Şimdi Ara

FPSTürkiye Projesi İçin Ekip Toplanacaktır.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba DonanımHaber üyeleri;

    FPSTürkiye adında, Türkiye'de de bir ilk olarak, FPS oyunların bir çatı altında toplanacağı site projemiz olacaktır. Bu proje adına bir ekip şeklinde girmek istiyoruz ve buradaki bilgili arkadaşlarımızdan oluşan bir ekip kurmaya karar verdik. Sitemiz şuan faaliyettedir ve tek eksiğimiz gereken ekibi tamamlamak.

    FPSTürkiye Nedir ve Amacı Nelerdir?

    - FPSTürkiye; isminden de anlaşılacağı gibi FPS (First Person Shooter) oyun türünün içeriğini, haberlerini, incelemelerini, videolarını ve resimlerini; aklımıza gelip de yazamadığımız birçok içeriği barındıracaktır. FPSTürkiye olarak siz oyunseverlere bu FPS türü oyunlardan haberdar etmek olacaktır. Sitemizde her türlü FPS oyunlarla ilgili içeriği bulabileceksiniz.

    FPSTürkiye Ekip Alımları

    - FPSTürkiye ekibine FPS oyun türü ile ilgili bilgi birikimi olan, bu editörlük işlerinden anlayan kişilere ihtiyacımız olacaktır. Sadece editör, yönetici gibi kısıtlama yok, ben hangi konuda iyiyim diyorsanız bizimle iletişime geçerek bizlere iletebilirsiniz.

    FPSTürkiye ekibine katılabilmek için;
    - Wordpress hakkında bilgi birikiminizin olması
    - FPS oyunlar hakkında bilgi birikiminizın olması
    - Bu işi gönülden yaparım diyen yurdum insanı olması (Gelir elde edildiğinde paylaştırılacak)
    - Ayrıca üslubu ve davranışları düzenli bir kişi olması yeterlidir.

    FPSTürkiye, şuanlık amatör bir şekilde faaliyet sürdürmektedir. Yakın zamanda toplanacak ekip ve üyelerimiz ile birlikte bu işi büyüterek profesyonel bir biçimde faaliyet göstereceğimize inanmaktayız.

    NOT: FPSTürkiye ekibine katılmak isteyen kişi-kişiler DonanımHaber sitesinden özel mesaj ile bana ulaşmaları rica olunur. Gerekli detaylar MSN adresinde konuşulabilir veya konu altından sorularınız olduğunda cevaplanabilir. - Konu herzaman günceldir. Özel Mesajlar atıldığında kesin geri dönüş yapılacaktır.

    Site Adresimiz:www.fpsturkiye.net







  • oyuncular belli de
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Er.Ralp

    oyuncular belli de

    Oyuncular derken.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.