Şimdi Ara

FTX borsasına MASAK kıskacı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • FTX borsasına MASAK kıskacı
    Binlerce yatırımcıyı mağdur ederek 10 milyar dolar ile batan, üzerine siber saldırıya uğrayıp kalan 400 milyon dolarını da kaptıran FTX borsası piyasadan silindi. Geriye ise pek çok kirli dosyası ve soruşturmalar kaldı. Borsaya bir soruşturma da MASAK açıyor.



    MASAK batış olayına el koydu



    Mali Suçları Araştırma Kurulu MASAK tarafından yapılan açıklamaya göre FTX borsasının ülkemizdeki ilişkili olan yükümlüleri daha haberler gündeme gelmeden önce inceleme altındaydı ve gerekli tedbirler ivedilikle alındı.



    Ayrıca Bkz.FTX TR ekibinden örnek davranış: Mağdurlara ödeme yapılıyor



    Bu çerçevede gerçek ve tüzel kişilerin bankalar, elektronik para kuruluşları, kripto varlık hizmet sağlayıcıları gibi yükümlüler nezdindeki hesaplarına yapılan işlemler ilgili kanun maddesi kapsamında askıya alındı. İnceleme neticelendikten sonra ilgili adli ve idari mercilerle paylaşılacak.



    Bilindiği üzere Thodex ve Vebitcoin gibi facialardan sonra MASAK birimi kripto para borsalarını mercek altına almıştı. Açıklamadan FTX TR borsasının işlemlerinin askıya alındığı anlaşılıyor. Borsa bir süredir yatırımcılara paralarını geri ödüyordu. Bu süreçte bir kesinti olacak mı merak konusu.









  • En büyük borsalardan birisi. Bir kaç hafta önce sorulsa böyle birşey olacağını kimse tahmin edemezdi. İçeride parası olanlara bol şanslar dilerim, umarım kurtarırsınız.

  • malum ekip payini istiyor.karsiliginda hic kimse hakkini arayamayacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu olay ile birlikte borsalarda para ve mal bırakılmaması gerektiğini herkes anlamıştır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Global ve dijital bir vak'a olduğunu düşünürsek Tr'de ancak kimler kaptırmış, kimler aracı olmuş vb gibi konuların tepsiti bir ihtimal olabilir, o da ancak ve muhtemelen başvuranlarla sınırlı olacaktır.
    "FTX borsasına MASAK kıskacı", "MASAK batış olayına el koydu" bu başlıklar ilginçmiş, neredeyse olayın Tr tarafını özetlemiş.

  • 2008 de lehman brothers batti araplari yediler
    2022 de Ftx borsalari batti dünyayi yediler

  • adı gibi yatırmcılara zarar veren kripto düzmece bir varlıktır düşmüş coin alıyorsun bu sefer %50 %70 e kadar zarar ettiriyor ve

    Hepsi tezgah

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.