Şimdi Ara

Fotoğraf Makinenizi MP4 oynatıcı olarak kullanın!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Başlık güzel değil mi ? 2,5 inch genişliğinde monitörü ile 1 Gb hafizada istediğiniz mp4 filmi fotoğraf makinenizde seyretmek gerçekten güzel bişi. Piyasa da bu işi yapan makineler var ama genelde fason firmaların mp bakımından güçlü görünen ama CMOS zayıf makineler. Bunu Sony Kodak ve canon gibi makinelerde gerçekleştirmek iyi bir iş olur zannımca.
    Size bir iyi bir de kötü haberim var.
    Benimde sahip olduğum kodak makineler ve canon için bu iş şimdilik mümkün gözükmüyor. Bu kötü haberdi. iyi haber eğer sony yada casio makineniz varsa onun için bir çözüm var şimdilik... Bu makineler içinhttp://www.makayama.com/digitalcamera.html adresindeki proğram işinizi görebilir. Bu da iyi haber.

    Canon'un ne format kullandığını bilmiyorum ama Kodak makineler .mov (quicktime) formatı kullanıyor. Sanırım codec olarakta h263 var (bazı encoderler YUYp görüyor).. Birçok codec denedim ama makine hep bilimeyen dsya türü diyor. İhtimal makine çektiği filmlerin başına bir tanımlayıcı ekliyor. Çekilme zamanı uzunluk gibi ? ve dışardan gelen dosyalarda bunu kontrol edip açmıyor.. tam emin değilim...

    Bu konuda çok detaylı araştıramadım ama birlikte hareket edilerek belki bişiler bulunabilir. Bence çözüm bulunursa gerçekten güzel bir gelişme olur 2,5 inç monitörle film seyretmekte güzel olur...Ne dersiniz ?







  • Nikon var bende olur mu acaba?
  • Vaaaay enfes olur.Ama bende maalesef Kodak var.Yapılabilecek bir teknoloji gibi görünüyor.
  • ben samsung a50 de deniyorum.ama daha oynatmayı başaramadım.bigün başarıcam.buna inanıyorum.
  • Lumix TZ3 3 inch ekranda denedim fakat olmadı. 8 GB SDHC ile çok işe yarayacagını düsünmüştüm fakat sorun görüntü değil sadece. Mp3 ve Mov oynatabilir diye düşündüm fakat esas kulaklık bağlamak önemli bence. USB çıkısından kulaklık baglanırsa o zaman çok yararlı olur.
  • Hemen Deniyecem Olursa Süper Olacak
  • canon a610 için denemiştim. olmamıştı malesef.
  • Mp4 oynatıcıların fiyatı yerlerde artık. Hiç fotoğraf makinesini riske atmaya bile değmez bence. Onlardan alın, video izleyin, radyo dinleyin, radyodaki şarkıyı mp3 olarak kaydedin, oyun oynayın, 4 megapiksel resim çekin, asf uzantıda video kaydedin, text dosyalarını okuyun, hatta tv ye bağlayıp tv de oynayan şeyi direk bu makinenin hafızasına kaydedin, oradan bilgisayara aktarın, tv de oynayan hiç bir şeyi kaçırmayın. Taşıyıcı bellek olarak kullanın, web cam yerine kullanın, 512 mb dahili hafıza ve ayrıca sd kart girişi mevcut, 2,5 inç ekran ve renkler harika. şimdilik bunları söyleyeyim. 226 ytl hemde

    http://www.gulcolor.com/urun_detay.asp?pid=775&pname=PRAKTICA+DMMC4




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.