Şimdi Ara

free recovery programı lazım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • elimde recovery my files var ama nedense ondan şüpheliyim, geri getirdiği dosyaların yarısından çoğu bozuk, benimde sizden bu aşamada nacizane bir isteğim olcak; bana bedava ve sorunsuz bir recovery programı varmı, varsa ismi yada DOWNLOAD LİNKİ "tabi daha ii olur" verebilirmi acaba yada elinde olan varsa bi paylaşım sitesine upload yapıp linklerini verebilir, bakın lütfen yardımcı olun burda mücadele veriyorum çk önemli benim için şimdiden teşekkür ediyorum genede ilgilenenler için sağolun..



  • "Recuva": "CCleaner" programının da sahibi olan Piriform firmasının ücretsiz bir yazılımı.
    Resmi Sitesi:http://www.recuva.com/
    Mirror:http://www.filehippo.com/download_recuva/
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ilhantahsinoglu

    ..., bakın lütfen yardımcı olun burda mücadele veriyorum çk önemli benim için şimdiden teşekkür ediyorum genede ilgilenenler için sağolun..

    Beyefendi...
    Niçin böyle yapıyorsunuz, anlamış değilim?!. Beklentileriniz aşırı iddialı, ancak siz sırra kadem basmışsınız!.

    Konuyu "29 Kasım 2007; 15:45:31" de açmışsınız... Foruma son girişiniz ise; "29 Kasım 2007; 15:50:49". Yani, mesajı yazmışsınız ve 5 dakika 18 saniye sonra ayrılmışsınız. Şu ana kadar da (yaklaşık 30 sattir) konunuzun takipçisi olmamışsınız!.

    Umarım, serzenişimi kişisel olarak algılamazsınız. Ancak takdir edersiniz ki, bu türden olumsuzlukların paylaşım şevkim(iz)in kırılmasına da izin vermiyeceğimdir. Her zaman olduğu gibi; "İyilik yap denize at... Balık bilmez ise, Hâlık bilir" prensibine, şahsım adına sonuna kadar devam.

    Es'en kalınız.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.