Şimdi Ara

FORD FOCUS satanların ve alacakların buluştuğu yer. (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
760
Cevap
16
Favori
92.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • canhavli38 kullanıcısına yanıt
    Bakımlıysa bildiğin araçsa sorun değil

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007-08 focus ghia ariyorum bi araba var aslinda ama fiyat olarak 41 istiyor buda bize fazla gelmekte 2007 112bin km ghia hatcback
    Fiyatlari 36 37lerde geziyor sizce masildir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bugun bahsettigim araci aldim. Umarim dogru karar vermisimdir. 2007 dizel trend 160 binde. 3 degisen birazda biya var 3. Sahibi oldum tanidiktan aldim araci daha temiz olsa iyi olurdu ancak butcem buna yetti umarim pisman etmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canhavli38 -- 22 Ekim 2016; 14:32:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canhavli38 kullanıcısına yanıt
    160 bin km fazla değil,500-600 bin km yapar tdci motorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FORD mu bir daha ASLA !!!

    (Ford Focus 2012 Trend Otomatik Vites Sorunu)

    Değerli dostlar son iki haftadır yaşadığım ve bende FORD firmasının adını bile duymak istemediğim aracımın arızasını sizlerle paylaşmak istedim. Aracım başlıkta belirttiğim gibi Ford Focus 2012 Trend otomatik vites araç.

    Aracı yaklaşık bir yıl önce ikinci el olarak satın aldık. Aldıktan sonra araca Atiker sıralı sistem tüp taktırdık. Aracını temiz ve titiz kullanan bir yılların şoförü olarak kullandığım bir yıl içerisinde bir sorun yaşamadım. Ne var ki bir ay önce araç ile şehir içi kullanım sırasında araçta arıza lambası yandı ve “şanzıman ısındı” şeklinde uyarı verdi. Ne oldu ise ondan sonra başladı. Aracın şikayeti bekleme ile düzeldi ancak bu şikayet birden fazla kere olmaya başlayınca yetkili servisi olan Ankara Ford Tur Oto’ya aracımızı bıraktık. Aracı inceleyen servis bize “kavramanın değişmesi” gerektiğini belirtti. Yaklaşık olarak 3 bin TL lik bir masrafı olduğunu belirttiler. Biz yeni olan bir araçta bu hasarın makul olmadığını belirtince yetkili birimler ile görüşüp iyi niyet kapsamında aracın kavramasını değiştireceklerini belirttiler. Yaklaşık bir hafta süre sonunda aracın hazır olduğunu söylediler. Aracı teslim aldık. Teslim aldığımız Cumartesi günü araç akşama doğru tekrar aynı arıza ile durdu ve şanzımanın soğuması için beklemek durumunda kaldık. Firma tekrar hafta başında aracı teslim alabileceğini belirtti ve teslim ettiğimizde yetkili servisin ustası da deneme sürüşünde aynı hatayı gözlemledi. Bize tekrar inceleyeceklerini belirttiler ve beş gün sonra bize aracın yaklaşık 6.500 TL lik masrafı olduğunu belirttiler. Bizim için tam bir hayal kırıklığına dönüşen süreç sonunda yaşadıklarımızı kaleme almaya ve kimsenin aynı mağduriyeti yaşamaması için durumu her türlü platformda dile getirmeye karar verdik.

    Aracın parça garantisi dolalı bir sene olmadan ve hiçbir kazası ve hor kullanımı olmaksızın –ki araç aile arabası olarak şehir içinde kullanılmıştır- daha 4 yıllık iken yaklaşık 10 bin TL değerinde bir hasarının meydana gelmesi bizi son derece üzdü. Daha da kötü olanı ise firma yetkililerinin otomatik vites power shift bir sisteme sahip bu aracın 4 senede müşteri kullanımına bağlı olarak bu arızanın nasıl meydana gelebileceğini izah edememesi oldu. Bir firma düşünün ki kullanımında hiçbir eksiklik ve yanlışlık olmaksızın ürettiği otomobil daha 4. senesinde satış fiyatının beşte biri kadar bir hasar çıkarabilsin.
    Bütün bunların üzerine aracımızın bir de serviste iken tamponunu sürtmüşler ve hatasız boyasız gözümüz gibi baktığımız aracın tamponu boyatılmak durumunda kaldı.

