Şimdi Ara

Ford Focus II (Makyajlı Kasa) (503. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10.079
Cevap
28
Favori
951.534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Obscenity O kullanıcısına yanıt
    Gosterge paneli kartinda sorun varmis halletmisler hocam tesekkurler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar,



    Dün itibariyle Ankara'dan İstanbul'a gittim ve Ankara Plakalı Ford Focus 1.6 2010 Sedan (Benzinli) Otomatik Trend X alarak aranıza katıldım. Aracı İstanbul'da satın aldım ve Ankaraya geldim. Önceki aracım 2001 Manuel Clio Hb 1.4'ü çok severdim ama bu arabaya binince hissettiğim yol tutuşu ve güven beni çok memnun etti. İlk izlenim olarak geniş oturaklı bir araç diyebilirim. Bebeğimiz olacağı için Sedan, güvenilir ve hesaplı bir araba ne alabiliriz derken doğru tercihi yaptığımızı hissetmiş oldum. Sizlere birkaç sorum olacak,



    1- Benim arabamda aux yok, izlenim olarak bu araçta teyp üzerinde Bluetooth var gibi düşünüyor fakat sanırım yok.(CD 60000) Teyit edebilir misiniz?



    2- Bluetooth yok ise Aux çıkışı için ne yapılabilir? (İnternete ve YouTube baktığımda birkaç alternatif gördüm ama siz kullanıcıların düşüncelerini merak ediyorum.)



    3- Cam önceki arabama göre epey uzakta kalıyor bu sebeple camda telefon tutucu mantıklı olmayacaktır, telefon tutucu olarak tavsiyede bulunabilir misiniz?



    4- Aynı motor ve otomotik şanzıman araç kullananların Ankara vb. trafiği yakıt verilerini merak ediyorum? Şehir içi Ortalama 10-11 litre LPG tüketimi ümidiyle aldım bu tüketimi çok aşar mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • öncelikle hayırlı olsun..bende de 2011 model focus sedan var hocam..sorularını elimden geldiğince yanıtlamaya çalısayım..

    1-Benm araçta aux var..sende de olmalı diye düşünüyorum ama..torpidoyu acınca hemen üst tarafta olması lazım(saçma bir yerde)

    2-şayet bende aux olduğu için bir mp3 player aldım ve aux kablosu ile bağlayarak kullanıyorum.çok da rahat oluyor.

    3-bu konuda hiçbir bilgim yok,kullanmadığım için.

    4-Lpg litre fiyatına göre değişir ama şehir içi km başı 21-22 kuruş(istanbulda yaşıyorum,dur kalk çok yapılıyor malum) şehirlerarası 17-18 kuruş yakıyorum hocam
  • benımde babam focus2 1.6tdci 2010 tıtanıum aldı aracı ben kullandım,once sehır ıcı sonra sehırler arası surdum hızı 100 e sabıtledım,4.2 ortalama gosterdı..benım megane 2 1.5dcı 2007 var;valla focus ıle meganı nasıl kıyaslıyorlar hayret ettım..megane focusun yanından bıle gecmemelı..
  • Öner kullanıcısına yanıt
    aracınız nedir 3.8 cok ıyı valla hocam benım megane 2 1.5dci bıle 4.0 gosterıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: murat1981pls

    aracınız nedir 3.8 cok ıyı valla hocam benım megane 2 1.5dci bıle 4.0 gosterıyor

    2007 model focus 1.6 tdci 110 hp.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2010 model titanium otomatik vites almayı düşünüyoruz araba 130.000 bin km de tüp hiç takılmamış sizce nasıl olur? Otomatik vitesi nasıl bu arabanın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bjenige kullanıcısına yanıt
    Hocam hayırlı olsun.Kasasız belasız binersiniz inşallah. Bende de 2010 model trend otomatik lpg li var. AUX girişi torpidoda sağ üst köşede bilginiz olsun.
  • Arkadaslar merhaba 2009 mk 2 kasa ön çamurluk tan ses geliyor hızlandıgim zaman birşey farkettim sag tarafta lastigin hemen ust kisminda sunger var ama sol taraf taki bölümde sunger parcalanmis bu sünger hakkında bilgisi olan arkadasim varmidir acaba ne ise yarar nereden temin edebiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba focus 2 1.6 tdci aracim var. Motordan isindigi zaman turbo sisteminin olmadigi taraftan yani v.kayisi oldugu taraftan vinlama sesi geliyor. Motor sogukken yapmiyor. Usta dis tarafda ki kayisi sira ile bagli oldugu carklardan ayirdi bunlardan degil dedi. Trigerden olabilir mi? Fikirlerinizi bekliyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fcsrn

