Şimdi Ara

format atamıyorum acil yardım edin arkadaşlar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar laptop.ımı alalı 2 sene oldu... sonunda windows.ta iyice yawaşladoı.. bi format cekiyim dedim... orjinal windows cd.sini takıp bilgisayarı yeniden başlatıyorum.. kuruluma geçiyor ama kur dosyalarını hazırlarken iastor.sys adlı dosya bulunamadı diyip kuru kapatıyor... bunu nasıl çözerim? laptop.ı ilk aldıgımda bu orjinal cd. ile format atmıştım bi sorun yoktu.. bi daha da cd.yi kullanmadım ve bozulmucakşekilde sakladım.... bu hata nedendir ??



  • hiç mi cevap yok ??? sanırım sorun harddisk ile ilgili... harddisk format atabilsem çözülcek gibi ama format atamıyorum..

    partition magic programı ile C'nin üstünde boş kalan yaklaşık 5GB'lik bölümü ayırıp birincil bölüm yaptım ve oraya format atıp XP kurmaya başladım, bu eksik dosya hatasını vermedi ama yine de kurulumunu tamamlayamadı.. Ya yerin küçük ve yetersiz oluşundan belki, ya da yine eski xp.nin kurulu oldugu bölümle ilgili diye düşünüyorum.

    Tekrar CD.den boot yapıp eski xp.nin kurulu oldugu bölümü D.ye basıp silsem, tekrar nasıl birleştircem ?? aslında aklıma önce arşiv için sakladığım kısma windows kurup sonra ordan C.yi formatlamak geliyor ama arşivimdeki dosyaları kaybetmek istemiyorum. sonra arşie kurdugum windows.u nasıl silicem?

    NOT: Şuan bilgisayar açılmıyor bile... Hoşgeldiniz yazısında takılıyor kalıyor.




  • CD sorunlu kardeş. cd ni iyice sil. yada cd sürücünde de sorun olabilir. cd sürücü temizleme aracın varsa elinde temizle. sonra tekrar dene.

    ama yüksek bi ihtimal cd çizilmiş yada okuyamıyor.
    illegal bi cd den varsa kur elindeki orjinal ürün anahtarını girersin sorunun da kalmaz.
  • sorunu çözdüm... Aslında basitmiş boşuna başlık açmışım.. Sanrım sorun şuymuş.. Daha önce farklı bir defrag programı kullandıgım için harddiski.min ilgili bölümünün format biçimi değişmiş.. ne yaptıysam ne ettiysem XP format atmadı.. sürekli hatalar verdi.. Bende en sonunda HDD.yi silmeyi denedim.. önce silip bölünmemiş alann oluşturdum sonra bölümlendirip formatlıyınca attı formatı.. Teşekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.