Şimdi Ara

****FORD KA SAHİPLERİ Bİ FAN CLUB OLUSTURALIMMI?**** (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
356
Cevap
3
Favori
80.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • aklima geldikce yaziorum;
    www.club-ka.com
    www.fordka.com

    ya da;
    www.kasevenlerdernegi.com ( bu saka tabi )




  • ford ka kullanıyorum ( bende :) ) hocam elinina rtıgı bir nick bulsydın keşke..adanada ford ka kullanan tanıdıklarım var bi sorim (aradım ama ulaşamadım ) onlar nereye götürüyorlar..olmadı benim babamda orda ona götür o sana yol gösterir hem birazda ka yı incelemiş olur ..kahroldu adam ford ka aldım diye :)
  • arkadaslar bugun yemedim icmedim, su bedava web stelerinden birinden web denemesi yaptim, bi bakin, ona gore Domain aldiimizda ve gercek fan club yapmak istediimiz zaman bizim icin fikir olur. eklenmesini stediiniz seyleri lutfen paylasin.. buna web adresi dahil.

    adres:www.club-ka.tr.gg
  • FORD KA KULLANİYORUM'A

    gecenlerde asagidakiler icin fiyat aldigini soylemistin. bugun serwisime danistim ve fiyatlar soyle;
    kalorifer msulugu: 60 ytl
    "VE" hortumu demissin ama ole bisi olmadigini solediler, sanirim vantilator kayisi demek istediler
    vantilator kayisinin fiyati da 20 Ytl
    toplam : 80 ytl


    senin aldigin fiyat:
    150 ytl kalorifer musluğu, 350 ytl "VE" hortumu

    inanilmaz kazikmis senin fiyat aldigin yer, dikkat et.


    selamlar
  • Complated'e

    Araştırmalarından dolayı teşekkür ediyorum, ordan o parçayı (Ford Ka 1998 Model Kalorifer Musluğu) temin etme imkanımız varmıdır. Çünkü burda çok pahalı 150-200 den aşağı söylemiyorlar. 60 YTL ise hemen alırım.
    Sende firmanın telefonu varsa verirsen sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ford Ka kullanıyorum -- 6 Ekim 2007; 9:19:33 >
  • tabi ki;
    Pamukkale Ford
    Tel : 0258 371 25 25/ 371 38 47-49
    Hasan Bey ile gorusebilirsin.
    umarim halledebilirsin.
  • Selam Sayın FORD KA'(yarcılar)...

    Daha önce de yazmıştım...Benimki 2000 Model...Belki arkadaşlara yararı dokunur diye KA ile ilgili yazacaklarım var.

    1.İki ay önce motor yaptırdım.Niye motor yaptırma ihtiyacı doğdu,önemli çünkü,onu kısaca izah etmeliyim:Yaklaşık yirmi yıllık şoför olduğumu anmam lazım burada ki, anlatacaklarımı okuyanlar acemi,macemi diye düşünmesinler hakkımda.Elbette ki iddialı değilim gene de ve olmam da....Uzun bir yolculuktan dönüşümde,su hortumu nasıl olmuşsa delinmiş.Hararet saatimiz yok tabii..Ve yaz günü...Derken KA'dan buhar çıkmaya başladı.İndim baktım, bir damla su kalmamış.Ve olan olmuş...Onun için siz siz olun,"suya n'olacak da eksilecek" gibisinden düşünmeyip,sıklıkla suyunu kontrol edin derim.

    İşte bu aşamdan sonra,yani işin en başından,parça temininden,usta dialoglarından tutun da bir çok kişiye danışmaya kadar KA'nın imini ciddini öğrendiğimi düşünüyorum.Muhakkak ki bilemeyeceğim şeyler vardır...Ama ben, bildiklerimi paylaşayım istedim...Onun için acizane bazı salık vermelerim olacak. İlgileneceklere duyurulur.Bu arada forum'un önceki bölümlerinde triger kayışıyla ilgi müzakereler olmuş.Triger yok KA'da.Zincir var.Zincirini ben yedek parçacıdan bizzat aldım çünkü.Bir de kalorifer musluğuyla ilgili muhabbet var.Okuduğum fiatlar çok uçuk geldi..Ben 40 YTL'ye orijinal sıfırını aldım.

    Birinci olarak asla Bozkurtlar Ford servisinin yanından dahi geçmemek lazım.

    Bujiler Motocraft olmalı.

    Ben, benzin tüketimini net bir biçimde ölçtüm...1000 (Bin) KM.'de 200 YTL. yakıyor ve daha az yakmasının çaresi bence yok.Her otomobilde olduğu gibi,süratli gitmek yakıt tüketimini gerçekten etkiliyor,çok iyi deneyimledim bunu KA'da da.

