Şimdi Ara

Fraps Başka Sesi Kaydetmiyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar tam 9 saatlik bir video çektik harddisk doldu ve fraps benim sesimi mükemmel kaydetmiş fakat skype ta konuştuğum 2 kişinin sesini kaydetmemiş windows 7 deyken bu sorun yoktu fakat xp'ye geçince yardımlarınızı bekliyorum...



  • Böyle sarı çizmeli Mehmed Ağa nın hikayesi gibi olmuş. Sorunlarınızı iletirken karşınızdaki insanında sizi anlayabileceği şekilde problemlerinizi net, açık ve anlaşılır bir dil ile sorunuz, soruyu cevaplayacak olanın sormasına gerek kalmadan, probleme ilişkin ekran görüntüsünü,resim veya video formatıile, bilgisayarınızın bileşenlerini ve işletim sistemini yazınız(ayrıntılı olmasına dikkat ediniz). Unutmayınki karşınızda müneccim yok ve problemi hiç görmeden sadece anlatılanlar ile çözüm getirmek kadar zor bir olay yoktur...Biraz anlayış..Belirtilen şartlar altında sorunu iletirseniz yardımcı olmaya çalışırım. Geçmiş olsun kolay gelsin..


    1. fraps ayarlarının resmini çekip gönderiniz
    2. hangi sürümü kullandığınızı belirtiniz
    3. problem bir defamı olmuştur yoksa sürekli olmaktamıdır
  • Problem sürekli devam ediyor ve kaydetmede stereo mix yok bundan yapıyor SP3 kullanıyorum şu an stereo mix olmadığı için skype ve oyun seslerini kaydedemiyorum bu sorunu nasıl çözebilirim?!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.