Şimdi Ara

Fotograf baskısı için yazıcı öneriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dostlarım ;
    Elimde bulunan fotografların baskısı için 15X21 ebat için ipek kağıda tanesi için 5 TL istiyorlar, buna canım sıkıldı acaba uygun fiyatlı resim basacak yazıcımı alsam. Eğer yazıcı önerirseniz , hangi model yazıcı önerirsiniz fiyatı en fazla 500-600 TL olabilir . Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum.
    Saygılar.



  • Anladığım kadarıyla hız onemli değil.

    Dolayısıyla dolum yapılabilen murekkep yazıcı alsanız işinizi gorecektir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ipek kağıt neymiş çok merak ettim benim burda normal kaliteli baskı 100 adet üstü için 40 kuruş alıyor bende hiç yazıcı alma ihitiyacı duymadım açıkçası
  • Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Ancak arzu ettiğim cevabı vermemişsiniz şöyleki yazdığım fiyatlara uygun iyi resim baskısı yapan yazıcı bulabilirmiyim ? Marka ve model öneriniz ne olabilirdi ?
    Saygılar.
  • gkozcan G kullanıcısına yanıt
    İpek kağıt baskısı yapan portatif yani ev kullanımı yapan makine görmedim ama sizinle böyle bir baskı kalitesini öğrendim. Araştırıyorum bulursam burda paylaşırım. sizde bir bilgiye ulaşırsanız paylaşırsanız sevinirim. internet üzerinden baskı yapan siteler var oraları incelemeye başladım bu ipek baskı benimde ilgimi çekti
  • Babakedi kullanıcısına yanıt
    Sn Babakedi ;
    İlginiz için öncelikle teşekkür ederim. Ben fotografcılıktan ve tab olayından pek anlamıyorum ancak fotografcıların söylediği tabirle ipek kağıt diye ifade ediyorlar , sanırım yüzeyi biraz pütürlü , kalınlığı biraz fazla sanki 240 gr/mt^2 ve üstü ifade edilen kağıt türü. Eğer bu kağıda termal baskı yapılırsa 1 asıra yakın dayanıklılık ( renk solmasına karşı) oluyor diye duydum. Dediğim gibi duyduğum ifadeler ne derece doğru emin değilim. Saygılar.
  • Canon SELPHY CP1200 öneririm.
    450TL gibi bi fiyatı var wifisi falan var ve çıkarılan baskının 100 yıllık dayanabileceğini söylüyor canon.
    https://fotografium.com/urun/canon-selphy-cp1200-10924?gclid=CjwKEAiAjvrBBRDxm_nRusW3q1QSJAAzRI1tEXhPGAUsvo_asLcRsca90-2lcoobcdCgczbw3tZqBRoC0wzw_wcB

    yanındada color ink kağıt seti alabilirsin 50tlhttps://fotografium.com/urun/canon-kp-36ip-color-ink-kagit-seti



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iawnlb -- 30 Kasım 2016; 15:23:49 >




  • http://www.hepsiburada.com/epson-l810-murekkep-tankli-yazici-p-BD802817?magaza=Hepsiburada

    Fikir vermesi acisindan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iawnlb İ kullanıcısına yanıt
    Sn iawnlb ;
    İlginiz için teşekkür ederim , ancak önerdiğiniz ürün arzu ettiğim kağıt boyutundan küçük kağıtlara baskı yapabiliyor. Yinede teşekkür ederim. Saygılar.
  • ::Ashes:: kullanıcısına yanıt
    Sn Ashes ;
    İlginiz için teşekkür ederim , ancak çok güzel ürün olmasına rağmen fiyatıda çok yüksek.Saygılar.
  • gkozcan G kullanıcısına yanıt
    Canon ip7250 oneririm bende forumda tavsiye uzerine aldim cok memnunum. Wifi ozelligide var,telden bile kablosuz bastirabiliyorsunuz.

    11*15, 13*18 hatta A4 boyutunda bile kenarsiz baski alabiliyorsunuz. Dolan kartus ve murekkep ile uygun maliyetli baski alabilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • badcatbad B kullanıcısına yanıt
    Sizden ricam bu yazıcıda maliyet nedir sayfa baskısı kaça geliyor mürekkep maliyeti gibi. birde eski yazıcılar kullanmadığımızda ya kartuş bozuluyor(kuruyor) du yada yazıcı ayarları tutmuyordu. bu cihazda varmı böyle bir durum
  • Babakedi kullanıcısına yanıt
    Hocam yazıcı 250TL civarıydı, dolan sistemli satışları 300-350 arası olması lazım.230'a orijinal kartuşlu almıştım, satıcılar dolan setli satarken içinden orijinali çıkartıp hariçten 90 tlye satıyorlardı,yani yanında vermiyor uyanıklar.Orijinal kartuşlu alırsanız birde mürekkebi deneme şansınız olur orijinale yakınlığı açısından. cescesor mürekkebi öneririm. Dolan kartuşuda aliexpresten 6,5$ a aldım burda 75 TL.40 TL de cescesor en ufak mürekkep setini almıştım denemek için.Maliyet hesabını tam bilemiyorum ama fotoğrafçıdan çok daha uygun olduğunu söyleyebilirim.

    Yazıcı kullanmama olayına gelince, mürekkepli yazıcılardan 15-20 günde bir renkli çıktı alınmalı. Bu dünde böyleydi yarında böyle olacak. Tüm yazıcılar için geçerli. Bende en az 20 günde bir A4 renkli çıktı alıyorum.

    Buda benim mürekkep testim nacizane.., siz diğer mürekkep setlerinide deneyebilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/m_117785532//tm.htm#117785532




  • badcatbad B kullanıcısına yanıt
    benim için maliyetli neden derseniz baskı sayısından dolayı gereksiz kalacak ama cescesor mürekkep dediğin gibi daha kaliteli görünüyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.