Şimdi Ara

****FORD KA SAHİPLERİ Bİ FAN CLUB OLUSTURALIMMI?**** (11. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
3
Favori
80.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kitcar nedemek? kitcar olunca ne oluyor ne eksiklikleri oluyor? bilmediğimden soruyorum biraz bilgi verebilirmisin
  • slm ka cılar bende 3 aylık ford ka 99 model buz yeşili kullanıcısıyım 2 sorum olacak . bana öncelikle ön tampon lazım izmirde bulamıyorum bunla ilgili bide fiyat belirtirseniz yaklaşık olarak değerlendirmem için sevinirim 2. sorum araç klimalı ac ye basmadığımda benzinden yiyormu? ben yemiyo biliyorum ama bazıları yer diyor ac klimayı devreye sokuyo ve soğutuyor yaz günleri için. ona basmayıp kışın kullanım içinde kalorifer devreye giriyor biliyorum aydınlatırsanız sevinirim artık bende aranızdayım saygılar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onesk -- 23 Aralık 2007; 15:18:25 >
  • O ilandaki ka nın fiyatı süpermiş o fiyatlarda ka bulabilirmiyiz acaba?
  • Bu arac 200 den aşağı yakmıyor galiba peki buna lpg taktıran varmı? lpg de nekadar yakar bilgisi olan varmı?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: guguk

    Bu arac 200 den aşağı yakmıyor galiba peki buna lpg taktıran varmı? lpg de nekadar yakar bilgisi olan varmı?


    www.fordkam.com sitesinde bu sorunuza yanıt bulabilirsiniz.
  • arkadaşlar merhaba,bende 98 model KA city var,aracı alalı 1 ay oldu fakat alırken tam baktırmadığımızdan yada bakan ustanın ıyı bakmamasından dolayı sonrasında cok sorun yasadım aracta.direksiyon pompası sorunlu oldugu için cok ses yapıyor hareketsızken direksıyonu cevırınce,km telı kopmus,klıma soguk vermıyor ve sadece 4. kademede çalışıyor,şöfor kapısı kilitliyor ama açılmıyor,motor ilk çalışmada garip bir ses veriyor.Servisle konustum ama tam bı rakam alamadım bu sorunlar için acaba kaça patlar tamiri bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
  • 2. KİŞİYİ ZOR BULURSUN DEMİŞ BİRİSİ AMA SANIRIM SAYISAL BİLGİSİ BİRAZ ZAYIF :) NEYSE ŞAKA BİR YANA BU ORTAK PAYLAŞIM OLAYI DAHA FAZLA KİŞİ OLACAKTIR İLLAKİ.
  • sitede su an 140 ka sever var:)
  • İŞTE GÖRÜYORSUN KÜÇÜMSEMEMEK LAZIM HİÇBİRŞEYİ HAYATTA!!!ARKADAS 2 KİŞİYİ ZOR BULURSUN DEMİŞ AMA 140 KİŞİ OLMUŞUZ BAK :)
  • slm arkadaşlar...ya bu soru çok sık sorulmuş ama bende kararsızım.bi ford ka tutkunuyum almak istiyorum ama herkes alma diyo vazgeçiyorum sonra burda yazılanları okuyorum yine alma kararı veriyorum.galericiler hiç emniyetli olmadığını,buzdolabına tekerlek takılsa daha emniyetli olduğunu sölüyolar çok kararsızım yardım edinnnn...bi de birinizin yazdıklarını okuyorum benzin bakmından harika dio dierinize bakıyorum param kalmadı benzine para yetiştirmekten dio...
  • bide ankaradayım ve yeni taşındık 2.el daha çok nerden alınır,ilk bakım için nereye götüreyim,7-8 milyar ancak verebilirim o fiyatlara rahat bulabilirmiyim bilgi verirseniz sevinirim
  • MERHABA SAYIN FORD SEVENLER ;
    FORDMARKALI ARAÇLARINIZ İÇİN GEREKLİ CIKMA VE YENİ PARÇALARIMIZLA HİZMETİNİZDEYİZ...
  • arkadaşlar 2001 klimalı servis bakımlı bi bordo ford kam var.alıcıların mormenekse45@mynet.com adresiyle irtibata geçmesini bekliyorum.10500 pazarlık payı var hoşçakalın
  • merhaba arkadaşlar bende yeni bir ford ka aldım ve çok sewdim ama ön ve arka tamponun değişmesi gerek bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi verilerse çok memnun olurum şimdiden teşekkür ederim
  • merhaba ben yeni bir ford ka aldım araç sürüş zevki ve görüntü olarak güzel. ama parça sıkıntısı çekiyorum geçenlerde vantilatör kayışı değiştirecektim karabükte hiçbiryerde bulamadım sipariş verdim 2 günde geldi. ayrıca yakıt tüketimi oldukça fazla şehir içinde 275 ykr yakıyor 90 km den fazla hız yapılırsa daha fazla yakıyor. şehirdışında ankara karabük arası klima açık olmasına rağmen km de 105 ykr yaktı. aracım lpg li. sehiriçi ve şehirdışı yakıt farkı çok fazla. bu normal mi acaba bu konuda bilgisi olan var mı? bu arabalar benzinde ne kadar yakıyor acaba? paylaşırsanız sevinirim
  • quote:

