Şimdi Ara

Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU] (86. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.596
Cevap
86
Favori
450.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selamlar, Forza Horizon 4 Demo oynayanlara Xbox Live üzerinden mesaj geliyor. McLaren Senna araç etkinleştirmesi için. Oyuna sahip olmayan ya da kodu kullanmayacak olanlar verebilir mi acaba?
  • Bütün birikimim ile dayanamayıp shelby cobra aldım 100k param kaldı oyundan soğudum resmen, pişman değilim ama en azından almadan önce hangisini alsam ikileminde kalıyordum şimdi istesem de kolay kolay araç alamayacağım için bir burukluk olmadı değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Psikobat

    Bütün birikimim ile dayanamayıp shelby cobra aldım 100k param kaldı oyundan soğudum resmen, pişman değilim ama en azından almadan önce hangisini alsam ikileminde kalıyordum şimdi istesem de kolay kolay araç alamayacağım için bir burukluk olmadı değil.
    Bende dün 4 milyon birimimi Lamborghini Veneno'ya yatırdım.Para toplanır yine
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Galatas4ray

    Bende dün 4 milyon birimimi Lamborghini Veneno'ya yatırdım.Para toplanır yine

    Alıntıları Göster
    resim çekde görelim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wyldechild

    resim çekde görelim

    Alıntıları Göster
    Akşam senin için çektiklerimi atayım
  • Klavyeden oynayanlar bir problem var hala yapamadım. Oyuna girdiğim zaman gaz tüşüna basıyorum ama araç gitmiyor sağ sol yaptıgımda gaz işe yarıyor neden böyle olabilir ne yaptıysam düzelmedi? İç kameranda direksiyon çok hızlı sağ sol yapıyor ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PanikAtak

    Klavyeden oynayanlar bir problem var hala yapamadım. Oyuna girdiğim zaman gaz tüşüna basıyorum ama araç gitmiyor sağ sol yaptıgımda gaz işe yarıyor neden böyle olabilir ne yaptıysam düzelmedi? İç kameranda direksiyon çok hızlı sağ sol yapıyor ?
    FArklı bir klavye ile denedinizmi?Kontrol ayarını sıfırlayın.
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Herşey denedim geçen günde aynı şekilde oldu ama kendin den düzel di anlayamıyorum

    Bir video atıcam durumla ilgili




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PanikAtak -- 15 Kasım 2018; 14:16:33 >


  • Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU]
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Galatas4ray

    Aylardır klavye ile oynuyordum xbox one gamepad aldım ama nedense klavye daha iyi geldi bana ama gamepad alışamadıgımdandır.daha önce ps4 kullandıgım için dualshock 4 alışmışım xbox controller bana gerip geldi

    Alıntıları Göster
    teşekkürler hocam o zaman sorunsuz oynarız klavyede
  • Hızlı çark kazanmanın en ideal yolu nedir ?



    Rwb yazan araçların sen yazanlara göre kontrolü sanki daha zor hangisini tercih edersiniz ?



    Aynı araç hem s1 hem s2 olarak kullanılabiliyor ben s2 olarak kullanmak istiyorum ama performans yükseltince s1 geçiyor nasıl ayarlamak lazım ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PanikAtak kullanıcısına yanıt
    Çok garip bir olay direksiyon hassasiyet ayarıyla oynanmış gibi nasıl diyeyim sanki 900 derece direksiyonu 300 dereceye düşürmek gibi.Klavyede hassasiyet ayarı varmı bakmadım ama başka bir sorun gelmiyor aklıma.Oyunu silip tekrar yükleme şansınız varsa öyle deneyin bide.
  • Oyuna zaman ayırmak, bu zamanı verimli kullanmak. Her türden etkinliğe ve yarışa girmek. Level sistemi var, her araç için de ayrı ayrı perk sistemi var. Araçlardaki perkleri açtıkça misal serbest sürüşte yetenek serisi yaparken (hız, drift, lastik yakma, kılpayı geçiş vb) fazladan çarpan ekliyor ve daha yüksek puanlar elde ediyorsunuz. Zamanla bunları kavrayıp alışırsınız.

    FWD önden çekiş, RWD arkadan çekiş, AWD 4 çeker bildiğim kadarıyla. Asfaltta arkadan çekiş yani RWD idealdir. Arazilerde 4 çeker daha iyi oluyor.
    Önden çekiş pek etkili olmuyor, daha çok düşük sınıf araçlarda tercih ediliyor. Siz yine de hepsini deneyip hava ve yol şartlarına, yarış türüne göre en idealini belirleyebilirsiniz.