    Bana özel mesaj ile numaranızı atın ekleyelim Hocam. :) Araç donanım km vb konularda da bilgi verebilir misiniz. :)
    WhatsApp gurubunuza katılmak isterim. 505 832 6095

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • izmir ve çevresinden 2009-2011 focus 2,5 dizel 130000 km ye kadar en az collectıon paket arac arıyorum satanlar yazsın lütfen
  • Merhaba,

    2009 Focus TDCI Titanium sahibiyim. Aranızda bu model sahibi olup Sony ses sitemine aliexpress veya ebayden bluetooth kit taktıran var mıdır?

    Teşekkürler
  • Merhabalar,
    2008 1.6 TDCİ Titanium sahibiyim. Klima yeterince iyi soğutmuyor. Gittiğim usta klima gazı dolu, kompresör değişmesi lazım dedi. Çıkma kompresör varmış takması ile beraber 850 lira para istedi. Bu kompresörün tamiri olmuyor mu?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Focus II ciler tabi şöyle bir göz ucuyla foruma girip merak edenlere de merhaba,

    2006 focus 1.6 tdci ghia aracım var yıllardır severek ve güvenle kullanıyorum.
    birkaç yıldır bir fan üfleme sisteminde problem var sadece camlara üfleme gerçekleşiyor orta ve alt bölgeden fan üflemesi gelmiyor düğmelerde sıkıntı yok basınca fanların değişim sesi geliyor ama hava maalesef çıkmıyor.
    birkaç elektrikçi ustasına gösterdiğimde komple ön konsol sökülecek birazda masraflı olur dediler yönlendirici kapaklar sıkışmış yada kırılmış olabilir 4500TL varıncaya kadar hesap çıkabilir dendi.

    böyle bir şey daha önce başına gelen oldumu nasıl bir çözüm izlendi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sipru -- 4 Ekim 2019; 8:22:59 >
  • Gösterge paneli ile sorun yaşayan arkadaşlar neler yaptı, ne gibi sorunlar yaşıyordu bu durum içinde anlatabilir mi?
    Böyle bir sorundan nasıl kurtuldu?

    Yol bilgisayarı sapıtması, klima ekranının yanıp sönmesi, iç ışıkların yanıp sönmesi, geri vites lambasının geri vitesteyken yanıp sönmesi, marş alırken takılması, marş alırken pat pat etmesi. Bütün hepsini yaşıyorum. Bu sorunlar size ne ifade ediyor? Akü sağlam, 3 ay kadar önce gösterge paneline lehim atıldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Obscenity O kullanıcısına yanıt
    Benim eniştenin başına geldi. Sincan sanayide gösterge panelini değiştirdiler 250 liraya. Bozuk paneli alıp tamir ediyorlar onuda başka bir arabaya takıyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar merhaba.

    2010 veya 2011 focus titanium veya titanium x almayi dusunuyorum benzin otomatik.2011 55bin km bir araç buldum sahibi vites kutusu kartinin oksitlendigini 2bin masrafi oldugunu soyluyor. bu sanzimanda boyle bir sey basina gelen var midir veya bu problem kronik midir. bu araclarda fiyatlar nasildir. cevap verecek arkadaslara tesekkur ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focus 2010 Titanium X için bağaj aydınlatma led (soketli) nereden bulabilirim? 4 led li olan yeterli değil çünkü 2 tanesi kapalı alanda kalıyor. En az 8 li olanı lazım. Kullananlar yardımcı olursa sevinirim. Ford Focus II (Makyajlı Kasa)
  • Konu ile uzun zamandır ilgilenemiyorum.12 yıl oldu. Artık bu konuyu ilgili bir arkadaşa bir devretmek istiyorum ilgilenen olursa bana bildirsin gereğini yapalım. Focus 2 sahibi olursa da daha iyi olur :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xsw -- 25 Ekim 2019; 18:19:6 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.