Şimdi Ara

Forumda Rastladığım Hatalar ve Önerilerim (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
1
Favori
1.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-4FD67771D

    Anladım saolun..Aslında asıl sıkıntı forumdan ayrıldıktan sonra profilimde "Aktiflik: Şu anda forumda" yazısının olması..Sanki birisi hesabıma girmiş gibi hissediyo insan..Bunu düzeltirseniz çok iyi olur bence..

    Alıntıları Göster

    O sorgu ne kadar aralıklarla atılıyor bakmak lazım hocam. Süre kısaltılabilir mi ekstra yük olur mu vs.

  • Anladım teknik detaylardan pek anlamam,forumda iyileştirmeler yapılıyo herhalde..Valla bu sorunu çözerseniz çok iyi olur,bayağı bi tuhaf oldum..Şimdiden teşekkür ederim..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeolog.

    O sorgu ne kadar aralıklarla atılıyor bakmak lazım hocam. Süre kısaltılabilir mi ekstra yük olur mu vs.



    Alıntıları Göster
    Merhaba, az önce forumdan çıkış yaptım hatta çerezlerin hepsini falan sildim, "forumda değil" yazısı çıkmaya başladı..Yani düzelmiş gibi gözüküyor.. Elinize sağlık..




  • Merhaba aynı sorun yine geldi..Forumda genel bir sorun var galiba..Umarım biran önce düzelir..

    -----------

    EDİT:(03.02.2020) ; Şimdi gene düzelmiş..Anlaşılan sistem ayrılmayı bir süre sonra gösteriyo..Bir daha ki sefere bunu dikkate alırım..Saolun..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FD67771D -- 3 Şubat 2020; 11:48:33 >
  • Up

  • Updullah.

  • Uzun zamandır girmiyorum foruma. Sayfada aşağı doğru gittikçe kendi kendine 2. sayfaya geçiyor aşağıya doğru. Bunu nasıl durdurabilirim kafayı yicem. Sayfanın sonuna inemiyorum durmadan bir sonraki sayfaya geçiyor. Chromeden girdim aynı operadan girdim aynı. forum sayfasının dibinde gömü haritası mı var ne var bir türlü ulaşamadım en dibe çok merak ediyorum ne var orada
  • Up. Bu sorunlar hala duruyor. @Citizen
  • Bu konuyu unutmuşum, keşke aklıma geldikçe yazsaydım. Hemen bir tane yazayım:



    Satırlarca uzunluktaki mesajların ve büyük resimlerin olduğu gibi alıntılanması olayına çözüm getirilmesi gerekiyor. PC ve mobil web versiyonlarında tasarımsal olarak o kadar kötü görünüyor ki, beni (ve eminim birçok kişiyi) ayar ediyor... Bir de zaten aynı sayfada yer alan, hemen bir kaç satır üstte bulunan mesajlara iki cümle yanıt yazmak için cevapla yerine alıntıla butonunun kullanılması; görüntü kirliliği, gereksiz alan kaplama ve scrolling'e sebep oluyor. (Mobil app'lar yanıtla sistemi üzerine kurulduğundan orada sorun yok.)


    - Ya alıntıla butonu kalkacak ve forum komple cevapla butonuna geçecek, hangi mesaja yanıt verilmiş merak eden alttaki "cevap yazılan mesajı gör" tuşuna basarak ortaya çıkaracak,

    - ya da alıntılanan mesaj xxx satır yada pixel'den büyük ise ilgili alandan itibaren kesilip kısaltılacak ve "alıntılanan mesajın devamını gör" tarzı bir bar olacak, basınca uzayacak.


    Benim çözüm önerilerim bu şekilde. Cevapla ve alıntıla ayrışmasını neden düzgün tek bir sistemde birleştirmek adına adım atılmıyor bilmiyorum. Bunu yönetim ekibindeyken de birkaç kez dillendirmiştim, bir kez daha hatırlatmış olayım. Ufak dokunuşlar kullanım deneyimimize kalite katar. Notlarınıza eklemenizi ve değerlendirmenizi rica ediyorum...





  • Mobile ve Mini sürümde mesajdan Alıntı yapma seçeneği az evvel yok oldu.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.