Şimdi Ara

Forza Toplanıyor! Cumartesi 19.00'da Barbaros Parkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son gelen açıklamayla birlikte görüldüki artık abilerimiz tribünden elini ayağını çekecekler.Forzabeşiktaş.com olarak bunca zaman organizasyon yapılmaya çalışıldı site üzerinden ve çoğu oldu.Şimdi sizleri en büyük organizasyona davet ediyorum abilerimizin bilgisi yoktur bu konuyla ilgili eğer onlara ulaşabilen varsa ulaşsın hep beraber bu tribün için neler yapabiliriz adminler olsun sitede yazanlar olsun herkes toplansın ve geleceğimizi konuşalım.Forumlarda yazmakla bu iş olmuyor ve çözüme kavuşamıyor.Adminlerden ricam onlarda gelsinler ve eğer ulaşılabilirse abilerimizde bu konuyla ilgili bilgilendirilsin onlar gelmezse gerekirse biz gideriz.Eğer gerekirse toplanıp Alen abinin yerinede gidebiliriz ama yeterki oturup konuşalım her kafadan bir ses çıkmasın.Onlar bunca yıldır emek verdi ve şimdi gitmekten bahsediyorlar.Bütün bir yıl boyunca sergilenen duyarsızlığı şimdi sergilemeyelim ve kuşkuda oldukları onları ne kadar seviyoruz konusuna açıklık getirelim.Herkes için uygun olabileceğini düşündüğüm 31.05.2008 cumartesi gününde saat 19:00'da barbaros parkında yada sizlerin daha uygun olarak gördüğü bir yerde toplanalım ama 3 kişi ama 5 kişi gelen gelsin.Beşiktaş taraftarı olarak set çekmeye çalışanlara akbabalara cevap niteliğinde bir hareketin başlangıcını yapalım,ilk kıvılcımı yakalım.


    Not:Yanlış anlaşılmasın Çarşı'yı yeniden toplama buluşması olmayacak bu bizim haddimize düşen değil sadece gelinen noktada forzabesiktas olarak ne yapabiliriz çok kötü olan bu ortamdan nasıl kurtulabiliriz abilerimiz için elimizden ne gelir bunları konuşmak ve burada çözüme ulaşamayan olayları çözüme kavuşturmak için Cumartesi 19:00'da ordayız.


    Aslolan hayattır
    Hayatta BEŞİKTAŞ.


    * Alıntıdır. (Kemal Mert Camci)







  • forza benim için artık bitmiştir...

    Bir yıldan uzun üyeliğim sırf Demirören ve Çarşı'nın tutumunu eleştirdiğim için aniden silindi, zaman da siteyi güya bakıma aldıkları manisa maçından sonra...

    Yazık çok yazık...
  • Siteyi bakıma alıp bütün üyelikleri sildiler. Benimde üyeliğim silindi ancak ben tekrar üye olmadım. Açık adres falan istiyorlar. Napcaklar adresimi karşı çıktığımda gelip beni dövücekler mi?
  • quote:

    Orjinalden alıntı: egemen1903

    Siteyi bakıma alıp bütün üyelikleri sildiler. Benimde üyeliğim silindi ancak ben tekrar üye olmadım. Açık adres falan istiyorlar. Napcaklar adresimi karşı çıktığımda gelip beni dövücekler mi?

    Aynen öyle bak burda ne demiş arkadaş çok yazık hepimiz Beşiktaşlıyız yemişim forzayı...

    linki bulamadım sildiler herhalde ama İlla ki IP mi bulalım sizin neyinize tekrar Çarşı2yı kurmak...' ve benzeri tehditler yazıyordu.

    Hem Çarşı bir ruhtur herkes hisseder diyorlar sonra da Anadolu'da Beşiktaşlılar Çarşı adına konuşunca senin neyine Çarşı durumu oluyor.

    Şahsen Ankaralı olrak Çarşı'yı bir semt değil gerçekten içimde de hissettiğim bir ruh olarak algılarım ve bence gerçekten öyledir ama bu ruh bu sene ki Sinan Engin vakası, Forza'nın tutumu ve Manisa maçıyla baya bir zedelendi...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.