Şimdi Ara

Formula 1 Türkiye'ye geri dönüyor[Edit: DÖNMÜYOR] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • İnş hayırlısı olur da gideriz devlet zaten millete paraödemiyor doğru dürüst imfye borç vereceğine buraya gömsün
  • Formula 1'in patronu Bernie Ecclestone, Türkiye'nin 2013'te yer alma ihtimalinin çok düşük olduğunu açıkladı.

    Formula 1'in patronu Bernie Ecclestone, organizasyonun 2013'te tekrar Türkiye'de yapılma ihtimalinin çok az olduğunu belirtti.

    Avustralya'nın Kleine Zeiting gazetesine konuşan 82 yaşındaki Ecclestone, "Şu ana kadar bunu kimseyle paylaşmadım ama F1'in İstanbul ve Türkiye'de yapılması hakkında daha çok düşünmeye başladım. Şu anda görünen 2013'te 19 yarışlı bir organizasyon düzenleyeceğimiz şeklinde" diye konuştu.

    Geçtiğimiz haftalarda Türkiye Motorsporları Federasyonu, F1'in tekrar Türkiye'de yapılması için hükümetin desteğinin gerektiğini belirtmiş, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç ise gündemlerinde böyle bir konunun olmadığını belirtmişti.

    Formula 1'de daha önce alınan karar gereği Avrupa'dan başka bir ülkenin yarışlara dahil edilme olasılığı nedeniyle Almanya Grand Prix'i 7 Haziran'a alınmıştı.

    Formula 1'in patronu ayrıca, Avusturya'nın da F1'e dahil edileceği yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.

    Kaynak: sporx

    Haberin başlığı şu şekildeydi: F1 patronundan şok Türkiye açıklaması! Ancak ben yukarıda yazmış olduğum mesajlarda da olduğu üzere bu habere hiç de şaşırmadım. Maalesef hükümet kanadı F1'i Türkiye'ye getirmemek için çok uğraştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sercann35 -- 16 Aralık 2012; 0:16:30 >




  • Hükümet F1 ve diğer motor sporları için verilecek parayı değersiz görüyor. Bu konuda sevgili @Öner'in dediklerine katılıyorum. Sonuna kadar haklı. Her şeyi tam yapacaksın, herkes seni ve işini konuşacak ya da önceliğimiz bunlar değil diyerek hiç girişmeyeceksiniz. Hükümet de ikinci şıkkı tercih ediyor.

    Bu tür yatırımların imaj katkısının aslında maliyet hesaplarının önüne geçmesi elzem. Yatırım yaparken nereye yapılacağı da ciddi önem arz etmekte. Benim hatırladığım kadarıyla; F1'in ilk kez Türkiye'ye gelmesi planlanırken yarış pistinin Kuşadası-Selçuk arasına yapılma önerisi vardı. Dönemin ve benim gördüğüm en iyi belediye başkanı Ahmet Piriştina birtakım girişimler yapmıştı. Meryem Ana, Efes, hatta Kuşadası gibi turistik beldeler sayesinde hem bölge ekonomisine ciddi katkı yapılacaktı hem de gelen yabancı turistler için oldukça cazip bir seçenek olacaktı. Organizasyon'un yaz aylarında yapılması da artı bir değerdi. Ancak ülkemizde mantıklı işler herkesin istediği gibi yürümediği için karar mercileri tarafından sanayi memleketi İstanbul tercih edildi.

    Şimdi de yaşanan hayal kırıklıkları ardından hükümet doğal olarak elini taşın altına koymuyor. Kolay kolay bunu yapacağını da sanmıyorum. Hepimiz bir umutlanmıştık ancak hayaller yine yarınlara kaldı maalesef.




  • İnşallah döner sıkı takipçisi değilim ama nedense çok seviyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: troach007

    İnşallah döner sıkı takipçisi değilim ama nedense çok seviyorum

    Dostum mesajinda bir celiski var. :) Sıkı takipci degilsen nasil cok seviyorsun, cok seviyorsan nasil sıkı takipci degilsin? :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sercann35


    quote:

    Orijinalden alıntı: troach007

    İnşallah döner sıkı takipçisi değilim ama nedense çok seviyorum

    Dostum mesajinda bir celiski var. :) Sıkı takipci degilsen nasil cok seviyorsun, cok seviyorsan nasil sıkı takipci degilsin? :)

    Ya oyunlarını oynuyorum TV'de izliyorum ama kim hangi takımda kimin kaç puanı var kim kaç kupa filan almış bilmiyorum böyle saçma bir duygu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Memleketi yönetenler umursamazken F1 Türkiye'ye biraz zor döner. Haksız çıkmak isterim bu konuda ama yine haklı çıkacağım. Zaten 2013 takvimi açıklandı, Türkiye yok...
  • Güzel haber

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene türkiyenin olmayacagı kesin olarak netleşti
  • güzelim pist bok oldu
  • Bu haberi 1 senedir 4 kez farklı farklı yerlerden duyuyorum ama değişen bişey yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Er.Ralp

    güzelim pist bok oldu

    Her boku istanbula yaparlarsa olacağı bu.
  • boş stad lara böyle bir organizasyon yapılacağına hiç yapılmasın daha iyi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.