Şimdi Ara

FORMAT SONRASI DRIVER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Win8 laptopa formatla win7 yükledim ancak sonrasında ethernet driver bulamıyorum, nete bağlanamıyorum bu yüzden, başka pc den pc marka modelini yazarak bu laptopun driverlarını buluyorum ancak onlar da sadece win8.1 destekli, win7 uyumlu sürücülerini bulabilir miyim, evetse nasıl?



  • Skep kullanıcısına yanıt
    Hocam direk üretici firmanın sitesine gidin olmadı slim driver proramını deneyin.win8.1 le devam etseydiniz keşke
  • Win 8 drivarlarin cogu win7 de calisiyoe. Denemenizde fayda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skep

    Win8 laptopa formatla win7 yükledim ancak sonrasında ethernet driver bulamıyorum, nete bağlanamıyorum bu yüzden, başka pc den pc marka modelini yazarak bu laptopun driverlarını buluyorum ancak onlar da sadece win8.1 destekli, win7 uyumlu sürücülerini bulabilir miyim, evetse nasıl?

    Arkadaşım adını soyadını bulmaya yazmaya uğraşma. Driver booster programını kur hepsini buluyor. Hatta eskilerini yada uyumsuz çalışanlarıda gösteriyor ve güncellemek ister misin diye soruyor.
  • Bilgisayarım sağ tık yapıyorsun. Daha sonra Özellikler , Aygıt yöneticisi sonra oradaki yüklemek istediğin aygıtın üstüne gel 2 tıklama yap açılan pencereden Ayrıntılar Sekmesine gelerek Donanım Kimliklerine geldiğinde orada yazan PCI/ - USB/ Vb. gibi yazılarla başlayan bölümü kopyala yapıştır yaparak bu siteden driverlarını bulabilirsin. istersen sitenin kendi driver programı var onu kurarak işini halledebilirsin.

    Devid.İnfo



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baris4hin -- 30 Mayıs 2015; 10:52:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.