Şimdi Ara

Fragman (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
10
Favori
17.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Gantz 1-2 (2010-2011)




    Fragman



    Japon yapımı Kurgu bilim/Macera. Konusu ; Tren kazasında ölen iki çocukluk arkadaşı , kendilerini “Gantz” adlı kara kürenin karşısında bulurlar. Konu “eh” , senaryo ortalama. Oyunculuklar ortalama. Çekim kalitesi , yılını göz önüne bulundurursak ,normal. “Gantz: O - 2016” filmini önceden seyretmiştim , incelemesini yazarken hata yapmışım. Film yeniden çekim değilmiş. Gantz 1-2 ve Gantz: O ayrı filmler. Kesişen bir çok yeri ve ayrılan noktaları var. İki filmin yaklaşık 4.5 saat süresi var. Sonuç olarak kafa dağıtmak için fena değil. Kafamın patatese döndüğü bu günlerde , bir şey düşünmeden , kafa dağıtmak için özellikle seçtiğim bir filmdi. Benim için görevini yerine getirdi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arghh -- 21 Nisan 2023; 20:34:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Post Mortem - 2020




    Fragman



    Macar yapımı Korku/ Gerilim. Konusu ; 1. Dünya savaşında ölüp dirilen kahramanımız , İspanyol gribinin Avrupayı kasıp kavurduğu 1919 yılında ölülerin fotoğraflarını çekmek üzere, bir Macar köyüne gelir. Konu fena değil , senaryo iyi değil. Oyunculuklar , küçük kızı saymazsak vasat. Fruzsina Hais miş adı. Elinden tutan olursa başarılı bir aktris olabilir. Çekim kalitesi problemli. Halbuki 2.8 milyon dolarlık bütçesi fena değil. Bu para after effects e harcanacağına düşük ışık hassasiyetli kamera ya harcansa daha iyi olurmuş. Görsel açıdan sağlam birkaç sahne var neyse ki. Benim gibi değişik ülkelerden , farklı kültürlerden korku filmlerine meraklı olanlar için seyredilebilir. Yoksa tavsiye etmem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Lanetli (The Cursed: Eight for Silver-2021)




    Fragman



    İngiliz-Fransız-Amerikan ortak yapımı korku filmi. Konusu ; 19. Yüzyıl Fransa kırsalında gizemli(?) ve doğa üstü olaylar olmaktadır. Patolog kahramanımız olayları araştırmak için oradadır. Ağanın kayıp oğlunu bulup laneti bitirmek onun işidir. Konu eh , senaryo ortalama , oyunculuklar (estetikli suratı saymazsak) iyi sayılır. Çekim kalitesi yeterli. Bunun gibi dönem işlerinde , çağın renklerini yansıtmak kolay değil , bunu başarabilen filmler var ama bu film onlardan değil. Sonuç olarak , konu ve senaryo da ki bazı mantık hatalarına , o dönemin atmosferini tam yansıtamamasına rağmen ben beğendim. Gerilim dozu fena sayılmaz , onun için bazı şeyleri görmezden gelebilirim. Bu arada eski dostumuzu özlemişim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Vahşi Gece (Violent Night-2022)




    Fragman



    Amerikan yapımı bir aksiyon/komedi. Konusu; Noel baba yılbaşı gecesi silahlı soyguncuların bastığı bir malikanede mahsur kalır. Konu eh, senaryo ortalama, oyunculuklar normal, çekim kalitesi yeterli. Her yılbaşında piyasaya sürülen Noel filmlerinden biri. Zor ölüm ve Evde tek başına karışımı bir film. Aksiyon kısmı (olağan saçmalıklarıyla beraber) idare eder. Komedi kısmı kısır. Benim için ekstra çabaya değecek bir film değil. Ancak boş zamanınız bol , yapacak başka bir işiniz , seyredecek başka bir filminiz yoksa seyredilebilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Zindanlar ve Ejderhalar: Hırsızlar Arasındaki Onur (Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves-2023)




    Fragman



    Amerikan yapımı Fantastik/Macera. Konusu; Arpçı çemiyeti üyesi Edgin , kızıl büyücülerin intikamına karısını kurban verir. İyilik yeminini bozar , küçük kızı ve kankası savaşçı Holga ile hırsızlığa başlar. Konu iyi, senaryo iyi, oyunculuklar iyi, çekim kalitesi iyi. Başta seyredip seyretmeme konusunda kararsızdım. Son dönem gişe filmlerinin durumu ortada. Fantastik hikayeleri sevdiğim için hayal kırıklığımın iki katına çıkmasından korktum. Ama öyle olmadı. Keyifle seyrettim. Bu dünyayı bilmesem , hikayesine aşina olmasam da yabancılık hissetmedim. 2 saat 15 dakikanın böyle su gibi geçtiği yakın zamanda pek olmamıştı. Kendisine “Komedi Filmi” diyen nice filmden de komikti. Filmi o kadar beğendim ki ne zamandır yapmadığım birşey yaptım , filmi çocuklarla beraber yeniden seyrettim. Onlarda bu güzel filmi seyretsin istedim. Zira film tam da öyle, aile ile birlikte izlenebilecek bir film.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arghh -- 6 Mayıs 2023; 10:55:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Renfield - 2023




    Fragman



    Amerikan yapımı Korku-Komedi. Konusu ; Dracula nın yardımcısının başından geçenler. Konu eh, senaryo ortalama, oyunculuklar pek parlak değil. Özellikle baş kadın oyuncu. Bol kanlı , komedi tarafı kısır , sıradan bir film. Neden zarar ettiğini anlamak zor değil. Aslında Korku-Komedi de sayılmaz. Zira Korku-Komedi nin o kendine has naifliği bu filmde yok. Ancak şaşırtıcı şekilde Nicolas Cage rolünün hakkını vermiş. Filmi beğenmedim Nicolas Cage in oyunculuğunu beğendim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu kopyala yapıştırları bırakmassan çifte sünnet yapacam sana Fragman 

  • 2006 yılından beri forumdayım. Kendine küfrettirip konuların kilitlenmesine neden olan bu tiplerden bıktım artık. Konuyla ilgilenen , okuyan herhangi bir yönetici varsa rica ediyorum bu tipleri konumdan uzak tutsun (mümkünse bütün forumdan) kimseye karışmadan , kavga gürültü etmeden , sakin sakin birşeyler karalayıp çıkıyorum. Bunun gibi “şey” ler iyice tiksindirmeye başladı beni. Yöneticilerden rica ediyorum (yine) o kadar emek verdiğim konu gitmesin (az kaldı çünkü)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragman kardeş şakamısın sen ya sanki bir hizmet yapıyor başka yerden kopyala yapıştır yapıp duruyor..Fragman Fragman Fragman Fragman Fragman 





  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.