Şimdi Ara

fuatavni kim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fuat Avninin nereden bilgi aldığını ve bu bilgilere nasıl ulaştığını bu yazımızda örneklerle anlatacağım.

    Türkiyen'in en iyi bilgisayar uzmanın sözlerini dinleyelim öncelikle. Çağatay EVYAPAN


    FBI İÇİN GİZLİ KOD EKLEDİ
    PGP şirketinin ABD hükümeti baskısı ile PGP v2.0’dan sonra FBI tarafından şifrelenmiş verileri açığa çıkarmak için kod’larına gizli bir kod eklemeye mecbur bırakıldığı resmi açıklamayı 1997’de yaptığı
    düşünülürse ki o senelerde PGP çok unlu bir şirket değildi ve çok kişi kullanmıyordu, Microsoft gibi bir her bilgisayarda yazılımı kullanılan ABD şirketinin FBI’a böyle bir hizmet sunması kimse tarafından
    yadırganılmamalıdır.

    ORTADOĞU’DAKİ ŞİFRELİ VERİ ABD’NİN ELİNDE
    Birçok kişiden soru alıyorum, bu tip bilgileri nasıl temin ettiğimiz yönünde, belki siz de merak ediyorsunuz. Gerçek o kadar göz önünde ki, her şey resmen açık istihbarat seklinde. Parçaları birleştirme gücüne sahip ve araştırmaya meraklı herkes görebiliyor. Örneğin ABD Irak’a girdiğinde bir ABD Generalinin açıklaması vardı. "Biz bu bölge de tüm veri iletişimini izliyoruz ve bilinen tüm encryption algoritmalarını 10dk içersinde kırabilecek gücümüz var" şeklindeydi.



    Şimdi gelelim çok kısa bu açıklamadan anlaşılan cümleye.

    ...AMERİKA BİLİŞİM ŞİRKETLERİNİN YAZILIMLARININ HEPSİNDE GİZLİ BİLGİ ALMAK İÇİN KOD VARDIR.


    Yani bu açığı algoritmayı bilen herkes her devlet bilgisayarından bilgiyi rahatlıkla bulup alabilir heleki sanal yapay zekaya bağlı bir netwok ağına bağlıysa internete yani.



    Bu ne anlama geliyor dilerseniz google.com 104 ülkede bir numaralı istihbarat topladığını belirtmek isterim. Siz bu bilgisayarları google arama motorları açtığınızda her bilgiye ulaşıp ana serverda toplayıp bir yapay zeka ile yorumlayabiliyor ve örnek verecek olursam.


    Avrupa kendi internetini kuruyor
    Amerikan gizli servislerinin internetteki casusluk faaliyetleri Almanya'yı harekete geçirdi. Alman yetkililer, "Schengen Routing" adıyla Avrupa sınırları dahilinde bir internet ağı oluşturulmasını öneriyor.


    Dikkat ettinizmi bilmem ama FUAT AVNİ aslında sanal ortamda bu algoritmadan faydalanıyor bilgilerin yüzde 70 buradan yüzde 30 zu saha içindeki adamlardan TÜRKİYE'DE BİLİŞİMCİ OLMAYINCA BUNLARIN HESABINA RAD HACK GİBİLER DE ÇALIŞINCA VE ÇAĞATAY EVYAPAN İÇERİDE OLUNCA OLUCAK BUNLAR.

    Peki CUMHURBAŞKANLIĞI DİNLENEBİLİRMİ ? TABİKİ HEMEN NASIL OLUCAĞINI ANLATAYIMKİ BU TEKNOLOJİ İSRAİL DE VE ONLARIN ZAMANINDA BİZİM İNTERNETİMİZİN GÜVENLİĞİNİ SAĞLAYAN ADAMLAR OLDUĞUNU DA UNUTMAYALIM.


     fuatavni kim fuatavni kim


    YUKARIDAKİ RESİMLERDE BEYAZ ARABA VE BAZ İSTASYONU CEP TELEFONLARI DİNLENİP KAYIT EDİLEBİLİR ŞİFRELİ ŞİFRESİZ ÖNEMLİ DEĞİL.

    SAĞ TARAFTA MAVİ HOŞ IŞIKLI OLANDA TİTAN SÜPER BİLGİSAYAR NETWORK AĞIDIR.

