Şimdi Ara

Fortnite yeniden iOS’ta ancak GeForce Now ile

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fortnite yeniden iOS’ta ancak GeForce Now ile



    Kendi ödeme yönteminde ısrar etmesi nedeniyle Google ve Apple ile davalık olarak uygulama mağazasından kaldırılan Fortnite dolaylı yollardan da olsa geri dönüyor. Elbette bulut oyun hizmetlerinden bahsediyoruz. 



    Fortnite iOS’ta



    Nvidia tarafından yapılan açıklamaya göre GeForce Now uygulaması iOS tarafında kapalı beta sürecinde başlıyor. Sunucuların kapasitesini ve grafik gücünü ölçmek için yapılacak olan bu teste kayıtlar başlamış durumda. 



    Ayrıca Bkz.Ninja Kaplumbalar Fortnite’a katılabilir



    Hızlı hareket önemli olduğu için elbette uzak sunuculardan Fortnite oynamak rekabeti ne derece etkileyecek merak konusu. Yerleşik olarak oynayanlar karşısında dezavantaj olursa elbette çok tercih edilmeyecektir. Bu da kullanıcının internet kapasitesi ile doğrudan orantılı.



    Nvidia oyunlar için gamepad kullanılmasını tavsiye ederken Fortnite ile birlikte sunulan dokunmatik kontroller de oldukça akıcı. Henüz farklı bir karar alınmadığı için iOS kullanıcılarının yerleşik olarak Fortnite oynama şansı yok. Android kullanıcıları ise üçüncü taraf mağazalardan harici olarak oyunu kurabiliyor. 

     




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/01/14/nvidia-geforce-now-fortnite-available-ios/







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.