Şimdi Ara

Ford Focus Sw Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaslar bilmiyorum kısmet olcakmı nette arastırma yaparken 2001 model ford focus sw ambiante modeli buldum ,araba güvenlik paketli(4 airbag)lpgli,110 bin km de v.s full 1 aracmıs ,aracı bu hafta sonu görme fırsatım olcak.bu aracın artıları ,eksileri nelerdir ,tavsiye edermisiniz ..siz degerli ford kullanıcılarından rica etsem görüşlerini bildirebilirlermi..saygılar dilerim.



  • ambiante full bir model değildir full olan ghiadır ama güvenlik paketi varsa iyidir abs hava yastığı kaza anında yakıtı elektriği kesen sistem mevcuttur.
  • mustafatufekci ilginiz icin tskler..kronik bir problemleri varmıdır ,servise elbette götürecegim , ustaya bu konuyla alakalı şusunu v.s sor gibi ileteceginiz konular varmıdır..?
  • pek bi sorunu var denilemez z-rotlar erken aşınır sarf mazlemedir zaten. lpg varsa benizde iken rolanti valfine baktırın sorunn var mı araba station olduğu için yük taşınma durumu olabilir arka amortisörlere baktırın. trigier değişti ise sentede sorun var mı ona baktırın direksiyon kutusuna baktırın ses yapıyor mu ön düzeni iyi kontrol ettirin katalitik konvektörün durumu ne ona bakırın arız lambası yanıyormu en önce ona bakın eğer yanıyor ve normal denilyorsa o ustadan uzak durun yani genel kontrol yaptırın. polen filitresi kapağına baktırın sağlşam mı bunlar benim aklıma gelenler ateşleme durumuna baktırın bobin buji kablosu vs vs
  • cok tskler mustafatufekci önerileri ciddiyetle dikkate alcam , cok sagol tekrardan..saygılar dilerim..
  • şunuda belirteyim alacağınız araç 10 yaşına giriyor ve kmsi çok olmasa bile ağır bakım gerektiren kmler yakın diskleri amortisörleri bilyaları ateşleme sisemi (lpg de arıza daha çabuk belli ediyor kendini) ön takım salıncakları egsoz sistemi trigieri deivr daimi vs eğer hiç değişmedi ise bu saydığım parçalar 100bin ve 10 yılın verdiği yorgunlukla değişim isteye biliyor saydığım çoğu parçayı aracın ilk günki giib olması için değiştirdim. bir 10 yıl daha kendini götürecek duruma getirmetye ve orjinal parça kullanmımına özen gösterdim. hali hazırda bir iki parçası aşınmaya başlamış onlarında değişimi gerekecek. o yüzden aracı alırken yaşını ve kmsini ve uzun vadede değişecek parçaları göz önünde tutarak bir bütçe ayırın ve ona göre sonra üzülmeyin. tabi aractaki ufak bir takırtıyı bile önemsiyorsanız bu dediklerim geçerli yoksa nerde tırak orda bırak derseniz büyük masraf yapmadan da o araç yürümeye devam eder




  • cok tskler , emek verdiniz ...saygılar dilerim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.