    Yedek parça konusunda bir önerim olacak ama, bu konuda firma yazmamın uygun olup olmadığında kararsız olduğum için yazmıyorum.(Diyeceksiniz ki yukarıda Bozkurtlar servisi niye yazdın öyleyse ? Bunun cevabı var elbet...Ama şimdilik bu kadar yeter.)Dileyen arkadaşlar olursa,onlara yardımcı olmaya çalışırım.

    Esen kalın...




  • EMPAS merhaba..
    oncelikle werdigin bilgiler icin tesekkur ederiorum..

    belirtmis oldugun "su" mevzusu derdi aynen benim basimda da war. 10 km yol da gitsem, 100 km de gitsem, her arabami calistirmadan once muhakkak su kontrolu yapiorum cunku benimde aynen senin dediin tarzi bisiler basima geldi ama neyseki motora bisi olmadi. dusunebilio musunuz Denizliden izmire ve izmirden tekrar denizliye susus gitmisim. tabi o zamanlar arabayi yeni almisim nerden bileyim bu kadar cabuk su problemi yasayacagimi !!.. normalde suyun bu kadar cabuk azalmadiini biliyorum.
    neyse serwis te dediler ki; radyator borulari delinmis olabilir ama belkide sadece kapakta sorun olabilir. kontrol edildi we kapakta sizma oldugu anlasildi. neyse komple degistirdiler su koydugumuz plastik kabi. ama ne yazik ki hala su cok cabuk minimum seviyenin altina dusuyor.. iki adim yere giderken bile su kontrolu yapmaktan biktim walla !!! bunun bi caresi yok mu ??
  • Sayın COMPLATED merhaba !

    Anlattığın sorun yeni nesil otomobillerde olağan bir durum değil bence. Ford KA'nın bu kadar sık aralıklarla su eksiltmesinde kesinlikle bir sorun olduğuna delalet ediyor. Mdem su deposunu yenilemişsin;o zaman öncelikle bir tamircide otomobili bir kanala çektirerek su hortumlarını bir gözden geçirmenizi tavsiye ederim.Hiç ummadık bir yerde deforme olan bir hortum,bir boru olabiliyor.Bu işlem için servise değil de,tanıdık,bildik bir ustaya başvurursanız daha iyi verim alabileceğinizi düşünüyorum.Servislerin çalışma koşullarını iyi biliyoruz.Burada anlatımı uzun sürer.Bununla birlikte,sıcak havalar geride kaldı.Sıcak havalar suyun eksilmesinde bildiğin gibi büyük etken.Tabii bu arada radyatörü de iyice bir kontrol etmek lazım.Depo yeni olduğuna göre,radyatörde sızma yoksa,hortum veya borularda bir deformasyon bulunamazsa ve sıcak havalar geride kaldığına göre,sorunun halen devam ederse demek ki, senin KA'nın huyu öyleymiş demekten başka benim diyeceğim bir şey yok...Umarım sorunun üstesinden gelirsin ve geleceksin inanıyorum buna. Hoşçakal...




  • Bir süredir araba arayışı içerisindeyim.Küçük arabalar daha çok hoşuma gidiyor.Citroen saxo,renault clio filan derken yolum Ford Ka ya düştü.2 gündür ciddi ciddi düşünüyor ve araştırıyorum.Sanırım 97-98 model birşey alabilirim,izlemeye aldığım 5-6 kadar da Ka var.Yalnız kime söylesem verdiği cevabın " Ya sana birşey söyleyeyim, Ford ka alma" şeklinde olması beni soğutuyor.Ya niye almayayım ki ne güzel şeker ve de konforlu bir araba.İkinci eli çok zayıfmış satmak istesem satamazmışım elimde kalırmış. Yahu zaten galerici filan değilim,hobi olsun diye araba alıp 1 ay kullanıp satıp başka alan biri de değilim.Araba problem çıkarmazsa en az 5 sene binerim gibi geliyor.Parçası zor bulunurmuş, öyle bir tampon daha yokmuş bir dağıtsam yenisini nerden bulacakmışım.Bilmiyorum yani daha arabayı almadan bezdirdiler beni.
    Kullanıcısı olduğunuzdan dolayı en iyi sizler bilirsiniz.KA sıyla büyük sorunlar yaşayan,parça problemleri çeken,sürekli yolda kalan,ikide birde servisin sanayinin yolunu tutan,"hay lanet olsun bu arabayı aldığım güne " diyen,
    ya da daha yeni bir araba almak isteğiyle KA sını satmak isteyen, satmak içip uğraşıp uğraşıp asla satamayıp sonra sinirlenip baltayla arabayı parçalayan filan varsa lütfen paylaşsın benimle.




