Şimdi Ara

Forumda genel af çıkacak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar ben forumunuza yeni üye oldum.foruma üye bir arkadaşımın tavsiyesiyle üye olmuştum.kullanıcı adı Sword Master.ama kendisi süresiz uzaklaştırıldı maalesef.son dönemdede 0,GaravelUsta,Lord Joker gibi üyelerin sınırsız yemesiylede forumda uzaklaştırma ve yönetici sistemi bir hayli tepki çekti.forumun eski konularını geziniyorum hiç abartısız en az 4-5 sınırsız yemiş üye görüyorum.bu böyle nereye kadar gidecek? çok yeni bir üye olsamda forumumun bu gidişatından rahatsızlık duymaya başladım.hatta uzaklaştırılanlar başka forumlara yönelerek kalitemizi düşürüyorlar.şimdi benim fikrim şu forumdaki bütün sınırsız uzaklaştırılmış üyelerin cezaları kaldırılsa ve sınırsız cezaya sadece en son çare olarak başvurulsa ve üyenin ne yaptığı en ince ayrıntısına kadar incelenip ona göre ceza verilse nasıl olur? sakın düşünmeden harekete geçmeyin.bu önerimi dikkate alın lütfen.yöneticiler toplanıp konuyu değerlendirseler iyi olur.saygılarımla...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Ghost Rider- -- 1 Aralık 2017; 22:47:31 >







  • Mevzu bahis ve diğer ceza alan üyeler tek hatasında direk sınırsız uzaklaştırılmıyor. Teşbih yerinde olursa, bir bardağa su doldurduğumuzda belli bir süreden sonra sular bardaktan taşmaya başlıyor ve daha fazla taşmasın diye önlem alıyorsunuz.
  • purple kullanıcısına yanıt
    ama benim arkadaşım Sword Master tek bir mesajı yüzünden sınırsız ceza almıştı.kendiside bunu foruma defalarca anlattığını bana söyledi.bunu araştırarak kendinizde görebilirsiniz.bir üyeye biraz argolu karşılık vermiş.tek bildiğim bu.
  • up.
  • Lürfen uyarı ve cezalarla ilgili taleplerinizi forum desteğe bildirin. Forum destekten olumlu bir sonuç çıkmazsa yapacak bir şey yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.