    HATIRLATALIM SÜPER BİLGİSAYAR TÜRKİYEDE YOK EN YAKIN KUZEY KIBRIS RUM KESİMİNDE.

    VE HİNDİSTAN BU İŞLERİN EN İYİLERİNİ BARINDIRDIĞI YERDİR.

    SÜPER BİLGİSAYARLARIN ÖZELLİKLERİNİ ARAŞTIRIN VE GÖRECEKSİNİZ Kİ NE KADAR ÖNEMLİ.

    FUAT AVNİ DAHA ÇOK ŞEY YUMURTLAYACAK AMA ONA BİŞEYİ HATIRLATMAK İSTİYORUM ZAMANIN AZALDI VE SENİ KİMSE BULMAK İSTEMİYOR İSTANBUL BOĞAZ KÖPRÜSÜNÜN ALTINDA BULUNAN FİBERLER.

    Boğaz’da internet paniği
    İstanbul Boğazı’nda arızalanan tanker demir atınca deniz altındaki fiber optik kablolar zarar gördü. Bir kablo koptu, ikisi ağır hasar gördü. Kazanın internet erişiminde sorun yaratmadığı açıklandı.

    BLACK HAT HERZAMAN SENİ TAKİP EDECEKTİR FUAT BİLİYORUMKİ SENİN BİLGİ ALDIĞIN YERLER ÇOK GELİŞMİŞ FİBER VE UYDULAR AMA BU NOKTADA SAYIN NECMETTİN ERBAKANIN SÖZLERİNİ HATIRLATMAK İSTİYORUM SANA.


    Erbakan gizli silahı anlatıyor.mp4

    https://www.youtube.com/watch?v=TDhoOIPWS20


    ÇAĞATAY EVYAPANIN GENE GÜZEL İNSANIN AÇIKLAMALARIYLA BU KONUYU KAPATMAK İSTİYORUM.




    1. İlgili algoritma kim tarafından ve ne zaman bulundu?

    Bu algoritma(RSA) resmi olarak(!) 1977’de Amerika’da MIT’de çalışan Ron Rivest, Adi Shamir, and Leonard Adleman adli 3 bilim adamı tarafından bulundu. color=#0000ffhttp://en.wikipedia.org/wiki/RSA

    * Aslında bu algoritma 2. Dünya savası sonunda, bir savaşın Hitler’in bilim adamlarına geliştirdiği Enigma’nın çözülmesi ile kazanıldığının farkına varan bilim adamlarının bu yönde çalışmaları ile 1977’den önce bulunduğu düşünülmektedir.


    2. Bu algoritma nerelerde kullanıldı?

    1985-1989’li yıllara kadar (internet normal insanlar tarafından kullanılmasından önce) sadece ABD’in askeri haberleşmelerde kullandığı GIZLI bir algoritma idi. Daha sonra encryption standardı haline geldi ve dünyanın her yerinde, internet kullanıcılarının HERGÜN (bilerek ya da bilmeyerek) kullandığı bir algoritma haline geldi. Kaynak kodu tamamen açık, herkesin kullanabileceği en güvenilir algoritma olduğu iddia ediliyor.

    3. Peki bir ülke (ABD) kendi gizli askeri haberleşmelerinde kullandığı bir algoritmayı, neden ve ne zaman public olarak herkesin kullanımına acar? Bu algoritmayı kendi ülkesine zarar vermek isteyen teröristler dahil olmak üzere diğer ülkelerin de kullanmasını neden ve ne zaman isteyebilir?

    F16’LARI ABD’YE KARŞI KULLANAMAYIZ
    Kritik soru bu iste... Bir ülke böyle bir şeye SADECE eğer o algoritma kendi aleyhinde kullanıldığında kendisi için bir risk teşkil etmiyorsa yapar. Yani kendisi bu algoritmayı kırıyorsa ve kırmak başkaları için son derece zor ise, o zaman başkalarının bu algoritmayı kullanmasını teşvik etmeye başlama zamanı gelmiştir. Diğer hallerde, hiçbir ülke ya da hükümet, başka ülkelerin ya da hükümetlerin, kendisini kendi geliştirdiği bir "silah" ile vurmasına izin vermesi hayatın akısına aykırıdır.

