Şimdi Ara

Freelance iş için gerekenler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,

    Ben yazılım dünyasında yaklaşık 6 aydır varım ve şu anlık işim sebebi ile JavaScript, Sql, HTML5 ve XML dillerine başlangıç-orta arası hakimim. Ancak yazdigim kodlari direkt olarak sirketimin serverinde çalıştırıyorum. Yani tamamen kendi projemi nasıl yaparım tam emin değilim.(1-2 defa amatör node.js denemelerim oldu).



    Malum dolar kuru sebebiyle döviz kazanmak daha da cazip oldu.Freelance olarak iş yapabilir miyim diye düşünürken bu dillerin yanı sıra başka neleri bilmem gerektiği konusunda kararsız kaldım. Bu bilgilerle beraber ne ogrenirsem rahatca freelance iş bulabilip bu projeleri hakkiyla yapabilirim? Ve bu tarz işlerin genel bir ismi var mıdır aratirken ona göre bakarım. Değerli bilgileriniz için şimdiden teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kendim freelancer değilim ama etrafımdan gözlemlediğim kadarıyla freelancer demek sana her farklı müşterinin özel isteklerini baştan sona, backend-frontend-devops oluşturup anahtar teslim yapmaktır. Halihazırda bu alanda yıllarca profesyonel düzeyde iş yapıp, her türlü projenin altından kalkabilenler freelancer oluyor.

    Bu işi yapıp yapamayacağını anlamanın bir yolu, birkaç farklı kişiden web uygulaması fikirlerini sor, bunları kısa sürede uygulamaya koyabileceğine güveniyorsan bence bir yerden başla.


    Bir çok müşterin yine yazılımcılar olacak o yüzden belli bir standardın üzerinde projeyi teslim etmezsen itibarın da yok olur

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.