Şimdi Ara

Foruma Alternatif? Aklı Başında Üyeler, Gelin Göç Edelim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Forum zaten son zamanlarda hiç tat vermez olmuştu. Artık iyice gına geldi.

    Ne otobüsmüş arkadaş! Başka bir tane bile konu göremiyorum artık. Yetmezmiş gibi millet clickbaite başlamış. Adam ciddi bir başlık açıyor, sırf saçma sapan bir otobüs yorumunda bulunabilmek için. Nasıl bıktıysam artık kendim bile şurada otobüs yazarken bir tiksinti geliyor.

    Velhasıl, naçizane önerim forumda tek tük kalan aklı başında üyeler olarak başka bir yere göç etmemizdir. Benzer formatta olan iyi kötü bir yere taşınalım. İlk başlarda içerik bakımından eksik kalsa da zamanla eski forum havasını yakalayabiliriz.

    Birilerinin çıkıp aksiyon alması gerekiyor arkadaşlar. Artık popüler ve öne çıkan konularda ilkokuldaki sürekli tekrarlanan basit şakalar gibi otobüs konuları görmekten usanmadınız mı?

    Lütfen bu konuda uygulanabilecek fikirlerinizi belirterek yapıcı yorumlarda bulunun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naexist -- 21 Ocak 2018; 19:56:18 >







  • Ekşi sözlük ?

    Ya hocam siz ne içiyorsunuz emin olun ekşi sözlük daha beter buradan...

    Kendim oradan geliyorum.

    Yok bilmem ne ile swinger yapan yok ebenin ki ile a fantezisi yapan...

    10 başlıktan 9 u cinsel içerikli...

    Orada ki kendini entellektüel sanan aveller buraya geliyor.

    Sonuç burasıda ölüyor.

    Ekşi sözlük daha beter...

    Yazarların %89'u abazan...
  • Siz giderseniz koltuklariniz bos kalir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam hesabımı sildirmeyi düşünürken bu başlığı görmem iyi oldu.Güzel bir site bulursanız bana haber verin buradaki hesabı sildireyim oraya geçelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende varım bende geliyorum burası bitti arkadaş...

    Webteknoya kaçak bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B2B7A0AF7 -- 21 Ocak 2018; 19:24:53 >
  • Ben gelin goc etmem damat olarak goc ederim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 11 52 7

    Ben gelin goc etmem damat olarak goc ederim

    Yav şuradan bir defol git...
  • Otobüs konularından çok sıkılmadım ara ara girdiğimde denk geliyor bi gün sıkılıp bırakacaklar nasıl olsa, canımı sıkan nokta forumun teknik anlamdaki yetersizliği. Sorunsuz geçirdiği bir dönem var mı açıkçası hatırlamıyorum. Her şeyi üst üste koyunca buraya niye girdiğime bile bir yanıt bulamıyorum. Buranın en iyi alternatifi benim için ekşi sözlük oranın da üye alım şartları ortada. Bunca sene onca beceriksizliğe(sürekli çöken forum, reklamlar, haksız üye uzaklaştırmaları, görünümü dışında foruma yeniliğin çok nadir gelmesi, üyelerinin istemediği halde kimi berbat özelliklerde ısrar edilmesi vs) rağmen dh nasıl ayakta durabildi sanırım kuruluşundan bu yana adam akıllı bi rakibinin olmayışı bu sorunun cevabı, rakip olmadığı için kullanıcı buradan uzaklaşmıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diger yerler de aynıdir büyük ihtimal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

    Otobüs konularından çok sıkılmadım ara ara girdiğimde denk geliyor bi gün sıkılıp bırakacaklar nasıl olsa, canımı sıkan nokta forumun teknik anlamdaki yetersizliği. Sorunsuz geçirdiği bir dönem var mı açıkçası hatırlamıyorum. Her şeyi üst üste koyunca buraya niye girdiğime bile bir yanıt bulamıyorum. Buranın en iyi alternatifi benim için ekşi sözlük oranın da üye alım şartları ortada. Bunca sene onca beceriksizliğe(sürekli çöken forum, reklamlar, haksız üye uzaklaştırmaları, görünümü dışında foruma yeniliğin çok nadir gelmesi, üyelerinin istemediği halde kimi berbat özelliklerde ısrar edilmesi vs) rağmen dh nasıl ayakta durabildi sanırım kuruluşundan bu yana adam akıllı bi rakibinin olmayışı bu sorunun cevabı, rakip olmadığı için kullanıcı buradan uzaklaşmıyor

    Ekşi sözlük ?

    Ya hocam siz ne içiyorsunuz emin olun ekşi sözlük daha beter buradan...

    Kendim oradan geliyorum.

    Yok bilmem ne ile swinger yapan yok ebenin ki ile a fantezisi yapan...

    10 başlıktan 9 u cinsel içerikli...

    Orada ki kendini entellektüel sanan aveller buraya geliyor.

    Sonuç burasıda ölüyor.

    Ekşi sözlük daha beter...

    Yazarların %89'u abazan...




