Şimdi Ara

Frostpunk 2 için beklenen çıkış tarihi açıklandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Frostpunk 2 için beklenen çıkış tarihi açıklandı
    Kıyamet sonrası hayatta kalma, şehir kurma ve 4X türünün unsurlarını birleştiren popüler strateji oyunu Frostpunk'un uzunca bir süredir beklenen devam oyunu artık çok yakın. tirici 11 Bit Studios, Xbox Partners Showcase kapsamında Frostpunk 2’nin çıkış tarihini açıkladı.



    Frostpunk 2 ne zaman çıkacak?



    Frostpunk 2’nin çıkış tarihi 25 Temmuz 2024 olarak açıklandı. Orijinal oyunun tam anlamıyla bir devamı olan Frostpunk 2, yaşanan olaylardan 30 yıl sonrasında, petrolün toplumun ana enerji kaynağı olarak buharın yerini aldığı bir zamanda geçiyor. Oyun ilk oyunun temellerinden inşa edilse de görünüşe göre bambaşka zorluklar getirecek. Artan sosyal farklılıkların yol açtığı iç karışıklıklar, metodik “Technocrats” ve gelişim yerine adaptasyonu savunan “Icebloods” gibi fraksiyonların gelişi gibi yeni tatlar oyuna eklenmiş.



    Ayrıca Bkz.Horizon Forbidden West için PC sistem gereksinimleri açıklandı!



    Ayrıca Frostpunk 2’de her biri belirli bir amaca hizmet eden bölgelere ayrılmış daha büyük şehirler kurmak da mümkün olacak. Örneğin bir bölge sadece gıda üretimi yaparken bir bölge de sadece barınak olarak hizmet edebilecek. Yine ilk oyunda olduğu gibi devam oyununda da bazen zorlu kararlar verilmesi gerekecek ve bu kararlar zaman zaman ahlaki değerleri sorgulayacak.



    İlk günden Game Pass’te



    Frostpunk 2 için beklenen çıkış tarihi açıklandı
    Frostpunk 2, 25 Temmuz’da PC ve ilk günden PC Game Pass için çıkış yapacak. Oyunun hem standart hem de Dijital Deluxe sürümleri şu anda ön sipariş için mevcut. Dijital Deluxe sürüm, Nisan ayında yedi günlük beta erişimi, resmi çıkıştan 72 saat önce hikaye moduna özel erişim ve çıkış sonrası DLC'ler gibi ek avantajlar sağlayacak. Frostpunk 2, mevcut nesil konsollara da ileri bir tarihte çıkacak. Konsol çıkışıyla birlikte Xbox Game Pass’e de oyun eklenecek.






    Kaynak:
    https://www.engadget.com/post-apocalyptic-city-builder-frostpunk-2-arrives-on-july-25-190018322.html







  • Nihayet düzgün bir oyun geliyor.

  • Bu oyun kendinizi sorgulamanıza ve doğru cevaba ulaşana kadar çeşitli varyasyonlar ile ilerlemeyi seçeceğiniz en iyi yapın! Bazen çocukları bazen halkı bazen başka şeyleri feda etmek zorunda olacaksınız.

  • Bende dedim nükleer savaş sonrası çıkar, pipboy lardan oynarız. Hele şükür

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bence ''FrostPunk'' ve ''This War of Mine'' herkesin oynaması gereken oyunlar. Bir yerden sonra sıksa da bir süre oynamak, insana bir şeyler katabilir.

  • Frostpunk hem tarz hem de oynarken yaşattığı heyecan olarak benim için yeri doldurulamaz bir oyundu. İkincisini de sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım kalitesini arttırarak geliyordur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    limbo

  • tobepeople kullanıcısına yanıt
    Ori and the Blind Forest ... ori and the .. diye başlayan farklı oyunları var ili hangisiydi tam emin değilim ama görsel müzik ve oynanış hikaye anlatımı güzel küçük bi oyundu ;)

  • Fiyatı da günümüz şartlarına göre oldukça uygun. Biraz daha erken tarihte bekliyordum geç olsun güç olmasın diyelim. Nisanda Manor lord geliyor merakla beklediğim aynı türde bir oyun.

    Dragons Dogma 2, Horizon Forbidden West derken yeterince oyun var zaman geçirecek

  • 3. Oyun gelmez uzun bir süre inşallah güzel çıkar grafikler güzel.

  • Beni daha Cyberpunk Orion dan başka bir şey kesmez. Gta 6 da olabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Limbo'da satın aldığım ilk steam oyunu idi :)

  • geliyor gönlümün efendisi

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.