  • arkadaslar ben de ford ka alıcam sanırım buldum bir tane 98 model 6650 ytl ye buldum nasıl fiyat??arkadaslar onu baktırabilcem ii bir ford ustası warmı ist. anadolu yakasında??
  • lakeshire
    ben sana şunu diyim
    ben araba almadan once de bana bır suru vıdı vıdı yapan oldu
    sunun ıpe bak bu arabadan mı alacaksın
    sen satamazsın bunu
    pıyasası yoktur
    uzay aracına da benzıo haha ha.. gıbı ne idüğü belirsiz bır cok tepkı alabılırsın
    önemli olan sudur kı KA YI YA COK SEVERSIN YA NEFRET EDERSIN
    bunun kesınlıkle ortası yoktur.kullanım kolaylıgı pratıklık bozulma ya da bozulmama durumlarına gelınce kesınlıkle ben olumsuz bırsey soyleyemeyecegım.herkesın bıldgı bı kac olay dısında
    devır saatı ve en onemlısı harare gostergesı olmaması en buyuk handıkapı
    ama surus cok zevklı rahat
    sorun cıkarmıyor.yanı masallah benımkı..
    sonra başka araba sahıbı arkadaslarım bındıklerınde ve kullandıklarında hıc olumsuz bısey demedıler
    gorunusunden cok fazla olumlu etkıler buldular cunku kendılerı dedıler
    cok ıyı gıdıo cok ıyı kacıo gıbı tabırler cok kullanıldı
    neyse yanı sen kafana koyarsan onunde dag olsa durduramaz senı
    be tavsıe edıoyorum acıkcası




  • satma konusuna gelınce de
    ben su ankı arabamdan once almaya karar verdıgım 3 adet ka yı acele davranamadıgım ıcın kacırdım..
    yanı sonuc olarak bu aracın daalıcısı varmıs
    hıc meraklanacak bır durum yok..
  • facebook ta ka ıle ılgılı fun sıtelerı bulanılırsınız..
  • @ troublee

    cevapların için teşekkür ederim.1 haftadır KA ile ilgileniyorum ve izlemeye aldığım arabalardan 5 tanesi ben daha gidip bakamadan satıldı.Arabaları kaçırdığım için üzüldüm ama bu kadar çabuk satılmasına da şaşırdım."Elinde kalır satamazsın" endişeleri yok oldu. Aşk ve nefret olayı da çok doğru gerçekten arası yok.Yalnız ben daha sahiplenmeden bu arabaya aşık olup duygusal bir bağ kurduğumu söyleyebilirim.Hep istediğim ikinci el araba profiline de uyuyor aslında. Hem o elektriği aldım,hem de herkesin altında olup günde onlarca görebileceğin bir araba da değil,özel hissettiriyor.Artık kimsenin ne dediği de umrumda değil.Eminim kullandıkça daha da seveceğim.
    Bugün 98 model klimalı bir Ka'nın sahibiyle el sıkıştım.Çok büyük son dakika aksilikleri olmazsa yarın arabayı alıyorum.
  • Ka'ların ABS ve yolcu hava yastığına sahip modelleri var mı?
  • lakeshire' ye
    Hayırlı olsun kardeş
    Allah (c.c.) kaza bela vermesin
    Güle güle kullan
  • @***radyo***

    İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: d3mirbil3k

    Ka'ların ABS ve yolcu hava yastığına sahip modelleri var mı?


    Ben aracı alma aşamasındayken incelediğim araçların arasında çift havayastıklı ve ABS li olanlar vardı.Ancak bunlar 2001-2002 modellerdi.O modellerin hepsinde var mıdır yoksa sadece collection serisinde filan mıdır emin değilim ama 97-98 olanlarda kesinlikle yok.
  • OHOHOHOOO ben bi kac gun girmedim foruma, neler olmus neler :))

    lakeshire : yeni araban hayirli olsun..onceden yazdiin maili gorseydim, bende bisiler yazardim Ka hakkinda :)
    neyse yaptiin en dogru sey bence.. ben ck mutluyum Ka sahibi olmaktan.

    bu arada sewgili Troubleee'cigime katiliorum..piyasasi yk diolar bu araba icin ama ben bu arabami alana kadar en az 20 tane ford ka yi son anda kacirdim hep :))

    arkadaslarwww.facebook.com da da yeni bi grup acildi, sizleri oraya da davet ediorum, hep birlikte gusel seyler yapmayi umuyorum..grup yni kurulmus sanirim

    link:http://www.facebook.com/group.php?gid=6067245549




  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.