Şimdi Ara

FortiGate-50A

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • FortiGate-50A
    Küçük İşletme kullanımı için Network Güvenlik Sistemi

    Arkadaşlar yukarıda belirttiğim modeldeki firewall cihazını almayı düşünüyorum... nedir nasıldır hiç bir fikrim yok.. bildigim kadarı ile bu cihazlara yıllık update bedeli ödeniyormuş varmı böyle bir şey bilgim yok ömür boyu işimizi görür diyorum.. sizce nasıl alayım mı çok uygunda fiyat aldım.. kullanan arkadaşlar varsa bilgilendirirse sevinirim teşekkürler..



  • 50A göremedimde 50B için link verebilirimhttp://www.rzk.com.tr/fortinet/pdf/FGT50_100DS.pdf Her yıl lisans güncelleme ücreti ödemeniz gerekiyor. Yoksa cihazın çoğu özelliğini kullanamıyorsunuz. Download kısıtlamasından dosya indirme tiplerine içeriğe göre engelleme yada geçirme ip'lere göre izin verme işlemleri, dhcp özelliği barındıran bir cihazdır. 1 kere aldığınız zaman çok uzun süre idare edecektir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: cellmaster

    50A göremedimde 50B için link verebilirimhttp://www.rzk.com.tr/fortinet/pdf/FGT50_100DS.pdf Her yıl lisans güncelleme ücreti ödemeniz gerekiyor. Yoksa cihazın çoğu özelliğini kullanamıyorsunuz. Download kısıtlamasından dosya indirme tiplerine içeriğe göre engelleme yada geçirme ip'lere göre izin verme işlemleri, dhcp özelliği barındıran bir cihazdır. 1 kere aldığınız zaman çok uzun süre idare edecektir.


    sürekli heryıl para ödemeden kullanılmazmı bu alet




  • üzerinde antivirüs, web filter, antispam bulundurduğu için güncelleme yapılmazsa bu işlemleri kullandırmaya izin vermeyebilir denemek lazım
  • ya iyigüzel hoş ve süper bi cihaz ama her yıl niye ücret ödeyeyim yaw ne kadarki ücretleri bi araştırayım.bana sadece içerik filtreleme özelliği birde izin verdiğim siteler haricinde başka sitelerden dosya indirmeme özelliği olsun yeter başka bi cihazda olabilir. çogu özellik işime yaramayacak benim. neyse bakıcaz fikri olan varmı..
  • cihaz olarak değil de yazılım olarak websense kullanabilirsiniz.
  • yazılım işi sağlıklı değil dostum.. çok programlar denedim.nasıl tavsiye ediyormusun?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeFFeR2004 -- 22 Şubat 2008; 18:10:37 >
  • msn den filan sana destek olacak kadar bilgim yok sadece bu iş için kullanılabileceğini biliyorum.Araştırabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.