Şimdi Ara

Freetech P6F104 celeron 433 bios update ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Slm arkadaşlar arkadaşımın bir makinası var arçelik marka. Freetech P6F104 bordru var lakin bu bilgisayara xp kurmaya kalktık olmadı . biosunu update etmek gerekiyormuş edelim dedik 2001 tarihli birt bios var ama bütün linkler ölü çıkıyo. nası edim nerelere gidim Allah rızası için yarım edin :)

    Teşekkürler iyi çalışmalar...



  • :)
  • bir makineye xp kurmakla bios ubdate arasında hiçbir ilgi yoktur.eğer xp kuramıyorsanız hatayı başka yerde arayın...nerde problem yaşadığınızı yazarsanız ya da hangi aşamada size bir sürü cevap gelecektir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ataberke

    bir makineye xp kurmakla bios ubdate arasında hiçbir ilgi yoktur.eğer xp kuramıyorsanız hatayı başka yerde arayın...nerde problem yaşadığınızı yazarsanız ya da hangi aşamada size bir sürü cevap gelecektir.


    2005 yılından bi mesaj:)
  • Nasılda hemen hüküm veriyosunuz böyle bide kendinden emin kararlı bitiyorum bunlara kibre bak kibre ne alakası vaaarr bioslaaa hooooohoohoooo :D:D:D öldürdün beni güldürmekten. ACPI desteği olmadığı için kurulmuyor dosrum dediğin gibi 2001 update işini görecektir zira o bilgisayardan bendede var benim millatlık bilgisayar sergimin bir parçası ama eğer bios update bulamıyorsan kurulum esnasında cd okunuyor dedikten sonra gelen ilk mavi ekran çıktığında F7 bas sürekli ACPI mod devre dışı kalacaktır böylelikle xpyi kurarsın ne farkı oluyor dersen bilgisayarını kapattığında kendi otomatik kapanmaz tuşuna basılı tutman gerekir öyle kapanır gerçi bunu windows üzerinden düzeltebiliyosun sonra.

    Bu arada aşağıdaki linkten biosa ulaşabilirsin, 100 yıl geçti aradan ama olsun :D

    http://downloads.netmediaeurope.de/29372/freetech-p6f104-97083/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakyilmaaz -- 24 Şubat 2013; 19:21:57 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.