Şimdi Ara

FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.276
Cevap
32
Favori
202.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj




  • FSX Standart Boeing 747-400 ile iniş...

  • Az önce Konya'ya VOR/DME yaparken son yaklaşmada bir crosswind vurdu tabii missed approach prosedürünü uygulamaya çalıştım uyguladım da ama 2 defa üst üste denememe rağmen inemedim Konya'ya Sonra Esenboğa'ya divert etmek zorunda kaldık iyi mi
  • Search And Recovery isimli görevden:

     FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz
     FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz
     FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz
     FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz


    Ve en sevdiklerimden; F14:

     FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 3 Nisan 2011; 16:21:15 >




  • PMDG 737-800 ile ilk defa başarılı bir iniş gerçekleştirdim.

  • hocam artık sıze ucak 30 dedıgınde ucagın burnunu 5 derece yukarı cekın gaz kesın daha guzel ve yumusak ınersınız.
  • Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Ben simulasyon esnasında joyped kullanıyorum. Uçağın burnunu kaldırdıktan sonra joypedin düğmesinden elimi çekince uçağın burnu gene aşağı yöneliyor. Yani sabit tutamıyorum. Ayrıca taxi yapmak benim henüz beceremediğim konulardan. Hızı bir türlü sabit tutamıyorum. Ayrıca rudder ayarını minumuma getirmek gerekiyormuş ama o ayarıda yapamadım. PMDG Boeing 737NG serisi uçakla kalkmak rotayı geçmek sorun olmuyorda sona doğru uçağı bir türlü yavaşlatamıyorum. Ayrıca yükseklik düşmesi gerekirken tam tersine yükseliyor. FMC programlamayı az çok öğrendim ama genede eksik olan bişeyler var.
  • En kısa zamanda bir joystick edinmenizi öneririm. eğer joypadde ıusrarlıysanız trim kullanın. trim için ok tuşlarını ayarlamak iyi olur. uçağı yavaşlatamıyorum derken flap - spoiler - gaz üçlüsüne dikkat ediyorsunuz değil mi?
  • Öncelikle teşekkürler.
    Şimdilik gamepad bana yetiyor. (Üstteki mesajda neden joyped dediysem.) Evet flap - spoiler - gaz üçlüsüne dikkat ediyorum. Bu ayarları düzgün yapınca normal uçaklarda problem olmuyor. Sadece PMDG Boeing 737NG serisinde beceremiyorum. Dediğim gibi FMC konusunda daha yeniyim. PMDG serisi de olduça zor. FSX de FMC ile çalışan Ariane serisi Boeing 737NG serisi FMC programlaması hem daha kolay hemde çok problem çıkarmıyor. PMDG de ise full flap spoiler ile uçak yavaşlayıp irtifa kaybetmesi gerekirken hem hızlanıyor hem yükseliyor. Bu durumdayken F1 tuşu ile gaz kesmeyi deniyorum. PMDG de işe yaramıyor Ariane de çalışıyor. Ayrıca Auto Throttle kapalıken de PMDG nin gaz kolunu mousela oynatamıyorum kilitlenmiş oluyor. Ama simulasyon işinde daha yeni sayılırım FS serisine başlayalı 5- 6 ay oluyor. Birçoklarının dediği gibi doğru dürüst öğrenmek en az bir yıl süre gerektiriyormuş.




  • Full flap+spoiler ile uçak hızlanıp yükseliyorsa motorların devrine bakın. Tek bir uçakta bunu yaşıyorsanız problem sizde olmayabilir. Ariane nin updatelerini yaptınız mı?
  • Tekrar teşekkürler. N1 butonunu yeni keşfettim. Onunla hız limitleri ayarlanıp düşürülebiliyor. Ben onu sadece kalkışta işe yarıyor diye biliyordu. Ariane update kurulu ama problem PMDG de oluyordu.
  • FSX de standart Boeing 737-800 ile iniş denemesi...

  • videoları izledim.. kalkarken flapları kullanın arkadaşlar. 5 derece olsun az. daha estetik kalkarsınız uçağın burnu bir anda göğe bakmaz. zaten flapları kullanırsanız uçağın burnu kendiliğinden kalkıyor yavaşça.

    imzamdaki sistemle FSX'i oynayamadım.. grafikler berbat-takılmalar had safhada hep windowed mode oyun(ki nefret ederim) öyle olunca FS'e küstüm tabi oynamıyorum uzun zamandır.
  • windowed mode tam ekrana göre daha çok kasıyor, bilginiz olsun. aynı zamanda sisteminiz fsx için kötü değil bence. ayarlara bir daha göz atın isterseniz. fsx in optimizasyon konusunda kötü olduğunu zaten biliyoruz ama, yinede yapılacak bazı şeyler var. ben r580 de oldukça akıcı bir biçimde uçabiliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 7 Nisan 2011; 22:01:30 >
  • edit



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Banzai! -- 13 Nisan 2011; 18:02:20 >
  •  FS 2004 - FSX, X-Plane ve Prepar3d' deki Deneyimleriniz bu resimdeki gibi kamera açısını nasıl ayarlayabiliyoruz yardım ederseniz sevinirim
  • kamera açısı uçağa göre değişiyor. herhangi bir uçakta bu açıyı bu açıyı almak istiyorsan "ezdok walk kamera" eklentisini kullanabilirsin.
  • bi sorum daha olcak oyuna başlarken pistte başlıyorum hep park halinda nası başlayabilirm
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.