Şimdi Ara

Fransız bulldog / French Bulldog nerden bulabilirim ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
1
Favori
8.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: borasaglam

    insanların köpekleri almak için ırklara baktığını duymak istemiyorum artık. barınaklarda yardıma muhtaç birsürü köpek var. nedir derdiniz anlayamıyorum?
    Duyar kasmak için mükemmel bir konu,dayanamadım gecenin bu saatinde yorum yazıyorum.Eğer ki konu sahibi bu köpeği alıp ölene kadar güzel bir hayat sunup,mama parasını aşısının parasını cartunu kendi cebinden ödeyecekse dilediği ırkı seçmekte özgürdür buna sen karışamazsın.

    Her hayvanın kendine özgü aynı insanlarda olduğu gibi karakteri var, fakat her IRKIN belli başlı özellikleri var.Bir dobermanın yapabileceği narkotik görevini pug köpeği yapabilir mi ? Aynı şekilde kişinin kendi karakterine ve yaşam tarzına göre de köpeğin ırkını belirlemesi lazım.

    Bir kez daha yazıyorum,kendi yaşam tarzına ve karakterine göre köpeğin ırkı ÇOK farkeder.Bazı köpek ırkları çok aktivite isterken bazıları o kadar faaliyete ihtiyaç duymaz.İngiliz bulldog köpeği ev ofis çalışan bir insana daha çok hitap ederken,tazı ırkı bir köpek sabah uyanıp koşuya giden bir insana daha çok hitap eder.Biri diğerinin ırkını sahiplenirse burda MUTSUZ OLAN KÖPEK OLUR.Demek ki neymiş ? Köpeklerde ırk farkediyormuş.

    Barınaklarda bir sürü köpek var,keşke elimizden gelse hepsine güzel bir hayat sunabilsek.




  • Kedi aldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.