Şimdi Ara

FTP Uygulamaları bilgisayarımda çalışmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar

    Bilgisayarımda anlam veremediğim bir çok uzmanın da anlam veremediği bir sorun var arkadaşlar, bir web sitem var, bu siteye dosya upload etmek için FileZilla programını kullanıyorum, bir kaç ay önce bilgisayarımı değiştirdikten sonra artık siteye dosya upload edemez oldum, sitenin ftp'sine bağlanıyor, klasörleri görüyorum dosya transferi başlıyor aradan bir kaç saniye geçiyor sanki dosyayı daha önce göndermişim de tekrar gönderiyor muşum gibi dosya mevcut üzerine yazılsın mı diyor, evet dediğimde bekletiyor belli bir süre sonra sanki upload işlemi bitmiş gibi görünüyor ama dosyaya baktığımda eksik upload edilmiş.

    Sorun programdadır diye düşünüp alternatif tüm FTP uygulamalarını tek tek denedim hepsinde aynı sorun oluştu, problem internet bağlantısında ya da serverda değil çünkü başka bir bilgisayar ile denediğimde sorunsuz atıyor dosyaları.

    Bu sorunu nasıl çözebilirim ?

    Notebook Windows 8 İşletim Sistemi, Üzerinde Trend Micro Titanium Antivirüs yüklü sorun onda olabilir düşüncesiyle Antivirüsü devre dışı bırakıyorum sonuç aynı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barisgucu -- 15 Mayıs 2013; 11:43:57 >







  • Antivirüsü devre dışı değil de tamamen kaldırıp deneyebilirsiniz.
  • Yetki ile ilgili sıkıntı olabilir. bilgisayarınız güvenlik gerekçesi ile dışarı çıkışlara izin vermiyor olabilir. güvenli duvarını kapatın, ve gelişmiş ayalardan giden ve gelen kurallara izin vererek tekrar deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.