    (F16’larin teknoloji transferi ile tüm teknolojisi Türkiye’ye getirilip üretimine izin veriliyor da, asıl microchip neden sadece ABD tarafından dizayn edilip bize verilmekte? Bir şekilde eğer Amerika ile savaş çıktığı zaman sizce biz onları, onların geliştirdiği silahlarla vurabilecek miyiz? Bize yaptıkları teknoloji transferlerinin her can alici key’ini ellerinde tutmaları kimsenin dikkatini çekmiyor mu? İlgili
    şeylerin kendi alemlerinde kullanımı halinde herhangi bir önlem almadıklarına mı inanıyor musunuz?)



     fuatavni kim


    FUATTT


     fuatavni kim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi transfermatik -- 15 Mart 2015; 13:51:02 >







  • eto83 kullanıcısına yanıt
    En iyi -strateji kimsenin tahmin etmediğidir.
  • Kim olduğu ve bilgiyi nerden aldığı önemli değildir. Mühim olan, yazdıklarının doğru olup-olmadığıdır ki doğru olduğu konusunda da herkes hemfikirdir.
    Madem ki hükümet bu pisliklerinin ortaya çıkmasını istemiyor. Pisliklerini ortaya çıkaranlara "hain" diyeceğine, kendisi pislik üretmeyi durdurmalıdır.

    Vel hâsıl: Hırsız değil de ona suç üstü yapan suçluymuş gibi bir hava oluşturmaya çalışmayın.
  • Fuatavni kimdir.firavunun musası.Türkiyedeki tek doğru.bizim umut kaynağımız.o bir zorro

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • keremyan kullanıcısına yanıt
    Kendisi de aynen böyle diyor zaten. Umarım öyle olur.
  • O bir kahraman.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer bizde uslu bir çocuk olabilirsek belki Fuat Avni yi görebiliriz...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zorromu ya fuat avniyi görmek istiyosanız kimse yokmu derneğinin istihbarat birimine bakın. adamlar sadece işine gelen bilgileri paylaşıyor gülen cematinin topladığı paralar nerede neden feytullah gülen 1998 senesinden beri amerikada onu da yazarsa fuat memnun olurum ve şunuda söylesin emre uslu neden uslu sulu 30 mart seçimlerinden sonra kaçtı.
  • Öyleyse türkiyedeki istihbarat birimleri kapansın bunları göreve alsınlar.işlerini mükemmel yapıyorlar.akapeyi ayakta tuttukları gibi göndermeyi başarırlarsa bu ülke dünyanın en büyük gücü olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FUATI BULANA 80 TİRİLYON VERİYORLARMIŞ.
  • Rte dir adım gibi eminim

    Rte nin en hassas olduğu rüşvet,yolsuzluk ,torpil ,ihale oyunları vb konularda tek laf etmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iniyesta kullanıcısına yanıt
    22.Zift Medyası'na verilen promosyonlar, usulsüz ihaleler, yandaşa verilen şube tadilatları, AK torpilli usulsüz işe alımların hepsi raporda.

    Bilgisi olduğu kadar laf ediyor bence. Rte oldugunu sanmıyorum açıkcası. Köstebek olması cok zor bulunurdu yoksa. Bencede ajan bu. Bütün heryer dinlenip izleniyordur. Rte nin bulundugu bilemeyiz ama. Adam ne dese cıkıyor.
  • Hacker okana sormak gerek sonucta adam pkk sitelerini hekleyip el öptürüyor Tahminleri teorileri artik ne derseniz konusundada bana kalirsa hedef belirliyor. Mesela elektrik kesilecek diyor gidiyor elektrik hatlarini kurcaliyor. Ya siber saldiri ile yada elle mudahele ediyor ve BuuM işte paralel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 5 temmuz.

    YILLAR ŞARABIN TADINI İNSANIN YAPISINI DEĞİŞTİRİYORMUŞ MEĞER.....
    Şimdi 1960 şarabını o tarihte doğan ve tamda bu yılda tadan biri aklınıza gelse sonuç geçmişteki tadı işte
    aradığım bu diyerek masasındaki bayanları etkilemek için kullanacak. Geçmişteki amatörlükler gelecekte insana bu şekilde zevk verirmi bilmem ama
    yaşıt bir şarabı için heralde o yılların özlemine hasret olsa gerek.
  • Konu FETÖ'cü kaynıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye hortladı bu konu
    Fuat avni
    Melih gökçekmiymiş
    Mit bu bilgiye mi ulaştı acaba..
  • Fuat avni

    Bence çift kişilikli birisi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.