Şimdi Ara

Forumda her mesaja reklam koymak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yeni forum açtım. Gooleden adsense reklam aldım. Her üye mesja yazdığı zaman onun yazısında o reklamların olmasını istiyorum. Fakat kodları nereye yapıştıracağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirm...



  • Senin aldıgın kod daha cok sabit bir banner icin bir koddur..

    Hangi forum scriptini kullanıyorsan ona uygun bir eklenti yüklemen (otamatik google botlar var post atabilen) ya da bir takım kod degistirmen lazım.

    Dediğim gibi önce kullandıgın sctipti bilmek lazım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El_Emin -- 3 Ekim 2008; 2:14:27 >
  • Şimdi durum şu şekilde: Sayfanın alt ve üstünde kalan sabit kısımlar için kodlar açık. Yani ben orda bir değişiklik yaptığım zaman her zaman kalıcı oluyor. Fakat bu sadece sayfanın üst ve alt kısımları için(üstte menüler, alt kısımda iletişim vs.. ) . Fakat ne yaptıysam bir türlü mesajlarla alakalı bir kod bölümü bulamadım :(
    Googleden aldığım kodları sorunsuz bir şekilde değiştirip alt kısımdaki menülere falan koyabiliyorum. Ynai mesjalr kısmını bulsam işi bitirecem.
  • Hocam sitenin adresi veya kullandığın scripti burda yazarsan eminimki yardımcı olabiliecek birileri vardır..
    Ama şu anda dediklerin havada kalıyor..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: El_Emin

    Hocam sitenin adresi veya kullandığın scripti burda yazarsan eminimki yardımcı olabiliecek birileri vardır..
    Ama şu anda dediklerin havada kalıyor..

  • SMF hazır forum yazılımı kullanıyorum. Google adsenseden aldığım reklamları anasayfaya bir iki yere daha ekledim sorun yok . Fakat aynı kodları normal üye mesajlarının içine koymak istiyorum. Fakat kodları yapıştıracağım yeri bilmiyorum.
    not:anasayfaya yapıştırdığım kodları tema ana şablon düzenlemeden koydum. Benim örenmek istediğim mesajların içine koyacağım kodları aynı yerden mi yapıştırmam gerekiyor ?
  • her mesaja reklam koymak istiyorum diyorsun fakat bu aynı zamanda ziyaretçileri de kaçıracağın anlamına geliyor, kimse her mesajdan sonra reklam olan bir yerde uzun süre kalmaz zaten.
    bu konuda yardım almak için türkçe smf destek forumlarına bakabilirsin, orada bununla ilgili bir konu vardır, eğer yoksa kendin de sorabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.