Şimdi Ara

FuJİ S9500 kadar dandik bir makina görülmemiştir!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 sene önce 94 model şahin parasına aldığın Fuji S9500 marka fotoğraf makinası hiç bir işe yaramamaktadır.
    bunla beraber üzerindeki sağa sola gitme tuşları makinayı çok az kullanmama gözüm gibi bakmama rağmen bozulmuştur. Ayrıca objektifin üzerindeki netleştirmeyi sağlayan tekerlek ve sağ üst kısımda ayar tekerleğinin bozuk olduğunu yeni öğrendim.

    Bu makinanın aynısına sahip ve sorun yaşayan arkadaşlar bu problemleri nasıl çözdünüz?
    yardım ederseniz sevinirim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wartexy -- 20 Ekim 2008; 8:49:07 >



  • bendede var bu alet biraz hak veriyorum çok çok iyi değil ama kendi alanında çokta kötü değil. ayrıca hemen bozulması normal değil ben 1.5 yldır kullanıyormki iyi davrammam pek hiçbiryeri bozulmadı. bu netleme yerinide belki manuel de unutmuş olabilirsiniz ve tekerleği biraz fazla çevirmek gerek netlik için bende gıcık olmuştum belki sorun budur. ayrıca tekeleğin kırıldığını duyuyorum ama bende hiç olmadı belki şans meselesi. şimdi d70 im var. fuji yan gözle bile bakmyorum. ama 2. makine olarak yanıma alırım belki.
  • S9500' ün en büyük problemi Manuel zoom tekerleğinin çok çabuk bozulmasıdır. Bu problemin giderildiği ve 1-2 extra özellik ilaveli muadil model S9600/S9100(USA) dir. Ve Fuji' nin Bu modelleri ile imalattan çok çabuk Kalkan S6000FD/S6500FD Modelleri ile Panasonic FZ 50 kadar başarılı makineler dSLR/Like sınıfında halen piyasaya çıkmadı. Kısacası, bu modeller için DANDİK sıfatını kullanmanıza katılamıyorum malesef. (Her 3 makineyide kullanmış biri olarak) Her 3 modelinde objektifleri 10.7 X zoom'lu birebir aynı objektiflerdir.
    Bu nedele Eğer İstanbulda iseniz Fuji TR ye giderek Objektif mekaniğinin S9600 ile değişimini sağlayınız ve yıllarca kullanınız. Tabi bu tekerlekleri sert çevirmemek kaydıyla.........



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bipekkan -- 20 Ekim 2008; 21:28:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.