Şimdi Ara

Freeze Mage ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun zamandır metadan felan haberim yok son dünya şampiyonasını izl dim az önce freeze mage baya popülermiş gördüğüm kadarıyla turnuvadan bu yana meta değiştimi nerf geldimi kartlara ona göre freeze mage dizmek istiyorum şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Mad Scientist gitti galiba bi tek standart tan. onun haricinde etkilenmedi diye biliyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüm naxxramas ve GVG kartları gitti.
  • turnuvalar bundan sonra standart moddamı oynanacak öyleyse dizmeye gerek yok sanırım başka decklere bakayım ben ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turnuvalar standart modda oynanıyor, ayrıca artık adventure packlerden çıkan kartları dustlayabiliyorsunuz.
  • rush pala deckim çöp olmuş.
  • Firebat güzel oynuyor freeze mage her türlü iş yapar
    Ayrıca değişiklik olur zoolock ve shaman görmekten bıktım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • glumblapinta kullanıcısına yanıt
    emperorlu alexstraszalı deck standart modda hala iş yapıyor gibi bir iki güne tamamlarım sanırım decki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Freeze Mage her türlü iş yapmaz çünkü ladderın %80 i Warrior ve Zoo şu an.Tempo Warrior bile armor stackleyebiliyor Freeze'e karşı .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fluisteren

    Freeze Mage her türlü iş yapmaz çünkü ladderın %80 i Warrior ve Zoo şu an.Tempo Warrior bile armor stackleyebiliyor Freeze'e karşı .

    Frost Nova ve Blizzard çektiğiniz sürece Zoolock büyük bir sıkıntı yaratmıyor ancak Warrior konusunda haklısınız. Alexstarsza gelmediği sürece kazanma şansınız 0.
  • Alex malex de yalan. Boardu contestleyecek hicbir minyon yok dogru durust freeze magede. Her turn hero power basip bi minyon oynasa armor stackler. Ben sans vermiyorum goldendan sonra kac warrior oyunum var bilmiyorum ama en sevdigim classtir ve hic freeze mage'e kaybettigimi hatirlamiyorum. Cok cok sansli drawlar lazim mumkunse de.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Meshhead

    Alex malex de yalan. Boardu contestleyecek hicbir minyon yok dogru durust freeze magede. Her turn hero power basip bi minyon oynasa armor stackler. Ben sans vermiyorum goldendan sonra kac warrior oyunum var bilmiyorum ama en sevdigim classtir ve hic freeze mage'e kaybettigimi hatirlamiyorum. Cok cok sansli drawlar lazim mumkunse de.

    Teoride freeze mage ile 2 turda 42 gibi muazzam hasarlar çıkarabiliyorsunuz. Burda kritik nokta şanslı olmak warriora karşı. Alex canı 15'e düşürdükten sonra 30 kalkanda olsa şanslıysanız yenebilirsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Potansiyelinin farkindayim ancak iste senin de dedigin gibi mukemmel drawlamak onemli. O yuzden 95% warrior diyorum ben. Onceki mesajimda da belirttigim gibi kagit uzerinde tabii ki mumkun ancak hepimiz farkindayiz ki mad scientistten de sonra ice blocku manuel oynamak kimi zaman olum oluyor. Warriora karsi cok zayif oldugu konusunda israrciyim. Ben bir kere cok yaklastim yenilmeye freeze mage e onda da armorsmith abuselayip yakalamistim sinirin ustunde bir hp.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Meshhead

    Potansiyelinin farkindayim ancak iste senin de dedigin gibi mukemmel drawlamak onemli. O yuzden 95% warrior diyorum ben. Onceki mesajimda da belirttigim gibi kagit uzerinde tabii ki mumkun ancak hepimiz farkindayiz ki mad scientistten de sonra ice blocku manuel oynamak kimi zaman olum oluyor. Warriora karsi cok zayif oldugu konusunda israrciyim. Ben bir kere cok yaklastim yenilmeye freeze mage e onda da armorsmith abuselayip yakalamistim sinirin ustunde bir hp.

    Wildda warriora karşı mad scientist sayesinde standarta göre biraz daha güçlü. Ancak şimdi biz burada hangi warrioru konuşuyoruz o da çok önemli. Eğer karşıda tempo warrior varsa kazanma ihtimali çok daha yüksek. Şu an konuştuğumuz CW'de freeze mage'e karşı en güçlü deck. Freeze mage'in bilinen bir zayıflığı yok CW dışında. Belki tempo mage can sıkabilir onun haricinde CW dışında bir deckle kazanma ihtimaliniz çok düşük.




  • CW konusunda haklısınız ama genelde tempo warrior freeze mage ihtimalini düşünmediği için sir finley ile life tap bulmaya çalışıyor,o yüzden bence tempo match up olarak o kadar kötü değil armor konusunda..şu anda en büyük sıkıntı turn 7 coin call of the wald turn 8 call of the wild freeze mage için
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.