    Orjinalden alıntı: complated

    lakeshire;

    benden sana tawsiye.. 20 ytl lik doldurup bitmesini bekleyip sonra yine 20 ytl lik doldurma..cabuk bitiyor. en azindan bende oyle oldu..daha sonra arastirdim sordum hep dedikleri su oldu; az miktarda benzin doldurmayin mumkunse ford ka larda 50 ytl..cok daha gec bitiyor. ben 3 seferdir oyle yapiorum kesinlikle dogru..daha onceleri aylik 150-180 Ytl arasi benzin tuketirken, su anda aylik max. 100 ytl ye dustu.

    bu arada Shell benzin istasyonlarindan benzin aliyorum genellikle.. zor durumda kaldiimda ise Bp
    ve 95 oktan

    ne kadar etkili benzin istasyonlari ck emin degiliim ama ben Shell den cok memnunum.

    gençler bu hesaplama işi bu şekilde olmaz fulleyip bitirip sonra bi daha fullediğinizde kaç lt aldığına göre hesap çıkarmanız lazım. 20 ytl benzin hesabıyla işiniz pek tutmaz çünkü gösterge genellikle yalan söyler ondan.

    bu arada bende ka'lara bakmaya başladım yeni yeni büyük ve çok km'de başka araç almaktansa ka almayı düşünmeye başladım. ilk başlarda twingoya merak salmıştım ama reno ile hazin bir sorun yaşayınca başka markalara yöneldim bakalım hayırlısı para biriktirmeye devam.




  • Selamlar ben de geçtiğimiz ay Ford Ka aldım. Benim sorunum kapı döşemelerinin kapıdan ayrılması. Döşeme klipsleri döşemenin ahşabından kopuyor ve denedigim yapıştırıcılar ile yapıştırmayı beceremedim. Sıcak slikon ve karışım macun yapıştırıcılar denedim. Böyle bir sorun yaşayan Ford Ka sahibi varsa sorunu nasıl çözebileceğimi anlatırsa sevinirim.
    Şimdiden teşekkürler...
  • selam arkadaşlar eşim ka'yı çok seviyor son zamanlardaki piyasası nedir acaba? En son alan arkadaşlar ne kadara aldınız internette pahalı gibi gözüküyolar, sonuçta öyle piyasası güçlü bir araç değil, özel kesimlere hitap eden tarzdan olduğundan, türkiye şartlarında genelde geniş araç ararız..
    Ama şehiriçi kullanım için çok iyi..
  • kullanan arkadaşlar bi anda yok olmuş hatta site olarak açtıkları yerde bile ölü toprağı var hiç bir hareketlilik yok. fiyat olarak 9-11bin lira çivarında gidiyorlar sanırım. yani sahibinden.comda gördüğüm o ve bence ne çok fazla nede çok az bir fiyatı var. işin garibi bazı kişiler yüksek km'dekileri düşük km olanlarla aynı fiyata satıyorlar o biraz garip duruyor.
  • satmak isteyen bir kez arayınca belli oluyor kendimden biliyorum satmaya karar verdikten sonra 3 e 5 e bakılmıyor o yüksek yazan arkadaşlar gönüllerini ferahlatıyor biliyorlar pazarlık diye bişey var. Zaten gelen ilk teklifi beğenmeyince git gide teklifler düşüyor. Bu işler hep böyle oluyomuş..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.