    S1 S2 sınıfı belirtir sadece. Siz aracın istatistiklerine bakıp (yol tutuş, hız, hızlanma, frenleme vb) nasıl istiyorsanız o şekilde modifiye edin ve keyfini çıkarın bence.




  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Para toplanır da ben pek vakit ayıramadığım için o süreç uzun olucaktır Hatta bayağı uzun...
    Bu akşamda kalan parayla yukseltme yapar sıfırı tüketirim, umarım 100k yeter
  • Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Gecen gunde yapti aynisi sonra kendiliginden duzeldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi çekimim, ultra-ekstrem ayarlar. =)

    Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU]

    Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU]

    Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU]




  • arkadaşlar şöyle bir hata alıyorum Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU] dünde aynı sorun vardı tekrar yükledim biraz oynadım çıktım şimdi bugün tekrar aynı hatayı veriyor
  • Kendi çekimim, ultra-ekstrem ayarlar. =)

    Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU]

    Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU]




  • Yarın insignia geliyor.

    Yeni shop;

    Forza Horizon 4 (2018) [PC ANA KONU]


    Sezon güncellemesi notları;

    Season Events
    1 Trial [Location: Princess Street Gardens | No PI Restriction - Vintage Racers | Prize: "Arooga 1" horn (Unbeatable)]

    1 Drift Zone Challenge [Location: Horizon Donut | Target: 40.000 points]

    2 Championships

    Eagle flight [Location: Astmoor | No PI Restriction - 2012 Eagle Speedster| Prizes: 5.000 CR (Average), "BWWAAAAHH!!!" horn (Highly Skilled), "Patrol" Costume (Expert)]

    The Hypetrain [Location: The Meadows | No PI Restriction - Hyper Cars | Prizes: 5.000 CR (Average), Wheelspin (Highly Skilled), "High-Visibility Jacket" costume (Expert)]



    #Forzathon Challenges
    7 Daily Challenges

    Weekly Challenge

    Own and drive the 2013 Caterham Superlight R500

    Get 5 "Threading the needle" skills in the 2013 Caterham Superlight R500

    Score 9 stars at danger signs in the 2013 Caterham Superlight R500

    Win 4 Streetracing events in the 2013 Caterham Superlight R500



    Exclusive Car
    1965 Hoonigan Ghymkhana 10 Ford Hoonigan Mustang V2 (#Forzathon Shop)



    #Forzathon Shop
    1988 BMW M5 Forza Edition (300 FP)

    1965 Hoonigan Ghymkhana 10 Ford Hoonigan Mustang V2 (200 FP)

    Patrol Hat (75 FP)

    Patrol Hat (75 FP)



    New Car Pass Cars (16.11.2018)
    2010 Vauxhall Insignia VXR




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bullseye_F16

    Aynı fikirdeyim. Bir hikayesi konusu olsa şu oyunun NFS gibi. Bitirdikçe tekrar tekrar oynatır kendini. Ama şu anki senaryo da oradan oraya ışınlanıp yarışlara giriyoruz. Zaten haftasında bitti oyun. Zorluk olayı saçma sapan. Fark atamıyorsunuz. Bir şekilde yetişiyorlar. Eski oyunlarda açılıp kapatılabilen "Catch up" özelliği bu oyunda hep açık sanki. Whellspin olayı zaten apayrı bir saçmalık. Neredeyse tüm arabalar var garajımda ama kıymeti yok. Çünkü hepsine çok kolay sahip oldum. Bir kaç 10 milyonluk araba yok sadece. Onlar da zaten ilgimi çekmiyor. Doğru düzgün araç satın almadım oyunda. Çarktan çıktı çoğu. Ev olayı da saçmalık. Evleri garajımızı büyütmek için almalıydık. 400 arabamız var nerede sakladığımız belli değil FH3 den çok da farklı olmadığı için FH4'den çok daha çabuk sıkıldım. Yeni çıkaracakları oyun FH3 ve 4 gibi olacaksa kesinlikle almayacağım.

