORD 'TAN ŞAŞMAYIN ...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.