Şimdi Ara

Fragnstein Ps3 mouse kullanan var mı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba.Güvenilir bir alışveriş sitesinde başlıkta belirttiğim ürünü gördüm fps oyunu tutkunuyum joystickle bile harikalar yarattığım oluyor ama malum bir mouse kadar iyi bir deneyim vermiyor.Şimdi aranızda bu ürünü kullananlar var mı? Var ise nasıl bir deneyim sağladı bunu öğrenmek istiyorum ayrıca ürünün fiyatı 75tl oldukça ucuz geldi gözüme piyasa fiyatı bu mu? Ucuz diye atlayıp hayali ürün sahibi olmayayım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • konsolda mouse kullanmanin hileden farki yok
    kendinize yakıştırıyorsanız alın derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence alakası yok herkes alıp kullanabilir hocam sorun değil :) Sonuçta adamı mouse vurmayacak ben bileğimle vuracağım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kubilay41

    Bence alakası yok herkes alıp kullanabilir hocam sorun değil :) Sonuçta adamı mouse vurmayacak ben bileğimle vuracağım :)

    madem mouse ile oynamak istiyorsun neden pc de oynamiyorsun. karşındaki adam dualshock ile oynarken sen mouse ile oynayip kendine büyük ve adil olmayan bir avantaj kazandiracaksin. bileğinle kazanmak istiyorsan ds de kazan. karsindaki ds liyi vurunca bileginizle kazanmis olmuyorsunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz illegal değil diyorsunuz diye illegal durum değişmiyor. Konsolda mouse kullanmak illegaldir, forumda bu tarz konular açmak ise yasaktır. İyi forumlar..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.