    Bu deneyimden sonra FORD mu bundan sonra ASLA, diyorum. Uzak durun siz de hayal kırıklığına uğramayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_olfactorius -- 26 Ekim 2016; 23:29:25 >




  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-otokoc-ankara-dan-focus-1.6-ti-vct-titanium-powershift-360738796/detay
    arkadaşlar 50 bin bütçem var bu aram düşük km ve start stop ve anahtarsız giriş gibi extra özellik mevcut bunu mu önerirsiniz yoksa yeni kasa powershift olanı mı acil yardım bekliyorum.
  • Arkadaşlar Fiesta ve Focus, ST Lİne donanımı ile satışta. Detaylar için tıklayabilirsiniz


    http://www.vidyoto.com/manset/fiesta-focus-st-line-ile-daha-sportif-hale-geldi.html
  • Orijinalden alıntı: cermen_555

    2012 model 2013 ocak trafige cıkıslı 1.0 ecoboost titanium+smart aracımı model yükseltmek için satıyorum.
    fiyat:51.000


     FORD FOCUS satanların ve alacakların buluştuğu yer.
    iletişim uğur özsabır 5434400198

    aradıgım aracı buldum kacmasın diye fiyatı düştüm acil satılıktır. fiyat alacagım arac ilanda kaldıgı sürece gecerlir. PAZARLIKSIZhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-focus-1.0-gtdi-ecoboost-titanium-plus-smart-paket-ilk-gelen-alir-382109445/detay/
    ilan no : 382109445



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cermen_555 -- 10 Ocak 2017; 21:31:1 >




  • 2011 mk2.5 kasa hb focus titanium 49 bindeki benzinli aracıma bayiler 38-40 arası fiyat verdiler, sanırım son kullanıcıya 43-44 e gider ne dersiniz
  • 2009 model Ford focus trend donanımlı. İlave olarak alaşım jantlar, park sensörü, sis farı var.

    Sağ iki kapı değişmiş, sol iki kapı boyalı. LPG'li otomatik vites. 172 bin km'de.

    Fiyat ne eder arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shener

    2011 mk2.5 kasa hb focus titanium 49 bindeki benzinli aracıma bayiler 38-40 arası fiyat verdiler, sanırım son kullanıcıya 43-44 e gider ne dersiniz

    Selam araba hala duruyor mu bende titanyum focus arıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hata, pardon....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shener -- 21 Kasım 2016; 9:34:58 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: shener

    satış başladı beyler....

    kaç model aracı ne kadara satıyorsunuz?
  • 2013 model 68000 km de benzin otomatik ford focus. Araç ilk günkü orjinalli ile durmaktatadır. Araç stle paket olup ekstra donanımları ile titanium paketle tek farkı xneon farlardır.Cyclone multimedya sisteminden park sensörü kol dayama herşey mevcuttur. ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
  • gezgin306 G kullanıcısına yanıt
    2013 model 68000 km de benzin otomatik ford focus. Araç ilk günkü orjinalli ile durmaktatadır. Araç stle paket olup ekstra donanımları ile titanium paketle tek farkı xneon farlardır.Cyclone multimedya sisteminden park sensörü kol dayama herşey mevcuttur. ilgilenen arkadaşlara duyurulur.
  • Beyler 90 bindeki araçlara 2011 hb focus 2.5 kasa titanium 49.000 hatta 51.000 TL isteyen var artık.
    50 bine yeni girmiş temiz full servis bakımlı focusumu ocakta satacağım kesin.
    Fiyat ne isteyeceğim bu piyasa şartlarında 2 el artmış gitmiş. ilana koyarsam bende en az bu durumda 48-49 lardan başlayıp orta bir yerde buluşmak lazım sanırım.
    Bursa çevresi ilgilenen olursa bilgisine...
  • Aracım hala satılıktır
  • SAHİBİNDEN SATILIK 2015 FORD FOCUS ***STYLE*** PAKET

    Aracım 16.500 km de beyaz renk hb düz vitestir.Değişen sadece sol ayna bunun dışında herhangi birşey yok.Aracımı ilk günden beri ahvuzlu paspas ile kullandım.Bazı yerlerinde fabrika naylonları durmaktadır.

    Fiyat :61.500 FORD FOCUS satanların ve alacakların buluştuğu yer.
  • Araca ön kol dayama ilave ettirdim. Titanium ile tek far xenon far kaldı. Aracım hala satılıktır.
  • arkadaşlar yakın zamanda 1.0L Ford Fiesta RED alan varsa bana ulaşabilir mi? Birde güncel fiyat listesi alan var mı? Sitede güncellenmemiş.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.