    Alıntıları Göster
    Forza horizon 4 oynuyorum ama çok sıkılıyorum. Grafikler güzel arabalarda güzel ama oyunun ilk 1-2 saatinden sonra çoğunlukla aynı şeyleri yapıyormuşum gibi geliyor. X yerde yarışıyorum Y yerde yeni yarış açılıyor ama o yarıştada X yerdekini tekrar ediyormuşum gibi geliyor. Oyunda hikaye sadece baştaki yarım saatlik bölümde var sanırım. 3 yarış yap, para ve hayran topla sonra haritanın başka bölgesinde 3 yarış yap, ordanda parayla hayran topla sonra haritanın başka yerinde 5 yarış yap. Aradaki 1-2 minik farklılık dışında oyunda sürekli aynı şeyleri yapıyorsunuz. Ayrıca yarıştığınız arabaların agresiflik düzeyi yolda dümdüz son hız gitmekten ibaret. Hani bir yandan çarpıp şu adamın dengesini bozayım, şurda 2 metre sağdan gideyim, gaza basamadım geride kaldım, aman duvara çarptım falan düşünmüyorlar. Robot gibi çizilmiş çizgilerinde son hız gidiyorlar. Spontane gelişen bir durum olmuyor. Yoldan siz çıkarmazsanız çıkmıyorlar, hiç şaşırmıyorlar. Rekabet olmayıncada heyecan olmuyor. Yarışlar sürekli birbirinin kopyası gibi. Birde yarışların geneli asfalt dışında oluyor. Ben offroad pek sevmem asfaltta son hız başa baş kapışmayı severim. Ama oyunun yarış modları ve diğer araçların yapay zekası buna pek uygun değil. Pistte robot gibi rakiplerle 3 tur dön dur, sonra yeni açılan pistte 3 tur aynı robot kafalı rakiplerle dön dur, sonra yine aynı yine aynı. 50 yarış yapıyorsanız 5i anca asfaltta geçiyor. Arabaların baştada söylediğim gibi pistte dümdüz son hız gitmek dışında bir olayları yok. Haritada yarış yapmadan boş boş gezmek dışında asfalt yüzü pek görmüyorsunuz.

    Benzer sorunlar forza horizon 3tede vardı. Oyunu açtıktan 10 dakika sonra 5 saattir birbirinin kopyası benzer yarışları yaptığınızı farkediyorsunuz. Hikaye mikaye zaten yok. Burda çoğu kişi need for speed paybackten hoşlanmayabilir ama o oyun seni içine çekip hırs yaptırıp "şu arabayı almalıyım, yarışta şu kişiyi geçmeliyim, şöyle böyle modifiye yapmalıyım" dedirtip kendine bağlıyorken forza horizon 4 bu konuda hiç başarılı değil. Game pass ile 1 tlye almıştım. 1 aylık oynanış süresi bile fazlaymış bu oyun için. 2 gün oynayın 3. gün sıkılıyorsunuz çünkü 10 yarıştan 9u birbirinin kopyası gibi. Forza horizon 4 kesinlikle şu yarışları kazanayımda yeni yarışlar, yeni arabalar açılsın denilecek bir yarış olmamış. The crew 2deki rakipler gibi rakip araçlar sıfır hata ve sıfır hız kesmeyle sanki altlarında demirle yola bağlıymışta göstermelik demo olarak pistte tur atıyorlarmış gibi. Nfs paybackteki rakiplerle çekişme içinde geçen yarışları fh4te bulamadım. Şuan süresi devam ettiği için arada aklıma gelirse yarım saatlik açıp oynuyorum ama para verip alacağım bir oyun değil.

    Şimdi buraya forza horizon 4ü amcası yapmış gibi gelip nesini beğenmedin, şöyle süper böyle hiper asrın oyunu falan diyenler olacaktır. evet grafikler güzel, evet ilk 1-2 saatide güzel, evet youtubedaki videolarıda güzel ama 5-6 saat oynayınca yukarıda dedimlerimi daha iyi anlıyorsunuz. Oyun kendini çok tekrar ediyor ve rakip yarışçıların agresifliği çok kötü bildiğin dümdüz son hız sürmek dışında çok ruhsuzlar. Ayrıca oyunun online kısmı çok sıkıntılı. Orijinal oyunla online bağlanamıyorum. Almayı düşünen varsa game passle 1 liraya alıp 1 ay denesin hem game pass alınca oyun fiyatında indirimde oluyor ona göre alırsınız. En azından 400 lira veripte 3 gün sonra abi sıkıldım hep aynı şeyler diye yakınmazsınız.

    Fh4 kesinlikle arcade sevenlere hitap etmiyor. Nfs payback gibi hardcore bir oyun değil daha softcore bir oyun.




  • 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.