Şimdi Ara

'Fox Tv' nin adı değişti ve 'Now Tv' oldu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • fox'un adı değişmiş ve now olmuş. sebebine bakınca sahibi olan the walt disney company, fox isim hakkını belirli bir süreyle satın almış. bu süre dolunca da isim değişikliğine gidilmiş. yani ortada başka bir sebep yok görünüyor ama bana bir nevi kamuflaj yapılmış gibi göründü. fox ismi güzeldi ya, rating alamadığı için isim mi değiştirdiler acaba? iyi muhalefet yapıyordu. bardak fırlatmalar felan..  




  • NeoNesil2024 N kullanıcısına yanıt

    seçimlerle bağlantı kurmaya çalışıyorum da. gündem dışı haber.  

  • Olay tamamen Disney'in 2019 yılında 21st Century Fox'u satın almasıyla ilişkili. Satış anlaşmasında 21st Century Fox'a bağlı bulunan yerel Fox kanallarının "Fox" marka hakkı 5 yıllığına Disney'e verildi. 5 yıllık süre 2024 yılı itibariyle dolunca Disney kendi bünyesinde bulundurduğu yerel Fox kanallarının adını birer birer değiştirdi. Türkiye'deki Fox kanalının değişimi de Türk izleyicilerin yabancılık çekmemesi için yalnızca ad değişikliğiyle sınırlı kaldı. Bu değişim yapılırken kanalın mevcut kurumsal kimliği büyük ölçüde korundu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nForcer -- 26 Mart 2024; 21:14:42 >
  • https://www.youtube.com/watch?si=n7IseLZTsRufOQwD&v=KyPIODDlQIc&feature=youtu.be

    1.40 dk
    1.58 dk

    :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 26 Mart 2024; 19:28:45 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Günaydın birader...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de bu kanal şimdi nasıl telafuz edilecek. İngilizce nav mı? İnsanlar şuanda nov diyor.

  • bugün vestel'in 19 inç antika model bir tv modelinde, kablo tv'nin analog yayın kanallarını arayıp bulmaya ve kaydetmeye çalışırken (20 kanal felan var sanırım hepsini tek tek buldum ve kaydettim. tv'de c ve s band vardı ama hd qam kanalların hiçbirini bulmadı) now olarak bulduğum ama show tv olarak algıladığım bir kanal. bu ismi ilk defa bugün gördüm. bir ay geriden geliyoruz..  

    fox ismi daha iyiydi ya, görünce amerikan fox aklıma geliyordu. benim için bir şey değişmedi. bildiğin fox. yapılan boykotlar disney'i parasız bırakmış ve disney fox isminden kurtulmaya karar vermiş olmalı.  

  • Şu saat itibariyle artık 1 asır geride kalmış gereksiz bir kelime değişikliğini haber diye paylaşıyorlar. Tilki oldu Şimdi.
    Bunun haber değeri ne olabilir ki. Bu da şunu gösteriyor kendilerini ABDli Tilki TV ile özleştirmişler. Bir kişi fanatikleştiğinde bazı şeylere bilinçaltında kendininmiş gibi tepki verir. Ben de bir zamanlar öyleydim. Ama artık babamın malımın bile benim olmadığının ayırtındayım. Çünkü bana miras kalacağının bir garantisi yok.

    Bu Tilki TV ile ilgili garibime giden en garip olgu ise Tilki'nin ülkeye göre havlaması. Örneğin Tilki ABD'de iken PKKlılar Özgürlük savaşçısı diye havlıyor. Aynı Tilki Türkiye'de PKKlılar terörist diye ses çıkarıyor. Aynı Tilki'nin her ülkeye göre farklı havlaması çok garip. Benim bildiğim Tilkiler her yerde aynı sesi çıkarır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.