Şimdi Ara

Fotoğraf hasretine son ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır siteyi takip ediyorum, fotoğrafçılık hakkında yazılanları okuyorum.Şimdi ise yardımınıza ihtiyacım var.

    Fotoğrafçılığa olan ilgim 3.2 mp'lik telefonumun güzel kareler yakalamasıyla başladı ve her geçen gün bu ilgi büyümekte.Canon 1000d ve Fuji Hs10 arasında kalmıştım fakat fazla vaktimi ayıramayacağım için öncelikle en fazla 400-500 liralık bi makine almayı düşünüyorum.fotoğraf çekim tekniklerini öğrenip kendimi geliştirip daha sonra profesyonel bir makine almayı düşünüyorum.

    Çoğunluk aile ve arkadaş fotoğrafları olucak.Manzara ve makro çekimler de önemli.Nadiren de video çekimi yapıcam.Yaklaşık 400-500 TL maliyetindeki tavsiyeleriniz nelerdir?



  • Bence fotoğrafçılığa ilginiz varsa Canon 1000d gibi bir giriş seviyesi dslr ile başlayın videoda çeksin istiyorsanız 1100d tercih edin. Bu işi compact makinede öğrenmek yerine giriş seviyesi bir dslr de öğrenmek bence sizin açınızdan daha iyi olur (eğer geçici bir heves değilse) böylelikle iki kez masraf yapmamışta olursunuz. Ileride de isterseniz giriş seviyesinden yarı prof. veya prof. dslr lardan birine geçiş yaparsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cloud35

    Bence fotoğrafçılığa ilginiz varsa Canon 1000d gibi bir giriş seviyesi dslr ile başlayın videoda çeksin istiyorsanız 1100d tercih edin. Bu işi compact makinede öğrenmek yerine giriş seviyesi bir dslr de öğrenmek bence sizin açınızdan daha iyi olur (eğer geçici bir heves değilse) böylelikle iki kez masraf yapmamışta olursunuz. Ileride de isterseniz giriş seviyesinden yarı prof. veya prof. dslr lardan birine geçiş yaparsınız.

    Bence de başlangıç için Canon 1100D güzel seçim olur.
  • Önerilerden dolayı teşekkür ederim ama derslerden dolayı çok fazla ilgilenemeyeceğim için daha ucuz bir şeyler arıyorum.2 yıl kadar kullanıp daha iyi bir şeyler almayı düşünüyorum.
    Fotoğrafçılığı öğrenebileceğim 400 500 lira civarında iyi bir makine var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.