Şimdi Ara

Forza Horizon 4 vs Forza Horizon 5

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Forza Horizon 4 vs Forza Horizon 5


(En Son Oy Tarihi: 29.5.2023)
Giriş
Mesaj
  • Sizce hangisi daha iyi nedenleriyle yazarmısınız ?Kimisi hala 4 oynuyor kimi 5 e geçti bence 4 ün haritası daha iyi 5 te ise egzoz sesleri iyi ama harita iyi değil bence 4 teki keyfi vermiyor.




  • 5'te etkinlik ve görev çeşitliliği epey artmış. İçerik olarak 5 daha dolu.


    4'ün özlediğim tek yanı mevsim geçişleri. Bunun dışında 5'i tercih ederim ben.



    Şöyle de bir şey var. Bende GTX kart olduğundan 4 ile 5'i grafik açısından ayırt edemedim ama RTX kartı olan arkadaştan gördüğüm üzere grafik epey güzelleşmiş.

  • torkema61 kullanıcısına yanıt

    4 ü çok rahat oynuyordum ama 5 i çok zorlaştırmışlar gibi geldi bana bazı yarışlarda çok zorlandım veya tamamlıyamadım.mevsim olarak evet 4 o konuda iyiydi.

  • Aksine, 5. oyun tam olmuş aslında. 4'te cidden kolaylık vardı. Yenilmez driveatarları bile rahat geçebiliyorduk. Yapay zeka dengesi bence iyi. Tabii abartı seviye olanlar da var mesela dün akşam yaptığım bir haftalık etkinlikte önümdeki GMC'nin kalkışını gördüm adam başlangıçta 3 saniye farkı koydu. Merak edip aracı ben de yaptım ama öyle kalkamadım, hazır yükseltmelerle denedim yine olmadı. E yapay zekayı bir yerde bufflayacaklar yani o kadar da olsun.  


    Horizon Açık'taki hileleri düzeltseler yeterli. S1 900 klasmanında araç seçiyoruz, bakıyoruz listede S2 950 araç var. Adam tur bindirip gidiyor.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.