Şimdi Ara

Frontera B 3.2 direksiyondan gelen ses

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
148
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese iyi günler,
    2000 mod. Frontera aracımda direksiyonu döndürürken bazı yerlerde çıt sesi geliyor veya aynı direksiyon açısıyla dönerken yol, tekerleği yamultmaya çalışacak bi kuvvet uygularsa(çukur vs) o zaman da aynı ses geliyor..Bu problemi bilen varsa lütfen yorumunu eksik etmesin.
    İyi forumlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hijacke-R -- 2 Nisan 2017; 14:9:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • AKS başlarını kontrol ettir
  • @Huseyin-ZST abi bi bakıver.
  • 1998 Frontera (kafam girsin, kusura bakmayın, foruma söz vermiştim, "her söylediğimde bunu da söyleyeceğim" diye)2.2 vardı bende. Araç normalde arkadan itiştir. 4 çekere alındığında direksiyon tam çevrilirse her teker turunda bir-iki takılma yaşanır. Sürekli 4 çeker olmayan araçlarda ön akslar daha sağlam ve ucuz yöntemlerle yapılır. O da bu sorunu doğurur. Ancak aracın üretimden durumu budur. Sürekli 4 çeker olmayan arazi araçlarının çoğu böyledir.

    Araç 2 çekerdeyken de bu sorunu yaşıyorsanız o zaman ön düzende bir problem var kesin. Gene akslar ilk şüphelenmeniz gereken yer. Rot kafaları da kontrol edilmeli. Başınıza bela olacağını sanmıyorum. Direksiyon kutusu ile ilgili bir sorun olmadığı sürece ağlatacak bir masraf açmaz. Sorununuz da direksiyon kutusu sorununa benzemiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin-ZST -- 2 Nisan 2017; 22:56:13 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.