Şimdi Ara

format sonrası yavaşlama sorunu (Win7)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
873
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 3 haftadır bilgisayarıma format atıyorum win7 yüklüyorum, bir hafta sonra birden bilgisayar açılınca yavaşlıyor bir dosya açmak mümkün olmuyor Allahtan vistayı silmemiştim c de onu kullanıyorum. Bu sorun birden oldu ve format attım sonra devamlı aynı problem oluyor. Virüs desem değil heralde çünkü F diskini tamamen boşaltıp tamamen hızlı format atıyorum ama 3 kez böyle sorun oldu. Çözemedim bir türlü. Sizce sorun ne olabilir?

    Win 7 etkinleştirmediğimden diycem ama onun için 30 gün süre var ama bu olay formattan bir hafta sonra oluyor hep...



  • başlangıçta çalışan gereksiz programların tümünü kapat.mümkünse sadece antivirüsün ve kullanıyorsan güvenlik duvarın açık kalsın.
    advanced system care programını kur ve derin tarama yapıp optimize et yine aynı program içindeki araçla disk birleştirmeyi dene mutlaka hızda belirgin artış olacaktır..
  • aslında bu sorunu 6-7 kez yaşadım, C de vista yüklü ona dokunmadım hdd yi bölmüştüm, böldüğüm kısmına win7pro kurdum kurduktan 2-3 hafta sonra yavaşlıyor ve açılmamaya başlıyor, her seferinde yeniden kurmak zorunda kalıyorum, yani sorun başlangıçtaki programlardan değil sanırım çünkü çok fazla program yüklememiştim sadece temel programları winrar winamp office gibi, vista da win7 problem çıkartmaya başlayınca yavaşlıyor ve sapıtıyor... win7 yi silince vistada düzeliyor... win7 ultimate kurdum yine aynı sorun oldu... biostan mı acaba? çözemedim sorunu sanırım bir bilgisayarcıya götürmem gerekecek :(
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.