Şimdi Ara

FPS Oyun tavsiyesi #1

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
534
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • INSURGENCY

    Kategori : Realistik - FPS - Taktik - Aksiyon - Multiplayer

    Geliştirici: New World Interactive
    Yayımcı: New World Interactive
    Çıkış Tarihi: 22 Oca 2014


     FPS Oyun tavsiyesi #1





    Öncelikle Grafikler,Oynanış,Ses ve Oyunun ana durumu olarak konu başlıkları altında inceleme yapacağımı söylemiş olayım.

    Grafikler; Kesinlikle muazzam.Tabi ki grafik kalitesi olarak bir Battlefield beklemeyin fakat sizi tatmin edeceğini düşünüyorum.Göz yormayan,yumuşak bir görüntüsü var.(Tavsiye; Gece görüş taktığınızda -ve evet maplerin gece versiyonlarıda var- kesinlikle bir makineli tüfek kullanmayın göz sağlığınıza zarar verebilir)

     FPS Oyun tavsiyesi #1


     FPS Oyun tavsiyesi #1


    Oynanış; Oyun ağırlıklı olarak simulasyon kaçtığı için,Titanfall,COD gibi bir akıcılık beklemeyin.Oyun daha çok taktik yapmaya ve köşelerden ağır ağır geçmeye,bir yerdeki adamı gördüğünüzde onun olduğu noktaya kitlenip beklemeye itiyor.Başka bir multiplayer oyunda üstüne koşar ve vurmaya çalışırsınız.Bunda bu hareket yalnızca sonunuz olur.Az öncede bahsettim oyunların mapleri gündüz ve gece olmak üzere iki varyasyona sahip.Maplerin dizaynları iyi.Oyuna girmeden önce botlarla bir alıştırma turu yaptıktan sonra oyuna girmenizi tavsiye ederim.Botların çatıştığı yerlerde genelde Multiplayer'da da çatışmalar oluyor.

     FPS Oyun tavsiyesi #1


     FPS Oyun tavsiyesi #1


    Ses; İşte oyunun en güzel yeri.Seslere bayıldım.Oyunu kulaklıkla oynadığınızda gerçekten yanınızdaki arkaşınızın silahının seslerini içinizde hissediyorsunuz.Kendi silahınızda bir Makinalıysa kulaklıklarınızın sesini kısmanızı öneririm.Uzun süreli bir çatışmanın ardından bir süre kulağınız kısılabilir.
    Roketatar sesleri,bomba sesleri,silah sesleri çok gerçekçi.Sizi çatışmanın içine çekmeye yetiyor.

     FPS Oyun tavsiyesi #1


     FPS Oyun tavsiyesi #1


    Oyun Hakkında; Oyunu ilk açtığınızda sıkılmanız ya da 'Bu nasıl oyun l.n!' demeniz,oyunu sevmeyeceğiniz anlamına gelmiyor.Bir müddet oynayın ve o zevki alın.O zaman oyunun başından kalkmak istemeyeceksiniz.Oyunda birçok silah ve çeşitli modifikasyonlar var.Her oyuncu kendi silah kombinasyonlarını oluşturup,kendi oyun stilinizi oluşturabilirsiniz.

     FPS Oyun tavsiyesi #1


     FPS Oyun tavsiyesi #1


     FPS Oyun tavsiyesi #1


    Oyunun eksileri; Oyuncular birbirleriyle fazla koordineli oynamıyorlar.Bu keyifi biraz baltalıyor.Ama arkadaş ortamınızla bu sorunun üstesinden gelebilirsiniz.
    Bazı oyuncular belirli spotlara geçtiklerinde ölmeden tüm takımınızı haşat edebiliyorlar.Onların çözümü maalesef yok.
    Ve ayrıca oyunda level atlamak yok.Level ile silah ya da ekipman açılmıyor. Ancak sürekli güncelleme geldiği için elbet bir gün böyle bir sistemin geleceğine inanıyorum rekabetçi modları alpha testine başladı bile

     FPS Oyun tavsiyesi #1





    Ne İyi ?

    + Özgün FPS duruşu
    + “Gerçekten gerçekçi” mekanikler
    + Güzel çalışan sesli chat
    + Team-up or GTFO
    + Fiyat

    Ne Kötü ?

    -Grafikler ( Oldukça tatmin edici ancak biraz daha iyi olabilirdi)

    NOT: OYUN VALVE YE AİT OLAN SOURCE MOTORUNU KULLANIYOR YANİ ÇOK DÜŞÜK OLMAMA ŞARTI İLE DÜŞÜK PC LERDE BİLE LOW DA 60 FPS OYNATABİLİYOR. OPTİMİZASYON
    ÇOK İYİDE DEĞİL ÇOK KÖTÜDE.


    STEAM





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khonex -- 4 Ağustos 2016; 14:20:01 >







  • Tamamen low ayarlarda oynarsanız optimizasyon sorununu hissederseniz. Steam gruplarında açılan bir konuda ayarların nasıl yapılması gerektiğini gösteriyorlardı (akşam ekleyeceğim buraya linki). Bahsettiğim ayarları yapınca medium/high grafiklerle gayet akıcı bir oyun zevki sağlıyor size insurgency. Tabi bu kadar ince ayar yapılması gerektiği oyunun stabil bir şekilde olmadığının da en büyük göstergelerinden biri.

    Yukarıda verdiğin bilgilere ek olarak iletişim kısmında telsiz konusuna değinebilirdin. Oyun içi telsizi kullandığınızda eğer squad leader değilseniz belli bir menzil içindekiler sizi duyabilir. Tabi buna düşmanlarınızda dahil. Squad leader olduğunuzda ise her yerden iletişim halinde olabiliyorsunuz.

    Silah özelleştirmelerine gelirsek bence o kadar fazla bir çeşit söz konusu değil. Bir silaha yapabileceğiniz özelleştirme sınırlı.

    Haritalar kısıtlı ve oyuncular aynı cs:go da olduğu gibi sadece belli başlı 1-2 haritayı oynuyor.

    Bunların dışında dediğiniz gibi atmosfer olarak battlefield 1, insurgency 2 derim. Arada sırada strese girip mecburi olarak taktik yaparak oynamak zevkli oluyor.

    7/10 luk bir oyun.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.