Şimdi Ara

Foreks Mobile Uygulaması Üzerinden Gerçek Zamanlı Alım Satım İmkanı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Apple Store da yeni bir uygulama çıkmış. Sizlerle paylaşmal istedim. Borsa ile ve piyasalarla ilgilenenler için ücretsiz ve faydalı bir uygulama. Aşağıda bilgiler bulabilirsiniz.

    Foreks Mobile, Foreks ve Bizim Menkul Değerler işbirliği ile iPhone cihazlarında finansal gündemi takip ederek, aynı uygulama üzerinden gerçek zamanlı hisse senedi alım satımı yapabilmek çin özel olarak geliştirilmiş olup; içerik ve kullanım anlamında tümüyle ücretsiz olarak sunulmaktadır.

    Foreks Mobile, Foreks’in “FXPlus” adıyla anılan yeni jenerasyon ürünleriyle %100 uyumlu ve entegre bir şekilde çalışır.Bu anlamda “FXPlus” altyapısıyla gelen birçok özellik, Foreks Mobile ile iPhone üzerine de taşınmıştır. Bu özelliklerden en önemlileri, aşağıda kısaca anlatılmaktadır.

    Alım-Satım: Türkiyede İlk ve Tek olarak; Foreks Mobile ile Bizim Menkul Değerlerdeki hesabınızdan, Alım/Satım, Portfoy izleme, Emir iyileştirme, Emir bölme, Emir iptal gibi işlemleri gerçek zamanlı olarak gerçekleştirebilir, emirlerinizin durumunu takip edebilirsiniz. Eğer Bizim Menkul Değerlerde hesabınız var ve internet şubesi kullanıcısıysanız işlem şifrenizi 216- 444 12 63 numaralı telefondan alabilirsiniz.

    Ekonomik Takvim: Yurtiçi/Yurtdışı finansal gündemi belirleyen tüm olayları, sadece Foreks Mobile ile çok detaylı bir şekilde; eşzamanlı takip edebilirsiniz.
    Sayfam: İçeriğini tümüyle kendinize göre hazırlayabileceğiniz (IMKB hisseleri, VOB, Emtialar,Uluslararası veriler…vb) özel sayfanızı, iPhone üzerinde saklayabilirsiniz.

    Haberler: Foreks haber merkezinin uluslararası haber ajanslarıyla birlikte hazırlamış olduğu; doğruluğu, hızı ve kalitesiyle artık bir klasik olmuş haber içeriği; hiçbir sınırlamaya tabii tutulmadan, anında iPhone ile cebinizde olacak.

    Sayfam: IMKB, VOB ve belli başlı önemli emtiaların fiyatlarını görmek için, ilgili sembolleri ekleyerek tek bir noktadan kendinize özel sayfanızı yapabilirsiniz.

    Piyasalar: Tüm IMKB, VOB, Döviz, Parite ve belli başlı önemli emtiaların fiyatlarını hazır sayfalarda, tek tıklamayla izleyebilirsiniz.



     Foreks Mobile Uygulaması Üzerinden Gerçek Zamanlı Alım Satım İmkanı







  • Uygulamayı 3 aydır kullanıyorum,gerçekten çok güzel bi uygulama.Müşteri Hizmetlerini arayıp lisans satın almak istemiştim,yanlış anlamadıysam yetkili aylık olarak satıldığını ve yaklaşık 11 lira ldugunu söylemişti ücretinin.Son sürümünde ufak tefek aksaklıklar oluyor.Ama gayet başarılı,özellikle internet şubesinde bile veriler gecikmeli olarak geliyorken matrikste anlık olarak görebiliyorsunuz,internet paketiniz varsa çok az kota yiyor bunuda belirtmek isterim.
    konuyu açan arkadas hesap alımı hakkında bilgilendirirse sevinirim,üyelik ücretleri ne kadar mesela ??
  • Bizim Menkul Dğerler de hesap açtırma ücretsiz. Hesabı açtırdıktan sonra verilen kullanıcı adı ve parola ile uygulama üzerinden alım satım da rahatlıkla yapabiliyorsun. Bizim Menkul Değerler in telefonu (216) 444 12 63
  • ALIM SATIM emirleri anlık ama veriler gecikmeli olarak geliyor diye biliyorum. 3 dkk gecikmeli geliyormuş doğrumu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.