Şimdi Ara

Fotoğrafları bilgisayara yükleme problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
19.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • iOS 8 yükledikten sonra bilgisayara resimleri yükleyemiyorum. USB kaboyu pc ye taktıktan sonra yeni resimleri bulup bilgisayara tarihlerine göre klasör açıp çekim tarihlerine görede resimleri isimlendirip kaydediyordu. iOS 8 den sonra yeni Çekilen resimleri görmüyor yeni videoları görüyor fotoğraf düzenleyen programların kaydettiği fotoğraflarıda görüyor fakat kamerayla Çekilen fotoları görmüyor ve yükleyemiyor. Sadece fotoğrafları al dediğimde görüyor ve yüklüyor ondada tarihe göre sıralamıyo resimler karışıyor üstelikte bazen aynı isim olduğu için üzerine yazıyor. Ilk başta film rulosu kalktığı için zannetmiştim ama iOS 8,1 dede aynısını yaptı. Bu Problemi yaşıyan başkası varmı sebebi ne olabilir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 25pp windows için olanı indir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce resimleri görüyordu, şimdi neden görmüyor resimleri. Sizdede aynısı oldumu bir tek bendemi var bu problem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu bilgisayara bağlayıp tarayıcı ve kameralar resimlerim olduğu kısma girdiğimde telefonla çektiğim fotoğrafları AAE dosyası olarak görüyorum buda bilgisayarın tanımadığı format o yüzden telefondaki resimleri pc de göremiyorum. Telefondaki resimler bu formatta neden görünüyorki anlamadım. Resimlerin çoğunu PC'ye atamıyorum bu yüzden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: blntkmn

    Telefonu bilgisayara bağlayıp tarayıcı ve kameralar resimlerim olduğu kısma girdiğimde telefonla çektiğim fotoğrafları AAE dosyası olarak görüyorum buda bilgisayarın tanımadığı format o yüzden telefondaki resimleri pc de göremiyorum. Telefondaki resimler bu formatta neden görünüyorki anlamadım. Resimlerin çoğunu PC'ye atamıyorum bu yüzden.

    AAE dosyaları resim değil.XML adjustmentdata içeren döküman.Farzı misal,01 jpg varsa 01 aae vardır aynı klasörün içinde.
  • AAE dosyalarını sildiğim zaman teldeki fotolardan siliniyor. Sizce yeni çektiğim fotoları pc neden görmüyor örneğin kitkamerayla çektiğim fotoların hepsini görüyor. Yazılım 8.1.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Problemi çözdüm. İlk ayarları sıfırladım düzelmedi, çakışan uygulama olabilir diye uygulamaları kaldırdım düzelmedi. Telefonu silip sıfırladım yedeği yüklemeden denedim düzeldi yedeği yükledim gene problem çıkardı telefonu tekrar sıfırladım ve sıfırladım yedeği yüklemedim yeni Iphone gibi devam ettim biraz uğraştırdı ama uygulamaları ayarlar elle yükledim. Şuan problem yok. Pcden baktığımda AAE dosyaları şuan görünmüyor sadece resimler görünüyor. Umarım aynı problemi yaşayanlara yol gösterir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blntkmn B kullanıcısına yanıt
    muhtemelen sadece güncelleme almadın. icloud resim yedeklemeyi de devreye aldın. aae icloud yedekleme sonrasında foto klasöründe görünen bir uzantı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.