Şimdi Ara

Freedos Laptoplar Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar.Ben lenovo z500 i7 işlemcili modelinden siparişimi verdim araya haftasonununda girmesiyle yaklaşık 3-4 gün sonra elime geçeceğini düşünüyorum.Fakat bu laptop freedos yani işletim sistemi yok.Bende daha önceden hiç bu tür olayları(format atmak,işletim sistemi kurmak vb.) yapmadığım için bu konu hakkında pek bir bilgim yok.Acaba yardımcı olacak arkadaşlar var mı ? ofisi veya evi şişli,mecidiyeköy,beşiktaş,kabataş taraflarında olan arkadaşımızın-abimizin yanına gelsem ve beraber şu işi halletsek ? Lütfen duyarlı olalım bu konuda :)



  • Senin işini bilgisayarcı çözer kardeşim :)
  • Emre9110 kullanıcısına yanıt
    Bu devirde de artık bilgisayarcılara hiç güvenilmiyor ya.Masaüstü pcnin kasasına ram almıştım onu taktırmak için götürdüm bir bilgisayarcıya adam benim verdiğim yerine kendisinde olan eski bir rami takmış aylar sonra haberim oldu bundan.Bu yüzden forumdan güvenilir bir kişi çıkar herhalde dedim ve buraya başvurdum :)
  • bilgisayarcılar hallederler, mecidiyeköyde ya da kadıköy yazıcıoğlun da bu işlerle uğraşan bilgisayarcılar mevcut. güvenemiyorsanız en kötü bir sticker yapıştırın kasa kapağına böylece kasanın açılmadığına dair içiniz rahat olur.

    Onun dışında free dos a windows kurmak çok kolay, cracklenmiş bir türkçe windows cd si alıp kurabilirsiniz zorlanmadan. internette de bir çok kaynak mevcut googledan ulaşabilirsiniz. Ya da hiç mi bu işlerden az çok anlayan arkadaş akraba yok, kolaydır sizde başkaları da yapabilir.
  • git bi internet cafeden yada cd ciden windows 8 yada windows 7 format cd si al.. sonra şu konuyu inceleyerek format atarsın..

    http://www.formatatmak.com/kurulum/windows-resim/windows-7-kurulumu-resimli-anlatim.html


    bu arada bende aynı laptopdan aldım 1 hafta önce.. benimkinde windows 8 kurulu geldi.. ben vatandan aldım sen golddan aldın sanırım o yüzden freedos.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaitreSkiLL -- 6 Ekim 2013; 3:24:36 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: şerlok

    Arkadaşlar merhabalar.Ben lenovo z500 i7 işlemcili modelinden siparişimi verdim araya haftasonununda girmesiyle yaklaşık 3-4 gün sonra elime geçeceğini düşünüyorum.Fakat bu laptop freedos yani işletim sistemi yok.Bende daha önceden hiç bu tür olayları(format atmak,işletim sistemi kurmak vb.) yapmadığım için bu konu hakkında pek bir bilgim yok.Acaba yardımcı olacak arkadaşlar var mı ? ofisi veya evi şişli,mecidiyeköy,beşiktaş,kabataş taraflarında olan arkadaşımızın-abimizin yanına gelsem ve beraber şu işi halletsek ? Lütfen duyarlı olalım bu konuda :)

    İyi günler,

    Eğer aldığınız yere (mağazaya) bir de işletim sistemi sipariş ederseniz onlar yüklerler zaten.Ben de Teknolojix'ten öyle yapmıştım,Windows 8 istemiştim yanında ve almaya gittiğimde de W8+tüm program ve driverler yüklüydü...

    Zaten pc'nin kutusunun içinde bir de driver CD'si olması lazım oradan yüklersiniz driverlerı.

    Öncelikle arayın ve W8 ya da işletim sistemi yüklenip yüklenemeyeceğini sorun,onlar yardımcı olurlar.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.