  • Okuduğum kadarıyla geyik yapma düzeyleri, mizah anlayışları ve sinemaya yönelik çeşitli görüşlere sahip kullanıcıların yazıları vs ilgimi çekiyor, genelde o tarz kısmıyla ilgileniyorum ve yani buradan çok çok daha ötedeler o alanlarda. Amacım iki yeri kıyaslamak, sidik yarışı yaptırmak değil, bana göre alternatif bi yer. Daha da özetlemek gerekirse buranın yaratıcılık düzeyi çok düşük ve sanki sürekli kendi tekrar eden konu başlıkları döngüsü mevcut teknik beceriksizliklerinin dışında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 21 Ocak 2018; 19:38:50 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • forum sadece konu-dışından oluşmuyorki... sıcak fırsatlar-oyun-otomobil-futbol-yabancı diziler... buralarda takılın biraz da

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten şu noktada birebir forum kapasitesinde bir alternatif bulunması zor olabilir. Fakat biz içeriği götürdükten sonra zamanla iyileşecektir. İlk zamanlarda bir takım eksiklikler olsa da, aynı bahçeden emek verdiğin organik domates, biberi toplayıp yaptığın menemenin bile nice yemeklerden lezzetli gelmesi gibi, daha tatlı olacaktır.

    Bu konuyu öylesine geyik yapmak için değil samimi olarak açtım. Eğer bir arkadaş ben başı çekerim, uğraşırım bu yolda diyorsa bir konu açsın. Ben bu konuyu kapatayım gidip orada organize olalım.

    Bence aynı fikirde olanların sayısını görünce somut bir adım atabiliriz diye düşünüyorum.
  • Türkiye'de doğru düzgün forum yok ki

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nereye gidiyoruz bende geliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son Bilgest diye yeni bir forum açılmıştı, tutmamıştı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmut716

    forum sadece konu-dışından oluşmuyorki... sıcak fırsatlar-oyun-otomobil-futbol-yabancı diziler... buralarda takılın biraz da

    Hocam doğru söylüyorsunuz da bu mevzu sadece bardağı taşıran damla oldu. Zaten forumdaki giderek büyüyen teknik aksaklıklar malumunuz.

    Bir de herkesin o kadar vakti olmuyor tek tek konulara bakacak kadar. Ben normalde konu dışına girip baktığımı hatırlamıyorum zaten. Lakin artık popüler ve öne çıkan konularda bir tane elle tutulur adam akıllı konu kalmaz oldu.

    Mesela sıcak fırsatlar, futbol vs. gibi köklü ve yeterli denetlenen alanları zaten taşımaya gerek yok bence de. Ben sadece bu kadar troll yoğunluğu olmayan ve tercihen yaş ortalaması biraz daha yüksek olan bir mecra arayışı içindeyim.

    Yine belli başlı takip edilen, bildiğimiz ettiğimiz konuları, bölümleri (sıcak fırsatlar olur, futbol takımı olur vs.) buradan devam ettirebiliriz. Kesin bir geçiş yapmayı önermiyorum zaten.

    Örnek olarak, alternatif bir yer bulduktan sonra, ilk başlarda buraya açacağımız her konunun bir replikasını oraya da açarak zamanla yumuşak bir geçiş yapabiliriz. Burada otobüs konularının (veya gelecekteki benzer troll konuların) altında ezilip dikkatlerden kaçan önemli bir konu orada hakettiği ilgi alakayı görebilir.




  • gitsenize ^^
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

    Okuduğum kadarıyla geyik yapma düzeyleri, mizah anlayışları ve sinemaya yönelik çeşitli görüşlere sahip kullanıcıların yazıları vs ilgimi çekiyor, genelde o tarz kısmıyla ilgileniyorum ve yani buradan çok çok daha ötedeler o alanlarda. Amacım iki yeri kıyaslamak, sidik yarışı yaptırmak değil, bana göre alternatif bi yer. Daha da özetlemek gerekirse buranın yaratıcılık düzeyi çok düşük ve sanki sürekli kendi tekrar eden konu başlıkları döngüsü mevcut teknik beceriksizliklerinin dışında

    Kendini tekrar etmiyor aksine yaratıcılık düzeyi fazla fakat sürekli otobüs konusu açılmalarından sürekli aynı mizah seviyesiyle hareket etmenizden bir gram bir şey yokmuş gibi his ettiriyor monotonmuş gibi his ettiriyor.

    He bu şu anlama gelmiyor cıvkını çıkarın anlamına gelmiyor.

    Otobüs konusunda cıvkını çıkardınız mesela.

    Farklı konular açılıyor ama millet saçma konuları üstte tuttuğundan mantıklı ve felsefi konular geride kalıyor.

    Dediğim gibi aşk meşk konuları açılmasa şu forumda daha yararlı konular daha eğlenceli içerikler görebilirsiniz.

    Ayrıca forum sadece konu dışından oluşmuyor çoğu becerikli eleman bu cıvıklık yüzünden buraları terk etti monoton gelmesinin bir sebebi de o size sabahtan beri anlatmaya çalışıyorum ama yok yani siz hala dalgaya vuruyorsunuz...

    Ekşi sözlüğede gitsen iki gün sonra bezeceksin...




  • Başka DH yok !!

    Şaka bir yana ben incisözlük'ün ilk çıktığı zamanlarıda gördüm bu forumda.Nice kayıplar verdik ama yıkılmadık.Kalite olarak düşüşe bir şey diyemem ancak yukarıda bir arkadaşın bahsettiği gibi geniş bir forum burası konu dışında kalmayın sadece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.