Şimdi Ara

Ford Focus mu ? B-Max mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar arkadaşlar

    A Sınıfı ufak bir aracım var bu aracı satıp Focus Style Powershift ya da B max almayı planlıyorum B Max Titanium olucak cünkü 2012 modellerde 40-45 arasına kadar çıkabiliyorum .Sıfır almak artık imkansız :(

    Bu tarz araç alma düşünce şuradan geliyor .Hem çocuk olunca daha büyük bir araç gerekicek hem memleket ile çalıştığım yer bir hayli uzak büyük araç daha rahat olabilir.

    Gördüğüm kadarı ile 40-45 arası focus Style Powershift ve B-Max Titanium alınabilir. Sizce hangisi doğru tercih olabilir. B-Max ile abartmış olurmuyum ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RuLazz_ -- 16 Şubat 2014; 16:30:23 >



  • B-max sanıldığı kadar büyük bir araç değil bunu göz ardı etmeyin. Fiesta'dan büyük focustan küçük ic mekanı,sadece ortada direk olmadığından inip binme kolaylığı var ve görüntü itibari ile büyük gözükmekte. Focus'u almadan önce ikinci el bir b-max titanium X vardı bayide bize onu önerdiler fakat araca binmem ile inmem bir oldu. Evet dolu bir araç ama parasının aracı değil ki tam 2 ay bayide kaldı o araç alıcısı çıkmadı sonra ne oldu bilemiyorum. Bence focus çok daha mantıklı bir tercih olur hem satarsanız ilerde kaybınız çok daha az olur. Aile içinde ideal eğer çok kalıplı değilseniz. Powershift yakıt tüketimi nasıl bilemiyorum ama bizim focus manuel ve şehir içi şuan 9litre yakmaktaki daha yeni 1000km oldu bir kaç bin km'den ve bakımdan sonra dahada düşecektir,çok uçarım kaçarım tarzında sürmezseniz yakıttada üzmez.




  • Öncelikle cevap için minnettarım teşekkür ederim

    Çok ama çok sakin araç kullanırım basma gibi bir durum hiç olmadı , Ben hiç binmedim b-max e büyük olduğunu düşünüyordum siz böyle söyleyince şüphelendim şimdi . Gidip bayide mutlaka kontrol edicem aracı .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _RuLazz_ -- 17 Şubat 2014; 12:35:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En mantıklısı bu olur,bana küçük gelen size ideal gelebilir kendi gözünüzle görmeniz çok yerinde bir karar olur. Hızlı kullanmıyorsanız çok üzeceğini sanmam yakıt konusunda,performansı bana bile yeterli gelmekteki 23 yaşındayım daha,insan ister istemez basmak istiyor bu yaşlarda birden hızlanmasada kendini toplamasıda öyle dakikalar almıyor gitmem dememekte araç.
    Ufak birde örnek,bugün mesela bizim sedan focusun arkasına 4 bayan bindi,indiklerinde çok rahat olduklarını sıkıntı çekmediklerini dile getirdiler gerisini siz düşünün arkasında 4 yetişkini çokta iri olmadıkları sürece sıkıştırmayan bir araç focus.
  • Ford focus

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.